• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Saat 11 yönü kızlık zarı

yakomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
8
5
1
18
Kızlar bilginize ihtiyacım var daha önce istenmeyen bir olay yasadım bugun cesaretimi toplayıp muayneye gittim kontrol için doktor saat 11 yönünde yırtığın var gerisi sağlam bozulmamıs dedi ben birdahaki ilişkimde kanar mı dedim bilmiyorum oran veremem vs dedi o olayda baya kan gelmişti ama tam bozulmamıs eger tam bozulursa kanama ihtimali kaç tam bozulmamıs ama yırtıgın var saat 11 yönünde dedi lütfen bilenler söyleyebilir mi

Sadece 11 yönü yırtılmış diğer yerler duruyor yırtılmamıs doktor net bir şey söyleyemem dedi bende emin olmak için yasayan birileri vardır diye soruyorum

Başından böyle bir olay geçmiş olan birileri yani siz cevap vermek zorunda değilsiniz
Ne düşünüyorsunuz, benim de 11 yönünde yırtığım vardı ama şakır şakır kanadım diyen birini bulmayı mı?
Her vücut, o vücuttaki her bir yapı birbirinden farklıdır. Bazılarında bir kaç ilişki sırasında kanama devam eder, bazılarında çok az olur ya da hiç olmaz.
Yani bu sende böyle olduysa bende de böyle olur diyebileceğiniz bir mevzu değil.
Yok mu okul, üniversite filan. Zamanınızı mantıklı mevzularla doldurun bence.
18 yaşında neyin yırtılmasıymış bu?

Konu gerçekten mantık dışı da 18 yaşında kızla dalga geçmek de ne bileyim. :KK51: Türkiye gibi bir yerde kendince bunu merak etmesi anlaşılabilir, he o zaman yapmasaydın diyeceğiz ama istem dışı falan diyor.

Bir kaç gün önce Mastürbasyon yaparken parmağımi fazla soktum galiba ufak bir acı hissettim kan yoktu ama aradan iki saat sonra f
hafif kahverengili bir akıntı geldi ve bir kaç gündür hafif bir sızlama var ve bugün özel hastaneye gidip muayene oldum. doktor vajinama bakınca hemen saat 6 yönünde ufak bir şey gördüğünü söyledi ama zarımın sağlam olduğunu ve kızlık zarının zedelendiği ni söyledi ve dibine kadar girmişsin ama geri çıkmışsın dedi bende tabi biraz sakinlestim iyiyim ama doktora emin misiniz ileride evlensem sorun olur mu dedim hayır dedi hatta başka doktorlara gidebilirim dedim o da hayır gitme aynı şeyi söylerler dedi .Ya ben hala tedirginim bu arada bu konu ile ilgili lutfen kalp kırıcı yorumlar yapmayın okurken üzülmek istemiyorum ve gerçekten bu konu beni intihar eşiğine getirdi.🥹
Soyle bir baslik var bacimsu, bi oku istersen Y yakomi

Bu arada istemeden dediğiniz şey tecavüz mü? Eğer öyleyse mevzu kızlık zarı değil zaten.
Sayılır eski erkek arkadasım birlikte olmaya çalıştı denedi ama ben karsı cıktım ama o arada kan geldi toparlandım hemen kaç aydır kendimi toplamaya calıstım en sonunda doktora gittim o yırtılma var ama tam değil dedi o yüzden soruyorum

Sayılır eski erkek arkadasım birlikte olmaya çalıştı denedi ama ben karsı cıktım ama o arada kan geldi toparlandım hemen kaç aydır kendimi toplamaya calıstım en sonunda doktora gittim o yırtılma var ama tam değil dedi o yüzden soruyorum
Yani sen istemiyor olmana, reddetmene rağmen seni zorlamış pislik. Şikayet etmedin mi?

Back
X