• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Saat 11 yönü kızlık zarı

yakomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
8
5
1
18
Kızlar bilginize ihtiyacım var daha önce istenmeyen bir olay yasadım bugun cesaretimi toplayıp muayneye gittim kontrol için doktor saat 11 yönünde yırtığın var gerisi sağlam bozulmamıs dedi ben birdahaki ilişkimde kanar mı dedim bilmiyorum oran veremem vs dedi o olayda baya kan gelmişti ama tam bozulmamıs eger tam bozulursa kanama ihtimali kaç tam bozulmamıs ama yırtıgın var saat 11 yönünde dedi lütfen bilenler söyleyebilir mi

Sayılır eski erkek arkadasım birlikte olmaya çalıştı denedi ama ben karsı cıktım ama o arada kan geldi toparlandım hemen kaç aydır kendimi toplamaya calıstım en sonunda doktora gittim o yırtılma var ama tam değil dedi o yüzden soruyorum
O kişi hala erkek arkadaşın mı?

Bu konuda kendini onarır diyen olmuş 🙄
Bir arkadasimin tanidigi birine kacmis, birlikte olmuslar, kanama olmus. Sonra ayrilmisti. Cok dindar biriyle nisanladilar, kizi epey darladi o donemde doktor oner diktirelim diye ( arkadasim saglik calisaniydi o yuzden darliyor) o da karismak istemedi doktor onermedi. En sonunda evlenmisler tekrar kanama olmus, doktorun biri tma yirtilma olmadiysa,zar kendini onarmis olabilir demis.

Bir arkadasimin tanidigi birine kacmis, birlikte olmuslar, kanama olmus. Sonra ayrilmisti. Cok dindar biriyle nisanladilar, kizi epey darladi o donemde doktor oner diktirelim diye ( arkadasim saglik calisaniydi o yuzden darliyor) o da karismak istemedi doktor onermedi. En sonunda evlenmisler tekrar kanama olmus, doktorun biri tma yirtilma olmadiysa,zar kendini onarmis olabilir demis.
Evet, diğer konuda onarır diyen de benim bu konuda onarmaz diyen de benim. Zedelenmelerde kanama rengi ve miktarına göre oran değişiyor. Diğer üyede kahverengi bir akıntı vardı az miktarda ama bu üye çok fazla kandan bahsediyor.
Başına gelen şey doğruysa çok üzgünüm kız için

Senelerce düzenli bir cinsel ilişkisi olan kadınında kanaması olabiliyor.Toplumsal olarak ne kadar saçma bir şeye kafayı taktıklarını bilseler keşke.

Senelerce düzenli bir cinsel ilişkisi olan kadınında kanaması olabiliyor.Toplumsal olarak ne kadar saçma bir şeye kafayı taktıklarını bilseler keşke.
Benim dogumdan aylar sonraki ilk iliskimde (9 ay iliskiye giremedim) kanamam olmustu. Yani cidden bu kanama meselesi cok takiliyor kafaya.

Benim dogumdan aylar sonraki ilk iliskimde (9 ay iliskiye giremedim) kanamam olmustu. Yani cidden bu kanama meselesi cok takiliyor kafaya.
Ben de bir süre ilişkiye girmesem kanamam olurdu hatta söylemesi ayıp kapanırdı bildiğin bakireye dönüyorum yani uzun süre olmayınca.Türkiye şu olayın gereksiz olduğunu anlasa çağ atlayacak resmen.

Yani saat 11 yönü demek; “hymen o saate gelince kendini kapatıyor” demek ki siz tam 10:59ta yaptınız o yüzden sadece o tarafta bozulma olmuş gerisi sağlam. Absbssjsks

Back
X