- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Çok güzel bir hikaye eline emegine ve yüregine sağlık vermek istediğin mesajıda çok güzel algıladım çok teşekkür ederim iyi ki varsın canımBen umuyorum ki oda hatasını anlayacaktır .. Sana birbirini çok seven bir çiftin hikayesini anlatmak isterim...
Birbirine aşık olan çift tüm sıkıntılara ve engellere rağmen sevgilerinin kölesi olup evlenme kararı almışlar.
Küçücük şirin evlerinde ,değişik çiçeklerin olduğu küçük bahçelerinde aşla büyüttükleri fidanlarıyla çok mutlularmış.
Gel zaman git zaman,maddi sıkıntılar,iş stresleri,çevresel faktörler,huy değişimleri,sabırsızlıklar derken ilişkilerinde çatlaklar oluşmaya başlamış.
Birbirlerini hala çok sevdiklerini bildikleri halde ,nedensiz başlayan kavgalar birbirlerini kırarak kapanması güç yaralar açmaya başlamış.
Oysaki çok duru ve örnek bir sevgiyle birleştirmişlerdi hayatlarını.
Zaman ilerliyor fakat hala birbirini seven ve alışan çift aralarındaki sorunu çözemiyormuş.
Aşka ve sevgiye aşık olan bu çift 'bir gün ciddi bir şekilde konuşma kararı almışlar.
Bahçelerinin kenarına koydukları sevimli ve küçük bir masanın sevimli sandalyelerine oturdular karşılıklı.
Kadın ağlıyordu,adam dumanlı gözlerle bakıyordu ...
Kadın '' Olmuyor işte ,olmadı,yürümedi,yürümüyor,ben seni çok severek evlendim,fakat aramızdaki bu anlaşmazsızlık bizim o saf ve eşşiz sevgimize de sirayet etti ,yıkacak mafedecek,sevgiye olan inancımı bitirecek.Yapamadık biz olmadı bizden ayrılmamız en doğrusu''dedi.
Adam'' Haklısın ,bu evlilik böyle yürümez,aramızdaki saygıyıda yerle bir etmeden ayrılmamız tek çare.
Ama bu kadar aşkın hatırı ikimizinde üzerinde,benim bir fikrim var kabul edersen.
Ben eşyalarımı toparlayıp gideyim.Gitmeden evvel seninle bu bahçeye bir fidan dikelim.
Bir yıl boyunca,ne sen beni ara ne ben seni,ne sen beni gör ne ben seni.Kesinlikle hiç kimseye birbirimizi de sormak yok.Sesimizi duymak yok...
Bir yıl sonra senin kapını çalacağım ve beraber gidip o fidana bakacağız.
Eğer fidan açmış ,yeşermiş ve boy atmışsa. Bu evliliğe bir şans verip devam edeceğiz.
Eğer kurumuşsa,çürümüşse ve yok olmuşsa bu ilişkiyi vedalaşıp helalleşerek tamamen bitireceğiz.
Tamam demiş kadın .Ve adam eşyalarını toparlayıp gitmiş.
Zaman zamanı kovalamış aradan bir kaç ay geçmiş ve bu çift ,aynı bahçede,ellerinde birer sürahi fidanı kurmasın diye sulamak için gittiklerinde birbirini görmüşler...
Ve birbirlerine koşarak sıkıca sarılıp,kaybetmenin verdiği acının ,tartışmalardan daha da dayanılmaz olduğunu söyleyip.
Bir birlerini hayatları boyunca kırmama kaybetmeme sözü vererek mutlu evliliklerini kurtarmışlar.
