- 17 Ağustos 2015
- 249
- 146
- 23
- 38
- Konu Sahibi ucan balon
-
8yildir sigara kullaniyorum bir kizim var ikinci bebek istiyoruz ve ben sigaradan vaz gecemiyorum .Bu durumdan cok rahatsizim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cok tesekkur ederim okuyacagim15 yıl günde bi paket içtim. 3.5 yıl önce hiç bir yardım almadan bıraktım.
Topiğim vardı. Hergün oraya yaşadıklarımı yazdım.
Bırakırken bol su içtim, spora başladım.
Sigarayı bırakanların hikayelerini okudum.
Istersen topiğime bi göz at.
D&r da falan var midir bu kitap?allen carr - sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını alın lütfen nasıl bıraktığınıza siz bile hayret edeceksiniz..
sigaraya basladiktan 3 4 ay sonra hamile kaldim ve tiksindim .hamikeyken kullanmadim ama dogumdan on gun sonra basladim lohusalik ve cesitli sikintilar...Ben üç aydır içmiyorum. Ve artık canım da istemiyor. İlk hafta zor bir tek. Ama kendimizi kandırıyormuşuz bunu anladım. Sizde birinci ayın sonunda fark edeceksiniz, hiç bie evki tadı yokmuş, sadece ağzımın tadını bozuyormuş. Gittikçe o gıcık olduğum sigara düşmanları giibi oldum, kokusu bile iğrençmiş. Kendime neler etmişim ben.
Sizin bırakmak için aslında büyük bir nedeniniz var. Benim teyzem gencecik yaşında akciğer kanserinden öldü bir çocuğunun lise mezuniyetini dahi göremedi, ciğer iflas ettiğinden boğazını deldiler, konuşamadı bile, son dönemde hele uyuyamıyordu acıdan, resmen morfin bile kesemiyordu. Ben onu halde görünce bıraktım. Çünkü onun ki sigaradandı.
Çocuklarınızı erken yaşta annesiz bırakmak istemiyorsanız bırakın!
Morfinle bile dinmeyen acılar çekmek istemiyorsanız bırakın!
Çocuklarınız sizi örnek alacak, benim annem de içerdi. Onlara örnek olmayın.
Ben kendimi bu şekilde şartlıyorum, teyzeni düşün diyorum. Zaten ağız tadınıbozuyormuş, keyif de vermiyormuş diyorum.
Ben anne değilim ama siz bir anne olarak vüucunuzda zehirlerle beslemeyin bebeğinizi...
8yildir sigara kullaniyorum bir kizim var ikinci bebek istiyoruz ve ben sigaradan vaz gecemiyorum .Bu durumdan cok rahatsizim tavsiyelerinizi bekliyorum.
İcio musun hala hele kahve yada neskafeyle ne gidioEvet şimdi hatırladım ben de sigarayı bırakmanın kolay yolu Kitabı'nı okumuş videosunu izlemiştim. Kitapta videoda nette var.
Sabahın ilk sigarasını ben de çok severdim.
3.5 yıl oldu bırakalı. Hiç içmedim.İcio musun hala hele kahve yada neskafeyle ne gidio
o bir taneyi içmeyeceksin işte yoksa çorap söküğü gibi başa döner.yine bırakırsın ama bir taneden nolurki dememen lazım bir daha.ben bırakabilmek için bilinen her yolu denedim. doktorada gittim nikotin sakızıda kullandım. rüyalarıma giriyordu sigara. içip rahatlıyordum oh dşyordum. ama dayandım. inat ettim. sonunda zamanla canım daha az istemeye başladı. ha nooldu geçen zor durumlardaydım yaktım bir tane şu an günde bir paketlanet gibi bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?