- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
çok üstüme geliyor ve hep benim alttan almamı bekliyor susmuyor bişeyler yaptıracak artık bana o derece.Hiç hoş olmamış polisi arayacak kadar birbirinize girmeniz
Yani tabiki her ilişkide tartışma mutlaka oluyor ama sizinki bi doz fazla olmuş kendimi atacak yer aradım falan demenize üzüldüm açıkcası .
Biraz birbirinizden uzaklaşmanız yararınıza olur aslında.
benim yüreğim kalmadı yeminle.Oyyyy erkeğin çenebazı da çok zor ya!
Allah yardımcın olsun kardeşimbenim yüreğim kalmadı yeminle.
ya olay boşanmaya gidiyor artık son demlerim sanırım çeki düzen vermez ise kendine bitecek bu evlilik.Polisi arayacak kadar bu ilişki boyutu sağlıksız duruma geldiyse.
Annenin sözüyle hala neden bu ilişkinin içerisindesin ?
Düzeleceğine emin olamıyorsan al çocuklarını çık veya onu gönder.
2 defa denedin olmuyormuş demek ki .
Ama her harükarda mutlu olmak için elinden geleni yapmalısın.
Çalış çocuklarına ve kendine bak.
sağol cnmAllah yardımcın olsun kardeşim
Allah yardımcın olsun benim babam öyledir o kadar iyi anlıyorum kibenim yüreğim kalmadı yeminle.
Siz umursamadıgınız zaman susuyor dimi babanız.Bende umursamamayı öğrenmek istiyorumAllah yardımcın olsun benim babam öyledir o kadar iyi anlıyorum ki
insan cinnet geçirecek gibi oluyor uykudan uyandırdığını bilirim kavga etmek için
ama umursamayarak üstesinden gelebilirsiniz ya da aynı taktiği uygulayarak
ya olay boşanmaya gidiyor artık son demlerim sanırım çeki düzen vermez ise kendine bitecek bu evlilik.
olmuyor canım çok söyledim karışma diye anneme .karışıyor illa kitartışma her evlilikte olur da sizinki artık aşmış durumda polislik olmuş
anneniz sizinle mi kalıyor? keşke o da hem şahit hem de dahil olmasa bu olaylara
Ya zamanla sağlıklı insanda depresif oluyor zaten.Biraz akışına bıraktım zaman gösterecek artık konuştum onunda beni alttan alması gerektiğini izah ettim umarım anlamıştır.Ekonomik özgürlüğün vardır umarım.
Yani oturun sağlıklı bir şekilde konuşun,senin eksilerini söylediği zaman ,hemen öfkelenme dinle.
Belki sende sabırsızsındır . Belkide sende bazı yaşadığın travmaların etkisinde kalıp ona kötü davranıyorsundur.
Birbirinizle konuşun.Bu evlilik için son olarak ne yapılması gerekiyorsa elinizden geldiğinden daha fazla fedakarlıkla yapın.
Zaten sonucunda olmuyorsa olmuyordur.
Gitmez ise ben teredicem artık ortamı gerekirse evden çıkar giderim yarım saat.Olmuyor bu şekilde.Kavga etmeyen yada tartışmayan evli cift yoktur diye düşünüyorum,tabiki fikir ayrılığı olur çok normal ama önemli olan sınırı aşmamak.
Siz sinirliyken o uzaklaşıp es vermeli,o sinirliyken siz uzaklaşabilirsiniz. Böylece haddini aşan,kırıcı,yıkıcı kelimeler sarfedilmez. Sakinleşince insan daha doğru düşünebilir,öfkeliyken öyle olmuyor.
eskiden bende laf yetiştirirdim baktım kendi yüreğim tükeniyorSiz umursamadıgınız zaman susuyor dimi babanız.Bende umursamamayı öğrenmek istiyorum
Tabi moralin yinede bozuluyordur için içini yiyordur o arada.eskiden bende laf yetiştirirdim baktım kendi yüreğim tükeniyor
şuan hiiç ağzımı bile açmıyorum enn güzeli inan ne kendini yoruyorsun ne
ağzından sonradan sana kullanılacak laf çıkıyor mis miss
Ya zamanla sağlıklı insanda depresif oluyor zaten.Biraz akışına bıraktım zaman gösterecek artık konuştum onunda beni alttan alması gerektiğini izah ettim umarım anlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?