- 23 Ocak 2016
- 35.047
- 51.031
- 598
Pardon ya 475 bin TL eski parayla milyar işte475 milyon tl mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ya 475 bin TL eski parayla milyar işte475 milyon tl mi![]()
euro mu olsunnn475 milyon tl mi![]()
Evde var evde dedem sağolsun iyi biriktirmişakıllı adammış benim dede mütahitti anca ev üstüne ev yaptı şimdi eskidi evler kiracı vergi kırığı çıkığı iç yapısının modası geçmesi vs. uğraşıp duruyoruz keşkem plaka alaymış![]()
Milyar dicektim eski parayla yeni parayla bin TL işte eski parayla 475 milyareuro mu olsunnn![]()
Bin liraymış işte milyon sandım beynim yandıeuro mu olsunnn![]()
neyse ben konudan çıkıyorum zaten S plaka alacak kadar param yokMilyar dicektim eski parayla yeni parayla bin TL işte eski parayla 475 milyaryanlış yazdım
![]()
Hiç saygım yok hatta S ye karşı ben sinirliyimBin liraymış işte milyon sandım beynim yandıher sabah binip gittiğim servise saygım hürmetim arttı bir an
![]()
Ben de diğer konuda konuştuk duşa girecektim sirke falanneyse ben konudan çıkıyorum zaten S plaka alacak kadar param yok![]()
Sağlık olsun canım en önemlisi o umrumda değil S si B si C si T sineyse ben konudan çıkıyorum zaten S plaka alacak kadar param yok![]()
Bilmiyorum tam olarak ama şehir ve semte göre değişir gibi..Ne kadar plakalar, kira getirisi ne kadar
Peki bilginiz var mı artıları eksileri nelerdirÇevrem S plakaya aşık![]()
Eksisinden çok artısı var öyle söyliyim Bursada mısınız?Peki bilginiz var mı artıları eksileri nelerdir
Bu bi algı servisler batti
Altın candır, çok severim kendileriniS lerin değeri düştü çünkü okullar kapalı
şimdi alalım ileride artar denilebilir
lakin geliri için mi yatırımlık mı
yani 5 yıl sonra satarım vs mi kira için mi onu tartmak lazım
5 yıl sonra ederine satılır mı şu yeni yaşam döngüsünde bilinmez
bir dönem herkes ev aldı aman ne olacak 5 bin ucuza verirsin anında satarsın dedi
ama gördük ki krizde herkes elindeki tek kuruşunu tuttu 15 -20 bin ucuza veren dahi satamadı evleri
ev mi plaka mı ikileminde şu aşamada plaka yatırımı daha iyi gibi ama onu kaymağı da bitit sanki
altın der çekilirim konudan
Altin bence de her zaman için en iyi yatirimdir.S lerin değeri düştü çünkü okullar kapalı
şimdi alalım ileride artar denilebilir
lakin geliri için mi yatırımlık mı
yani 5 yıl sonra satarım vs mi kira için mi onu tartmak lazım
5 yıl sonra ederine satılır mı şu yeni yaşam döngüsünde bilinmez
bir dönem herkes ev aldı aman ne olacak 5 bin ucuza verirsin anında satarsın dedi
ama gördük ki krizde herkes elindeki tek kuruşunu tuttu 15 -20 bin ucuza veren dahi satamadı evleri
ev mi plaka mı ikileminde şu aşamada plaka yatırımı daha iyi gibi ama onu kaymağı da bitit sanki
altın der çekilirim konudan