- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi ucan balon
-
kafada bitmesi lazim.ben iciyirum esim kullanmiyor laf soyluyo haliyle .yataga gitmeye utaniyorum.dislerimi fircaliyorum agiz suyu kullaniyorum kar efiyidur ins.:/3.5 yıl oldu bırakalı. Hiç içmedim.
Yeltenmedim bile. Çünkü biliyorum bi tane içersem kaldığım yerde günde bş paket olarak devam ederim.
Böyle çok mutluyum. o pisliğe bulaşmak istemiyorum yeniden.
Karşı komşum geçen yıl kanserden öldü. Adam o kadar çok sigara içerdi ki onunla aynı asansöre bile binemezdim. Adamı en son gördüğümde konuşmaya bile mecali yoktu.
Öldü gitti Allah rahmet eylesin.
2 çocuğu kaldı. Ne üzniversite mezuniyeti ne mürüvveti ne torunları. Hiç birşey göremedi. Kadın da kaldı tek başına.
Benim de eşim içiyor. Ona o kadar anlatıyorum. Bak karşı komşuya adam öldü gitti Karısı çocuğu kaldı diye. Hiç sallamıyor.
Bi de kızlar bu lanet şey içmeyene öyle çok ve kötü kokuyor ki anlatamam. Eşimden nefret ediyorum bazen
Canını sıkmak istemem ama bu Yaptıklarının bi faydası olmuyordur.Ka
kafada bitmesi lazim.ben iciyirum esim kullanmiyor laf soyluyo haliyle .yataga gitmeye utaniyorum.dislerimi fircaliyorum agiz suyu kullaniyorum kar efiyidur ins.:/
Darisi basima insaAllah biz bebek dusunuyiruz kullanamam heralde o ilaclarda ya hamile kalirsam Allah korusun .korkarim:/sağlık bakanlığının sigara bırakma merkezleri var. oraya başvurun ilaç kullanmanızı önerebilirler. ve bu ilacı kullanmaya başladıktan 15 gün sonra azaltarak da olsa sigarayı bırakıyorsunuz. eşim aldı ilacı benim zorumla ve her gün abartsısız her gün bana dua ediyor. hayatta ona tek faydam dokunmuş bu da oymuş:)
D&r da falan var midir bu kitap?
Evet izledim onu gecen gece tum bahanelerimizi curuttu emre bey.bilhassa ondan sonra bu derece yanlis yaptigimi anladimTrt'de yayınlanmış olan BIRAKMAK İSTİYORUM adlı yayını izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.faydalı olacagına inanıyorum.
benim eşimde bir gecede sigarayı bıraktı bende inanamadım sabah bi baktım bi paket sigarayı tek tek kırmış. neden dedim bi film izlemiş bırakmak istiyorum diye. 2 gündür içmiyor allahım inşallah bi dahada içmez film linklini atıyorum inşallah destek olur sana.
irade istiyor...kafada bitirmek gerekiyor...
ben bahsedilen alen .... metodunu kullanan emre beyin yerinde terapi aldim.biraktim ama bunu kendim basardim.sadece para verdiginiz icin yazik ya dur icmiyim su zikkimi diyorsunuz bir sure.sonrada ya basliyorsunuz yada sadece ve sadece kendi iradenizle icmemeye devam ediyorsunuz.
benim cok aklima geliyor sigara.20 yil kullandim.biraz stresli bir insanimda.14 aydir icmiyorum ama ruyamda bazen iciyorum ve cok pisman oluyorum:)
bir seye uzulunce,sinirlenince acikcasi direk aklima sigara geliyor malesef.frenliyorum kendimi ama bir gun baslamaktan o iradesizligi gostermekten cok korkuyorum.
tavsiyem ;sigarayi biraktiktan sonra icenlerle ayni ortamda bulunmayin
esin icmiyorsa cok iyi.evde icen olmazsa daha kolayesim haric herkes iciyor.
Bu fikre kapildigimdan beri yani birkac gundur zevk almamaya baskadim eskiden hele ki ramazanda ooohh dunya varmis diyodum umarim basaririm ve basarmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?