munecim bu kadınlara bu dünya sessizmi kalacak kimse sahip çıkmayacakmı..hayvanların bile hakları konuşuluyorkenOfffffff offffffff
Şimdi haberleri seyrediyordum, ayıklayın pirincin taşını, ABD'nin pyd'ye havadan attığı silahlar ışid'in eline geçmiş, sosyal medyada göstermiş örgüt, ne gülüyorlardır, havadan mühimmat yağıyor artık hangi örgütün eline geçerse, aşağıda dur bekle yeter.
munecim bu kadınlara bu dünya sessizmi kalacak kimse sahip çıkmayacakmı..hayvanların bile hakları konuşuluyorken
artık tuvaleti kullanamama da ney ya
İnşallah sadece enfeksiyondur. bence parcalanmıstır kadının organı ya.. yazıklar olsun.. organları kopsun inşallah..Enfeksiyon oldu ise...
ikisi birliktedir belki çok acısı vardır...İnşallah sadece enfeksiyondur. bence parcalanmıstır kadının organı ya.. yazıklar olsun.. organları kopsun inşallah..
evet canım biz küçükken her gün soyal medyada kafa kesme deri yüzme görüntüleri gösterilmiyordu..bu da çok fazla..çokkkAllahım daha ne günler göreceğiz. Ben çok korkuyorum. Elimde fırsatım olsa bu ülkeden gitmeyi düşünüyorum. 8 yaşındaki kızımın benimle oturup akepe , işid , pkk konuşması hiç hoşuma gitmiyor. Ben 8 yaşındayken Cumhurbaşkanından başka siyasetçi tanımazken şu andaki yeni nesil çok politik geliyor..
çocuğumu gemiciğe bindirip oxford'a yollicam.. Her ay ayakkabı kutusuyla erzakları , ev tarhanasıyla eristesinide yollarım. Para transferi içinde halk bankasından yardım isterim..evet canım biz küçükken her gün soyal medyada kafa kesme deri yüzme görüntüleri gösterilmiyordu..bu da çok fazla..çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?