1 saattir senin için,işimi gücümü bırakıp yazıyorum,umarım sana ışık olur
Benimde payım vardır tabikii ben onu inkar etmedim ama susmak bir köşeye çekilmek istesemde müsade etmiyor eşim sustugum dakikalarda bile fişeklemeye devam ediyor.uc cocugunuz var, siz bukadar bagiris cagirisken o cocuklar ne oluyor?
herseyin bir normali vardir canim, tartismaninda bir agizi yuzu olmali. neden bu kadar siddetli geciyor tartismalar, derdiniz ne acaba. aliskanlik haline mi getirdiniz?
ayrica hicbirsey tek tarafli degildir, sizinde bir payiniz vardir herhalde.
sanki askerlik arkadaşıyla tartışıyor beni erkek görüyor sankio nasıl bir kocaymış öyle ya
Sanki stres atıyor sizinle :Osanki askerlik arkadaşıyla tartışıyor beni erkek görüyor sanki
Çok güzel bir hikaye eline emegine ve yüregine sağlık vermek istediğin mesajıda çok güzel algıladım çok teşekkür ederim iyi ki varsın canım
bizde de karşılıklı küfürler hakaretler havada uçuşuyor aynen.Bende ceneme sahip cikmam o anlarda.. ama kahretsinki genelde hakliyimdir.. bi bakarim beyfendi konusmaya calisir ozur bile dilemez cogu zaman:) kufreder rahatlarim :))
bene öyle stres topuyum ben onun enerjisini farklı yerlede hacamalı benceSanki stres atıyor sizinle :O
kesinlikle süper mizaca sahip bir karaktersinizHer tartışmanızda bu hikayeyi hatırla,hatta eşine anlat bunu .İnanılmaz etkisi oluyor,farkındalıkları geliştirmek için ..
Esim pek edemez:) ben ederim:) maalesef son yillarda edindigim bi huybizde de karşılıklı küfürler hakaretler havada uçuşuyor aynen.
kesinlikle süper mizaca sahip bir karaktersiniz
Mrhaba arkadaşlar beni tanımayanlar için belirteyim Evli ve 3 cocuk annesiyim bu benim 2. evliliğim.Eşim tartışmayı çok seviyor.Çok agır konuşuyor tabi ki bende alttan alamıyorum dolayısı ile tartıştıkça tartışıyoruz.Tabi oruçta cok etkiliyor fakat benim eşimde nasıl ciğer var ben şaşırıyorum.İnsanı çıldırtıyor sonra nasıl susabilir ki insan.2 gün önce felaket bir tartışma yaşadık ki birikim vardı patladım susmak nedir bilmedi ikimizde barut gibiydik .Nereye kaçtıysam tartışmak için oraya geldi arkamdan ki kendimi bir yerlerden aşagıya atacak durum geldim artık.Annemde ikide bir bana sus diyip duruyordu her zaman eşimi kayırıyor olay boşanmaya gitmesin diye artık çıldırdım baktım susmuyor polisi aradım bu sefer kedicik gibi oldu.Annem de olaya karıştı.Polise evin adresini veremedim sinirden hatırlayamadım bile. Uzaklaştırma verdirecektim artık işin içinden çıklmaz hal aldı olaylar.Sizde de bu tür tartışmalar oluyor mu arkadaşlar yoruldum ya:/
Hikaye ve emojilee Harika olmuş . Ellerinize sağlık :)Ben umuyorum ki oda hatasını anlayacaktır .. Sana birbirini çok seven bir çiftin hikayesini anlatmak isterim...
Birbirine aşık olan çift tüm sıkıntılara ve engellere rağmen sevgilerinin kölesi olup evlenme kararı almışlar.
Küçücük şirin evlerinde ,değişik çiçeklerin olduğu küçük bahçelerinde aşla büyüttükleri fidanlarıyla çok mutlularmış.
Gel zaman git zaman,maddi sıkıntılar,iş stresleri,çevresel faktörler,huy değişimleri,sabırsızlıklar derken ilişkilerinde çatlaklar oluşmaya başlamış.
Birbirlerini hala çok sevdiklerini bildikleri halde ,nedensiz başlayan kavgalar birbirlerini kırarak kapanması güç yaralar açmaya başlamış.
Oysaki çok duru ve örnek bir sevgiyle birleştirmişlerdi hayatlarını.
