- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Cok guzel..Ben umuyorum ki oda hatasını anlayacaktır .. Sana birbirini çok seven bir çiftin hikayesini anlatmak isterim...
Birbirine aşık olan çift tüm sıkıntılara ve engellere rağmen sevgilerinin kölesi olup evlenme kararı almışlar.
Küçücük şirin evlerinde ,değişik çiçeklerin olduğu küçük bahçelerinde aşla büyüttükleri fidanlarıyla çok mutlularmış.
Gel zaman git zaman,maddi sıkıntılar,iş stresleri,çevresel faktörler,huy değişimleri,sabırsızlıklar derken ilişkilerinde çatlaklar oluşmaya başlamış.
Birbirlerini hala çok sevdiklerini bildikleri halde ,nedensiz başlayan kavgalar birbirlerini kırarak kapanması güç yaralar açmaya başlamış.
Oysaki çok duru ve örnek bir sevgiyle birleştirmişlerdi hayatlarını.
Zaman ilerliyor fakat hala birbirini seven ve alışan çift aralarındaki sorunu çözemiyormuş.
Aşka ve sevgiye aşık olan bu çift 'bir gün ciddi bir şekilde konuşma kararı almışlar.
Bahçelerinin kenarına koydukları sevimli ve küçük bir masanın sevimli sandalyelerine oturdular karşılıklı.
Kadın ağlıyordu,adam dumanlı gözlerle bakıyordu ...
Kadın '' Olmuyor işte ,olmadı,yürümedi,yürümüyor,ben seni çok severek evlendim,fakat aramızdaki bu anlaşmazsızlık bizim o saf ve eşşiz sevgimize de sirayet etti ,yıkacak mafedecek,sevgiye olan inancımı bitirecek.Yapamadık biz olmadı bizden ayrılmamız en doğrusu''dedi.
Adam'' Haklısın ,bu evlilik böyle yürümez,aramızdaki saygıyıda yerle bir etmeden ayrılmamız tek çare.
Ama bu kadar aşkın hatırı ikimizinde üzerinde,benim bir fikrim var kabul edersen.
Ben eşyalarımı toparlayıp gideyim.Gitmeden evvel seninle bu bahçeye bir fidan dikelim.
Bir yıl boyunca,ne sen beni ara ne ben seni,ne sen beni gör ne ben seni.Kesinlikle hiç kimseye birbirimizi de sormak yok.Sesimizi duymak yok...
Bir yıl sonra senin kapını çalacağım ve beraber gidip o fidana bakacağız.
Eğer fidan açmış ,yeşermiş ve boy atmışsa. Bu evliliğe bir şans verip devam edeceğiz.
Eğer kurumuşsa,çürümüşse ve yok olmuşsa bu ilişkiyi vedalaşıp helalleşerek tamamen bitireceğiz.
Tamam demiş kadın .Ve adam eşyalarını toparlayıp gitmiş.
Zaman zamanı kovalamış aradan bir kaç ay geçmiş ve bu çift ,aynı bahçede,ellerinde birer sürahi fidanı kurmasın diye sulamak için gittiklerinde birbirini görmüşler...
Ve birbirlerine koşarak sıkıca sarılıp,kaybetmenin verdiği acının ,tartışmalardan daha da dayanılmaz olduğunu söyleyip.
Bir birlerini hayatları boyunca kırmama kaybetmeme sözü vererek mutlu evliliklerini kurtarmışlar.
1 saattir senin için,işimi gücümü bırakıp yazıyorum,umarım sana ışık olur
:) Alllah affetsinde saydırsamda rahatlıyamıyorum daha fazla geriyor beni çünkü o daha agır şeyler söylüyor taklidimi yapıyor.Kadın gibi aynı.cır,cır,cırBen rahatliyorum o yuzden kufrediyorum:)) cocuklarin yaninda degil tabii
polis gelmezsse gücüm yetmez buna o yüzden bu yola başvurdum ogün.Baktin cok konusuyor
Koyacaksin kapinin onune
Polise hacet kalmaz
Aslinda sen akilli hatunsun,nasil basa cikamadin sasirdim. En kotusu de annenin yaninda olayin yasanmasi. Sacmasapan bir durumpolis gelmezsse gücüm yetmez buna o yüzden bu yola başvurdum ogün.
