Saatlerce tartışmak ve tartışmak....

Bende ceneme sahip cikmam o anlarda.. ama kahretsinki genelde hakliyimdir.. bi bakarim beyfendi konusmaya calisir ozur bile dilemez cogu zaman:) kufreder rahatlarim :))

uc cocugunuz var, siz bukadar bagiris cagirisken o cocuklar ne oluyor?
herseyin bir normali vardir canim, tartismaninda bir agizi yuzu olmali. neden bu kadar siddetli geciyor tartismalar, derdiniz ne acaba. aliskanlik haline mi getirdiniz?
ayrica hicbirsey tek tarafli degildir, sizinde bir payiniz vardir herhalde.

Çok güzel bir hikaye eline emegine ve yüregine sağlık vermek istediğin mesajıda çok güzel algıladım çok teşekkür ederim iyi ki varsın canım

Benimde payım vardır tabikii ben onu inkar etmedim ama susmak bir köşeye çekilmek istesemde müsade etmiyor eşim sustugum dakikalarda bile fişeklemeye devam ediyor.

Yani nasıl bir tartışma var ki polisi arayacak kadar gözünüz kararsın.
Her evde tartışma olur ama benim aklıma gelmez aramak.
Kaç yıllık evlisiniz genel sebebi nedir tartışmalarınızın.
En kötüsüde aile bireylerinin şahit olması üzücü.
Bu şekilde aranızda saygı kalmaz sevgide tükenir.

Hayir hic bu duruma gelmedik3 yildir ilk defa dun cok sinirli davrandi kendi kendine biseyleri firlatti sok oldum hic cevap vermedim burnundan fitil fitil getirdim essek gibi ozur diledi yiyosa bi daha yapsin.bu arada aramizdaki kavgayi sorunlari benim annem de dahil kimse bilmez asla anlatmam.

Hikaye ve emojilee Harika olmuş . Ellerinize sağlık :)

Tam bizlik bu hikaye . Aramızın iyi olduğu bir ara göndereyim eşime:)

Cinnet geçiriyorum kaçıyorum ağlıyorum beyefendi hala hakaret ediyor bana ne yaptıysam susmadı en son boşanıcam senden deyip polisi aradım.

ben anneme anlatmadım ki annem bizimle yaşıyor dolayısıyle şahit oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…