Zaman ilerliyor fakat hala birbirini seven ve alışan çift aralarındaki sorunu çözemiyormuş.
Aşka ve sevgiye aşık olan bu çift 'bir gün ciddi bir şekilde konuşma kararı almışlar.
Bahçelerinin kenarına koydukları sevimli ve küçük bir masanın sevimli sandalyelerine oturdular karşılıklı.
Kadın ağlıyordu,adam dumanlı gözlerle bakıyordu ...
Kadın '' Olmuyor işte ,olmadı,yürümedi,yürümüyor,ben seni çok severek evlendim,fakat aramızdaki bu anlaşmazsızlık bizim o saf ve eşşiz sevgimize de sirayet etti ,yıkacak mafedecek,sevgiye olan inancımı bitirecek.Yapamadık biz olmadı bizden ayrılmamız en doğrusu''dedi.
Adam'' Haklısın ,bu evlilik böyle yürümez,aramızdaki saygıyıda yerle bir etmeden ayrılmamız tek çare.
Ama bu kadar aşkın hatırı ikimizinde üzerinde,benim bir fikrim var kabul edersen.
Ben eşyalarımı toparlayıp gideyim.Gitmeden evvel seninle bu bahçeye bir fidan dikelim.
Bir yıl boyunca,ne sen beni ara ne ben seni,ne sen beni gör ne ben seni.Kesinlikle hiç kimseye birbirimizi de sormak yok.Sesimizi duymak yok...
Bir yıl sonra senin kapını çalacağım ve beraber gidip o fidana bakacağız.
Eğer fidan açmış ,yeşermiş ve boy atmışsa. Bu evliliğe bir şans verip devam edeceğiz.
Eğer kurumuşsa,çürümüşse ve yok olmuşsa bu ilişkiyi vedalaşıp helalleşerek tamamen bitireceğiz.
Tamam demiş kadın .Ve adam eşyalarını toparlayıp gitmiş.
Zaman zamanı kovalamış aradan bir kaç ay geçmiş ve bu çift ,aynı bahçede,ellerinde birer sürahi fidanı kurmasın diye sulamak için gittiklerinde birbirini görmüşler...
Ve birbirlerine koşarak sıkıca sarılıp,kaybetmenin verdiği acının ,tartışmalardan daha da dayanılmaz olduğunu söyleyip.
Bir birlerini hayatları boyunca kırmama kaybetmeme sözü vererek mutlu evliliklerini kurtarmışlar.
1 saattir senin için,işimi gücümü bırakıp yazıyorum,umarım sana ışık olur
Bana da eşim aşıladı küfürü sağolsunEsim pek edemez:) ben ederim:) maalesef son yillarda edindigim bi huy
Cinnet geçiriyorum kaçıyorum ağlıyorum beyefendi hala hakaret ediyor bana ne yaptıysam susmadı en son boşanıcam senden deyip polisi aradım.Yani nasıl bir tartışma var ki polisi arayacak kadar gözünüz kararsın.
Her evde tartışma olur ama benim aklıma gelmez aramak.
Kaç yıllık evlisiniz genel sebebi nedir tartışmalarınızın.
En kötüsüde aile bireylerinin şahit olması üzücü.
Bu şekilde aranızda saygı kalmaz sevgide tükenir.
ben anneme anlatmadım ki annem bizimle yaşıyor dolayısıyle şahit oluyor.Hayir hic bu duruma gelmedik3 yildir ilk defa dun cok sinirli davrandi kendi kendine biseyleri firlatti sok oldum hic cevap vermedim burnundan fitil fitil getirdim essek gibi ozur diledi yiyosa bi daha yapsin.bu arada aramizdaki kavgayi sorunlari benim annem de dahil kimse bilmez asla anlatmam.
Ben rahatliyorum o yuzden kufrediyorum:)) cocuklarin yaninda degil tabiiBana da eşim aşıladı küfürü sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?