Hikaye ve emojilee Harika olmuş . Ellerinize sağlık :)
Tam bizlik bu hikaye . Aramızın iyi olduğu bir ara göndereyim eşime:)
Anladim canim.benden sana tavsiye kufur hakaret etme sinirlendiginde cik git aranizdaki saygiyi asla oldurmeyinben anneme anlatmadım ki annem bizimle yaşıyor dolayısıyle şahit oluyor.
Canım annem ben çalıştıgım için çocuklarıma bakıyor bizimle yaşıyor.Evden defol git desem çıkıp gidecek bir erkekte değil eşim sonuna kadar tartışır ve hatta çatlatır.Annem herşeye şahitoluyor bizimle yaşadıgı için.Evden uzaklaştırmak içinde polisi aradım.Aslinda sen akilli hatunsun,nasil basa cikamadin sasirdim. En kotusu de annenin yaninda olayin yasanmasi. Sacmasapan bir durum
Onun ilk canım ilk evliliğimi mumla arattı bana sağolsun 6 yıldır.Esinizin de ikinci evliligi mi?
Acımamak gerekiyor aynen yoksa daha kötü oluyor uzaklaştırmayı yerse kedi olur ancak.Bence tam aranız kötüyken göndermelisin,insafa gelsin insafsızın oğlu
Ben süt gibiydim ailecek çıngar insanlar o yüzden size çirkef yakışır diyip böyle oldum yoksa başedemezdim cnm küfürün dogru olmadıgı muhakkak.Anladim canim.benden sana tavsiye kufur hakaret etme sinirlendiginde cik git aranizdaki saygiyi asla oldurmeyin
Offf cok zor gercekten. Sirf ikinci evliligin diye annen surekli onu tutuyor dimi? Ne diyeyim allah sana guzel kapilar acsin da su adami sepetle. Sana yazikCanım annem ben çalıştıgım için çocuklarıma bakıyor bizimle yaşıyor.Evden defol git desem çıkıp gidecek bir erkekte değil eşim sonuna kadar tartışır ve hatta çatlatır.Annem herşeye şahitoluyor bizimle yaşadıgı için.Evden uzaklaştırmak içinde polisi aradım.
Annem şerrini bildiği için onu tutuyor maalsef düzelmezsse zaten sepeti koluna takıp yoluna gidecek bakalım hangi kadın çekecek bey efendiyi.Offf cok zor gercekten. Sirf ikinci evliligin diye annen surekli onu tutuyor dimi? Ne diyeyim allah sana guzel kapilar acsin da su adami sepetle. Sana yazik
çok kötü olmuş gerçekten.Cinnet geçiriyorum kaçıyorum ağlıyorum beyefendi hala hakaret ediyor bana ne yaptıysam susmadı en son boşanıcam senden deyip polisi aradım.
Konuştum o gün ramazandan sonra az normale döner sanırım.çok kötü olmuş gerçekten.
Peki şuanda ne düşünüyorsunuz
Evlilik bu şekilde gitmez
Olmadı adam akıllı alın karşınıza konuşun.
Ciddiyetinizi anlasın
Teşekkür ederim canım kavgamızın nedeni o gün benim oruç tutmamam dı akşam sahura kalkamıştım dalga geçer gibi konuştu benle .Ramazanın ilk gününden beri kahrını çekiyorum o gün patladım sanane dedim benim oruş olmamamdan Allaha hesabını ben verecegim sen değil o gün birbirimize girdik bu yüzden.Off çok zor, Allah yardım etsin
Hele erkeğin çok konuşanı daha zor.
Ben tartışmadan kaçtıkça peşimden gelseydi ikimizden birine zarar verecek kadar gözüm dönebilirdi muhtemelen. Siz yine sabirli davranmissiniz.
Özel değilse merak ettim, en sonki tartışma konusu neydi. Yani bu kadar çok konuşacak ne buldu bu adam?
Kahkaha attim ya, ayni benBende ceneme sahip cikmam o anlarda.. ama kahretsinki genelde hakliyimdir.. bi bakarim beyfendi konusmaya calisir ozur bile dilemez cogu zaman:) kufreder rahatlarim :))
Yüzüne mi küfredersin ?Bende ceneme sahip cikmam o anlarda.. ama kahretsinki genelde hakliyimdir.. bi bakarim beyfendi konusmaya calisir ozur bile dilemez cogu zaman:) kufreder rahatlarim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?