(s.s.v.d)sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı?

Kaç yıl arası niye zorunlu olsun sizi öyle kandırıyorlar ve o muhteşem duyguyu elinizden alıyorlar
Evet normal doğum başlı başına bir mucize lakin bunu normal yollarla yapamayan anneleri de ötekileştirmek yersiz bir düşünce
Annelik muhteşem bir duygudur, nasıl olduğu önemsiz benim açımdan
Normal diye gittim sezeryanla çıktım 2 doğum arası 2.5 sene en uygunu 4 sene diye biliyorum fakat burada da annenin toparlanma süreci devreye giriyor
Yapan var yapamayan var yani :kahve:

Arama motoruna "öyküden hikayeler" yazıp aratırsan çıkıyor doğum,çocuk bakımı gibi konularda ilginç deneyimleri var. "Başka bir Bebek mümkün " yazısı ve "evde doğum" ile ilgili yazısı Sezeryan sonrası normal doğumuyla ilgili
teşekkür ederim cnmmm

Evet normal doğum başlı başına bir mucize lakin bunu normal yollarla yapamayan anneleri de ötekileştirmek yersiz bir düşünce
Annelik muhteşem bir duygudur, nasıl olduğu önemsiz benim açımdan
Normal diye gittim sezeryanla çıktım 2 doğum arası 2.5 sene en uygunu 4 sene diye biliyorum fakat burada da annenin toparlanma süreci devreye giriyor
Yapan var yapamayan var yani :kahve:
peki bnm bi sorum daha olucak sezeryan sonrası azda olsa bi göbek kalıyor normalde genelde kalmıyor sizin sezeryanda göbek kalmışmıydı kaldıysa normalde gittimi

peki bnm bi sorum daha olucak sezeryan sonrası azda olsa bi göbek kalıyor normalde genelde kalmıyor sizin sezeryanda göbek kalmışmıydı kaldıysa normalde gittimi
Benim göbek hep vardı sezeryandan sonra cook sonra duzene girdi :anneadayı:

normal dogumdan sonra o sezeryandan kalanda gitti inşlh..

Bende istiyorum ama,ıstemek yetmıyo doktorlar resmen bu ısı ticarete cevırıyo ssvd ıcn 5000,TL ne demek ya ne ıstek bırakıyolar BN ssvd yapabılcegımı blıyorum ama maddı durum el vermıyo

Bende istiyorum ama,ıstemek yetmıyo doktorlar resmen bu ısı ticarete cevırıyo ssvd ıcn 5000,TL ne demek ya ne ıstek bırakıyolar BN ssvd yapabılcegımı blıyorum ama maddı durum el vermıyo
Zeynep kamil devlet hastanesinde ssvd yaptıran doktorlar var ben şubatta özelde ssvd yaptım fiyatlar yüksek gerçekten

Hangi hastane ve doktorda yaptırdınız acaba. bnde istiyorum ama risk faktörü korkutuyor

Back
X