- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla çatır çatırr doğur anammm en iyisii bence budurrr ilk çocugunuz kaç yasınds bende ikinci düşünüyorumda hayırlısı bakalımCanım bnimde ilk sezeryan oldu ikinciyi normal istiyorum merak içindeyim bende başka bir yere açtım aynı konuyu cesaret eden pek yok herhalde
Vay be benim 4 sene oldu ikinci gebeliğim bu ilk doktor kesinlikle olmaz dedi son gittiğimde olur ama riski var dedi sanki yüzde doksNlık risk var yüzde bir bile değil sezeryanın da riski var doktorlar kolaya kaçıyor ben kararlıyım diretecem acil bizi olmazsaArkadaşlar doğal doğum diye araştırma yaparsanız bu mümkün. Be normal doğum yaptım ama 2 sezeryan sonrası normal doğum yapan arkadaşım var. Doktorun buna inanması lazım ama. İlk 2 sezeryan arası 14 sene olmasına rağmen olmaz demiş doktoru. Doktoru değiştirdi son 2 doğum arasında 1.5 sene olmasına rağmen normal doğum yaptı.
Cnm ben diyarbakırdayım mahmut erdemoğluna gidiyorumbide ben adanalıyım siz nerdesiniz?hangi dr gidiyorsunuz
Kaç sene var arasında1. doğumunu sezeryan ile yapanların daha sonrasında normal doğum yapabilmeleri mümkün.
Fakat 1. yani sezeryan ile olan doğum ile normal yapılmak istenen doğum arasındaki sene farkı önemli.
Benim ilki zorunlu sezeryandı, mecburen bu da zorunlu sezeryan olacak, çünkü aralığı çok uzun değil.
Kendi doktorum bu riski almaya hiç lüzum yok dedi, çok detayına da inmedi.
Ben kendi doktoruma çok güvendiğim için de herhangi bir şekilde üstelemedim.
1. doğumunu sezeryan ile yapanların daha sonrasında normal doğum yapabilmeleri mümkün.
Fakat 1. yani sezeryan ile olan doğum ile normal yapılmak istenen doğum arasındaki sene farkı önemli.
Benim ilki zorunlu sezeryandı, mecburen bu da zorunlu sezeryan olacak, çünkü aralığı çok uzun değil.
Kendi doktorum bu riski almaya hiç lüzum yok dedi, çok detayına da inmedi.
Ben kendi doktoruma çok güvendiğim için de herhangi bir şekilde üstelemedim.
sizin ilk dogumunuz sezeryanmıydı ben çok istiyırum allah ikinciyi nasip ederse normal dogurmayııııBen varım 3 yıl iki kızımın arası 1.5 yılda bile var hatta 2 sezeryan sonrası bile normal yapan var siz kendinize güvenin yeter kimseye kulak açmayın sadece o muhteşem anı yaşamayı düşünün isteğin yeter ssvd diye feystte gurubunuza var orda Dr hemşire ve sayısı giderek artan seneleriniz var kendinizi ilk sezeryan 2 ci mecburi sezeryan inandirmayin
Evet ilki sezeryan ikinciyi normal yaptım 2 yıl oncesizin ilk dogumunuz sezeryanmıydı ben çok istiyırum allah ikinciyi nasip ederse normal dogurmayıııı
bugun kızımın 2.yaş günü kutladık cnm darısı bana acaba hangi ildesiniz dr u merak ettim bide şimdilik hamile falan değilim ama 2.de olsa fena olmaz bu aralar istiyrz eşimleEvet ilki sezeryan ikinciyi normal yaptım 2 yıl once
bu siteye ulaşılmıyor diyorÖyküden hikayeler adlı bir blog var. Bende Sezeryan sonrası normal doğum yapılabileceğini orda öğrenmiştim. Hatta evde doğurmuş. Doğum hikayesini anlattığı bir yazısı da var hatta. http://oykudenhikayeler.kadinlarkulubu.com/2014/01/baska-bir-bebek-mumkun.html
http://oykudenhikayeler.kadinlarkulubu.com/2012/11/ayse-ekinin-evde-dogumu.html