Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam aklımdaki konuyu açmışsın
S3 mininin goruntusune boyutuna aşık olmuş bir insanım, avmde de 800 liraya buldum
Ama dayanıklılık konusunda şüphelerim var bu yuzden sony ericsson xperia Z'in su geçirmemem özelliği aklımı çeliyor. Experia Z ondan bayagı pahalı ama ben de diyorum bir kere alayım senelerce kullanayım cunku aynı senin gibiyim ben, ugursuzum, sakarım, düşürürüm elimdeki şeyi, ıslak elle telefonu kullanmak ise Allahın emri benim için
Her ne kadar S3 miniye aşık olsam dasony ericsson xperia Z almayı düşünüyorum canım...
Ben vazgeçtim Experia Z'ten cunku sadece internette araştırmıştımXperia z yi yakından baya incelemiş biri olarak düşüncelerimi aktarayım. Telefon çok güzel hızlı fakat gel gör ki ekranı kolayca çiziliyor.
Bunu bizzat bi teknoloji marketinde denedik orada çalışanlarla beraber.
Ben samsung s4 ile xperia z yi karşılaştırmak için gitmiştim iyi ki de gitmişim yani
Su geçirmeme özelliği yarım saat kadarmış ve usb girişleri açık olursa su anında geçirirmiş çalışanlar öyle söyledi.
Ekranın çizilmesin istiyorsan samsung gorilla glas kullanıyor uzun süredir bi çok modelinde bu var bu yüzden ekran çizilmiyor. Ekstradan ekran koruyucuya gerek yok. Şimdi gorilla glas ı nokia lumia da kullandı bir de onu inceleyin fakat işletim sistemleri farklı tabi ki.
Vel hasıl Xperia Z almayı düşünüyorsanız çok sıkı bir şekilde araştırın derim.
Evkur dan başka seçeneğim yok malesef telefon almak istiyorsam. Aslında yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi 700 lira biriktirip kendim peşinmi alsam diye düşündüm o zamanda aylarca biriktirene kadar taksiti bitmiş olurdu zaten. Değmez gibime geliyor. S3 ayda 77 lira s3 mini 47 lira. Arada 700 lira gibi bi fark var toplamda. O yüzden ısrar edemiyorum babama :)Evkurdan sakin alma
pesin fiyatina taksit yapan yerler var
hem de s3 mini 650 ye bile var cogu yerde .
Hatta aveada kampanyali 799
Ancak s3 u miniyi hic begenmiyorum ben.
O parayi verecekseniz s3 al daha iyi .
Neredeyse onun fiyatina geliyor
Yalniz samsung asti kendini
favorim Galaxy Mega :)))
Benimde var o telefondan oyuncak falan gibi değil :)
Bu telefonu eşim bana doğum günü hediyesi olarak aldı, 3 haftadır kullanıyorum gayet güzel bir telefon, silikon kılıf ve ekranına koruyucu film taktırdım. Düşmelere çizilmelere karşı önlemi olacağını düşünüyorum. Kardeşimin telefonu da aynı model bir kaç ay oldu alalı, o da orijinal kapaklı kılıfıyla kullanıyor eşyalarını hor kullanan biridir ama sorun yaşamadı.
Hem s3 mini hem de galaxys3 kullanıyorum biri kendimin biri şirketin. ikisinden de çok ama çok memnunum. Hiç bir problem de yaşamadım. Ancak kapaklı kılıfı var, düşse de bir şey olmuyor. Kılıfsız/Korumasız kullanmanızı önermem.
Canım ben Kullandım. Günde en az 10 kez telefon düşüren biri olarak cevap vereyimÇoğu kez düşürdüm birşey olmadı.
en son kendim duvara fırlattım bi anlık sinirden içindeki camı kırıldı
sağlam telefon ama koruyucu plastik kılıfınıda al
![]()
çok güzel telefon.ben kaç kere düşürdüm hiçbişey olmadı.internete girerken çok seri bir telefon,ben çok memnunum,s3 büyğünü almaya hiç gerek yok,gayet kullanışlı,tavsiye ederim.
Ben illk ciktgnda aldim.s3 minimi.cok cok memnunum.8 ay olcak kullanali daha hic bi sorun yasamadim.ayrica cok hizli.tavsiye ederim:)
Ya şimdi aklıma geldi uzun zamandır merak ediyodumbir telefonda sen ne ararsın en çok kullandıkların neler bunlar önemli yoksa bin özelliği olup 5ini kullanmak da mantıksız ihtiyaçlarını belirle ona göre al. mesela lumia da net hızı inanılmaz güzel reklamı bol siteyi bile sorunsuz yağ gibi açıyor s3 mini abimde var karşılaştırdık lumia önde. kamerası, sesi de çok güzel. hem ana ekrandaki canlı kutucuklar çok şekers3 de hep aynı siyah tema canım sıkıldığında rengini değiştiriyorum öyle kullanıyorum. :) etkilemek istemem asla ama kullanılışlık da önemli bende ikisi arasında gittim geldim ama iyiki lumia aldm
evkurdan almış olmanıza sevindim çünkü ordan kazık fiyata alan tek benmişim gibi hissediyodumCanım samsungun ürettiği çoğu telefon diğerlerine oranla kat kat iyi.Öncelikle ben s3 almıştım ilk çıktığında abime ise s3 mini almıştık düşün ne kadar zaman geçti üstünde ikimizde gayet memnunuz ben büyük sevdiğim içim s3 aldım yoksa ben de miniyi alacaktım.Gönül rahatlığıya al derim bu arada ben de s3ümü evkurdan aldım![]()
Ya şimdi aklıma geldi uzun zamandır merak ediyodumS3 miniye adope flash yükledinizmi bide internetten film falan izliyebiliyomusunuz misal yabancıdiziizle.com dan veya dizimagdan dizi ? Sonracıma internetteki herhangi sanal bir oyunu açabilrmi ? Yoksa ben uçtummu iyice
![]()
Ya şimdi aklıma geldi uzun zamandır merak ediyodumS3 miniye adope flash yükledinizmi bide internetten film falan izliyebiliyomusunuz misal yabancıdiziizle.com dan veya dizimagdan dizi ? Sonracıma internetteki herhangi sanal bir oyunu açabilrmi ? Yoksa ben uçtummu iyice
![]()