Saatlerce tartışmak ve tartışmak....

Cok guzel..

Aslinda sen akilli hatunsun,nasil basa cikamadin sasirdim. En kotusu de annenin yaninda olayin yasanmasi. Sacmasapan bir durum
Canım annem ben çalıştıgım için çocuklarıma bakıyor bizimle yaşıyor.Evden defol git desem çıkıp gidecek bir erkekte değil eşim sonuna kadar tartışır ve hatta çatlatır.Annem herşeye şahitoluyor bizimle yaşadıgı için.Evden uzaklaştırmak içinde polisi aradım.

Offf cok zor gercekten. Sirf ikinci evliligin diye annen surekli onu tutuyor dimi? Ne diyeyim allah sana guzel kapilar acsin da su adami sepetle. Sana yazik

Offf cok zor gercekten. Sirf ikinci evliligin diye annen surekli onu tutuyor dimi? Ne diyeyim allah sana guzel kapilar acsin da su adami sepetle. Sana yazik
Annem şerrini bildiği için onu tutuyor maalsef düzelmezsse zaten sepeti koluna takıp yoluna gidecek bakalım hangi kadın çekecek bey efendiyi.

Cinnet geçiriyorum kaçıyorum ağlıyorum beyefendi hala hakaret ediyor bana ne yaptıysam susmadı en son boşanıcam senden deyip polisi aradım.
çok kötü olmuş gerçekten.
Peki şuanda ne düşünüyorsunuz
Evlilik bu şekilde gitmez
Olmadı adam akıllı alın karşınıza konuşun.
Ciddiyetinizi anlasın

Off çok zor, Allah yardım etsin
Hele erkeğin çok konuşanı daha zor.
Ben tartışmadan kaçtıkça peşimden gelseydi ikimizden birine zarar verecek kadar gözüm dönebilirdi muhtemelen. Siz yine sabirli davranmissiniz.

Özel değilse merak ettim, en sonki tartışma konusu neydi. Yani bu kadar çok konuşacak ne buldu bu adam?

Teşekkür ederim canım kavgamızın nedeni o gün benim oruç tutmamam dı akşam sahura kalkamıştım dalga geçer gibi konuştu benle .Ramazanın ilk gününden beri kahrını çekiyorum o gün patladım sanane dedim benim oruş olmamamdan Allaha hesabını ben verecegim sen değil o gün birbirimize girdik bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…