Çok mantıklı gerçekten tebrik ederim. Kendimi çok yıpratıyorum yardım edicem diye. Artık yapmayınca surat asıyorlar veya ben artık yapmayacağımı belirtmek için şu iş yapılacak diyorum bozuluyorlarnormalde işe 8 de baslıyorum ptronum bıraz daha erken gel 7 mesela dedı bende ertesı gun 9 da gıttım eee ben ne dıyorum sana dedı bende tamam ıste bugun 9 da geldım artık 8 de gelcem en az 1 saat erken ıste dedım..öle baktı...anladınız mı
Çok haklısın gerçekten de öyle oluyor. Alıştılar tabi benim yardım etmeme artık hep beklenti içindeler ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımKendi isin neyse onu yap kimse baskasinin isini yapiyosun diye aferin demez sana yoruldugunla kalirsin
Çok mantıklı gerçekten tebrik ederim. Kendimi çok yıpratıyorum yardım edicem diye. Artık yapmayınca surat asıyorlar veya ben artık yapmayacağımı belirtmek için şu iş yapılacak diyorum bozuluyorlar
Ben hani emir veriyormuş gibi olmasın diye öyle konuşuyordum normalde hiç yapmam öyle samimi konuşmalar. Ama artık mesafemi koyucam çok haksızlık ediliyor banavalla hıc ezdırme kendını koy tepkını tepene cıkrlar boyle ınsanlar ..hıc o tarz cnım cıcım hıtaplarındada bulunmayın benım tavsıyem
Ben işlerimi bitirip sonrada diğerlerini rahatça yapıyorum rahat oluyor onlara batıyor bu oturmalarım vs. Ben işlerimi sabahtan bitirdiğim için hiçbişi yapmadım sanıyorlar sanırımİşin ne bilmiyorum lakin kendi görevini yavaş yavaş tamamla. Kimseyede yardım edecek zamanın kalmıyor izlenimi ver. Kullandırma kendini. SEVGİLER
Haklısın :) içim rahat etmiyor işte ama dediğin gibi kıymet bilinmiyor canım çok saol böyle yapıcamOnlar sana bir gün yardim etti mi boşuna yipratma kendini insanlar iyilikten anlamiyor sen yardim edince mutlu oluyorsun hatir gönül saydim onlar benim arkadasim diye ama hatirlamiyolar bile inan en iyisi boşver kendi isini yavaş yavaş yap gerekirse yapinca da al kahvenin otur zorunda misin gardaş
Ben huzurlu bi ortam olsun diye böyleydim ama baktım ki iyi niyetimi kullanıyorlar ve çok yıpranıyorum dur demem gerektiğini anladım. Ne kadar surat yapsalarda.Aynı dertten muzdaribim beş senedir ve bıktım artık! Tavsiyem yol yakınken tavrını koy sonra çok pişman olursun.
Kibarca söylüyorum yanlış anlaşılıyor en iyisi birden kesmek napıyorlarsa yapsınlarÖyle alıştırdığınız için onların işi de sizin görevinizmiş gibi görünür tabi. Ya uygun bir dille artık herkes kendi işini yapsın diyeceksiniz ya da birden yardımı keseceksiniz onlar da mecbur yapacak.
Haklısın :) içim rahat etmiyor işte ama dediğin gibi kıymet bgiderken r canım çok saol böyle yapıcaborç paUOTE]
İnan ben de cok hatir gonul sayarm henuz uni ogrencisiym biri bisey ister yaparm para ister veririm arkadaslarmn evine giderken elim bos gitmem beni ararlar borc isterler veririm kiyafet ayakabi isterler veririm ama sadece ihtiyaclari oldugunda aramalarindan biktim bi de islerine yarayinca bebegimm tatlimm diye konusmalari beni olduruyor resmen ama insan degismez iste yine hala iyi niyet var icimde ama inan eskisi gibi kullanmiyorum kimse degmez
Onların kendi yapmaları gereken işleri neden yanlıs anlasılıyor ki? valla cok rahata alıştırmıssınız demek ki. Birden kesin yardımı. Sadece kendi işinizi yapıp bırakın. Şimdiye kadar rahata alıştılarsa şimdiden sonra da esas görevlerini bilsinler madem.Kibarca söylüyorum yanlış anlaşılıyor en iyisi birden kesmek napıyorlarsa yapsınlar
Evet yardımcı olmak adına kendimi yıprattım ve yapmayınca o tavırları çok sinir ediyor beni. Mesafeli olucam çok şen şakrak biriyimdir ama daha katı olucamOnların kendi yapmaları gereken işleri neden yanlıs anlasılıyor ki? valla cok rahata alıştırmıssınız demek ki. Birden kesin yardımı. Sadece kendi işinizi yapıp bırakın. Şimdiye kadar rahata alıştılarsa şimdiden sonra da esas görevlerini bilsinler madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?