S ve Xs Bedene Yolculuk :)

yolunda başarılar canım. ama 'çok küçük' (XS) olmana gerek yok. 15 kilodan fazla vermeni önermem.

Benim eşim yürüyüşle ve az yemekle süper kilo verdi.. Tatlım eğer yürüyüş yapabilirsen günlük 1 saat tempolu yürü.. Bide o su falanda içmiyodu sevmiyo suyu :)

yolunda başarılar canım. ama 'çok küçük' (XS) olmana gerek yok. 15 kilodan fazla vermeni önermem.

teşekkür ederim canım :) 52 olmak istiyorum işte onun için de 15 vermek istiyorum, boyum 162 old için ideal kg 52 imişş. Çabuk kilo alan biriyim bu yüzden ne kadar aşağı inersem kg alma payım olur en azından sonra kendimi kontrol ederim. Böyle düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış

Benim eşim yürüyüşle ve az yemekle süper kilo verdi.. Tatlım eğer yürüyüş yapabilirsen günlük 1 saat tempolu yürü.. Bide o su falanda içmiyodu sevmiyo suyu :)

hastayım şu sıra yapmıyorum. Ama iyileşeyim yapcm her gün 1 saat :) geçen sene çok fazla diyet yapmadığım halde her gün yürüdüğüm için 3.4 kg vermiştim 1 ayda :) bide su içmiştim 2 lt ,

Günaydınn. Öksürüklü bir güne merhaba dedim bu sabah .:/ Bu sefer bu çıktı. Ne zaman iyileşicm yaa. Ne biçim gripmiş.

ilaçlardan da öğğ geldi.

geçmiş olsuunn, ben dün akşam diyeti bozdum evdeydim arkadaşım geldi elinde lahmacunla :/

ben hergün 1 saat yürüyorum (sabah yarım saat-akşam yarım saat)

merhaba bayanlar kolay gelsin inş istediğimiz kiloya ulaşırız konuyu takipteyim bende dün başladm yediklerime dikkat etmeye :))

Merhaba arkadaslar.öncelikle sağlıklı bir kilo kaybı yağ yakimiyla olur.bende 2 haftada 5 6 kilo verdiğimi hatırlıyorum. Sağlıksız bir biçimde deli gibi limon tüketip tansiyon yerlerde:KK53:
Ben kiloları katan kaybettim yağdan değil çünkü sağlıklı bir beslenme ile zayıflamadım. Şimdi size bir liste vereceğm bu listesi asagiyukarı hepimize uygun ve sağlıklı. Evet çok doymuyoruz ama almamız gereken protein ve karbonhidratı alıyoruz. hergün proteinimizi mutlaka almalıyız. Akşam 5 ten sonrada karbonhidrat tüketimini azaltabilir ya da hiç almayabiliriz. Akşam aldigimiz karbonhidratin yakımi zor olur yağ olarak depolAnir.

KAHVALTI
40 gr yulaf ezmesi light süt veya badem sütü ile birlikte
2 haşlanmış yumurta beyazı (sarı tüketmiyoruz doymuş yağdan ibaret)
30 gr lor peyniri
yeşil çay

ÖĞLEN
100 gr kırmızı et hindi eti ton balığı ya da tavuk (Hindi tüketmenizi öneririm aminoasit takviyesi olacaktir.kırmızı eti haftada bir tüketmeniz daha iyi olur.kolestrol uzak olsun :KK76:)
Yeşil salata (sıvı yağ ya da limon eklenebilir.nar ekşisi kesinlikle kullanmiyoruz)
60 gr haşlanmış esmer princ, bulgur,kına veya basmati princ.

ARA ÖĞÜN
sevilen bir meyve (Elma armut muz)

AKŞAM
100 gr kırmızı et hindi eti ton balığı ya da tavuk
yeşil salata
60 gr haşlanmış esmer princ bulgur kinoa veya basmati princ (akşam karbonhidrat tüketimini aza indirmek isterseniz gün içerisinde almanız gereken karbonhidratı öğlen yemeğinde alıp akşam daha hafif beslenebilirsiniz)
balık olarak panga balığını tavsiye ederim hem lezzetli hem sağlıklı bir balık. Haşlama karides vs de yiyebilirsiniz salatayla)

Gün içerisinde sınırsız yeşil çay ve şekersiz kahve icebilirsiniz
salatalarda mısır ve nar ekşisi olmayacak.
günde 15 su bardağı su içmeye özen gösterin

Ve tabi düzenli olarak spor. günde 45 dk orta tempolu yürüyüş yapın ya da bisiklete binin.

Sağlıksız ve kalıcı olmayan bir diyet uygulayacağıniza 1 ay geç ulaşın hedefinize ama sağlığınızdan olmayın vücut direnciniz düşmeden sağlıklı kilo verin:KK52:
benim uyguladığım program budur.suan 51 kiloyum 48e doğru ben ve sağlıklı diyet programım emin adımlarla ilerliyoruz.isterseniz bu programı uygulayabilirsiniz seçim size kalmış. :KK15:

Not olarak eklemek istiyorum ben hastalığım nedeniyle hormon içeren ilaç tedavisi görüyorum ve sigarayı bırakalı bir ay oldu.suan hedefim eski kiloma ulasmak.bİraz zorluyor ama emin olun etkili oluyor bu diyet programı.

selam kızlar,
bende aranıza katılayım mı :) ben hepinizden vahimim :$ 1,73 boy 82 kg. bugün başlıyorum. yarın sabahtan yediklerimi yazmaya başlıcam.

Back
X