- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi Hayalperest5
Yersiz bir merak olmuş esinizdenette dolaşıyordum dün Müge de çıkan bit haber vardı yıllar önce Muhammed diye cocugu öldürüp tarlaya atmışlardı . Annesi fuhuş yapıyordu sanırım cocuk görünce ev sahibı dövüp öldürmüş ti tekrar gördüm haber incok üzüldüm tabi . Eşime okudum zamanında boyle boyle olmuştu falan dıye . İnsan gönerdi falan dedim yazık oldu kim hakeder oyle ölümü dedim . Oda gömselerdi cınayet bulunamazdı dedi cocuk cennete gitti kurtuldu onlardn vs dedi bunun öncesinde anlattım olayı kadın boyle boyle yapıyordu diye oda güzel mıydı dedi bende tabi köpürdüm saydım sayıştırdım o nasıl soru diye oyle sorunmu olur napacaktın güzel olsa uckurunuzu düşünmekten başka ne bilirsiniz dedim okadar sinirlendımki ben çocuğa acıdım ıcım acıdı oda lafı cevırmeye başladı aptal . Onu demek istemedim yanlış soru sordum şunu demek istedim . Ağzıma geleni saydım oyle sinirlendımki sapıkmısıb dedim sen nesin sapık mı oluyorum dedi bunu sorunca oyle uzadı hala sinirlıyım ya ben mi kafayı gıyorum yıyorum erkekler mi boyle
Kadin guzel olsa ne olacakti? Guzel kadinlar mi fuhus yapiyor sadece? Iki bacagi da olmayan tekerlikli sandalyesiyle carsida durup ordaki esnafla fuhus yapan kadini da gordu bu gozler. Bazen erkeklerden midem bulaniyor gercekten. Bence yumusak davranmayin esinize o adim atsin.