Saatlerdir ağlıyorum

aysimaaa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
5
0
86
Hanımlar merhaba.konuya giriyorum hemen.benim sağ çenemde yemek yerken kütürdeme sesleri geliyodu ama her zaman olmuyodu bu olay.Neyse işte son 2 gündür ağzımı bir zeytin sığacak kadar açabiliyorum.hénüz doktora gitmedim.internetten biraz araştırdım.yaşamış olanların çoğu ameliyat diyor.bunun sonucunda izler yüzde orantısızlık vs oluyormuş.ameliyattan çok korkuyorum.bilgisi olan yazabilirmi lütfen veya bu durumu yaşayan

ooooo herşeyi internetten araştırıp uyarlarsak yandık.Öksürsen verem yazıyor ayol.
Doktora git ihmal etme.Ameliyat öyle hemen verilecek bir karar değil sonuçta.

Bakma sen öyle herkese. Normalde yemek yerken falan çeneden herkesten ses gelir. Kimisinde bu olması gerekenden fazladır. Darbe almış olabilirsin yanlış bir dolgu sebebiyet vermiş ağız yapını bozmuş olabilir. Herkes ameliyat olmuyor. çenene hareketini rahatlatacak bir iğne ile de tedavin olabilir.

Kimseye bakma yarın bir ortodontiye git göster

bikac yil once yasamistim agzima kasikla bisey bile alalamiyodum bi sure sonra gecti yirmilik yas disinden olabilir demişlerdi ama tam nedenini bilmiyorum

Kalk koş doktora
Alemsiniz cidden
Ben gece bile aklıma bişey düşse onu yapmadan yatamam
Kaldı ki sağlık bu netten araştırıp kendini korkutmayla çözülür mü

Bakma sen öyle herkese. Normalde yemek yerken falan çeneden herkesten ses gelir. Kimisinde bu olması gerekenden fazladır. Darbe almış olabilirsin yanlış bir dolgu sebebiyet vermiş ağız yapını bozmuş olabilir. Herkes ameliyat olmuyor. çenene hareketini rahatlatacak bir iğne ile de tedavin olabilir.

Kimseye bakma yarın bir ortodontiye git göster
pazar akşamı çenemi vurdum ondan olabilirmi acaba ujutmuşum ama umarım bu darbe çok ciddi sonüçlara sebebiyet vermez gerçrkten korkuyorum ya yorumları gördukten sonra

benim annemde de olmuştu bir kez böyle bir mevzu.
çene kemiği ağrıyordu. ağzını azıcık açabiliyordu.
sonra bi aparat verdiler. geceleri kullandı.
bi de asla sakız çiğneme, elmayı ısırma, çeneni zorlama dediler.
sonra geçti gitti.
internetten bakıp da kendini üzme. evhama sebep olur öyle şeyleri okumak.

Hanımlar merhaba.konuya giriyorum hemen.benim sağ çenemde yemek yerken kütürdeme sesleri geliyodu ama her zaman olmuyodu bu olay.Neyse işte son 2 gündür ağzımı bir zeytin sığacak kadar açabiliyorum.hénüz doktora gitmedim.internetten biraz araştırdım.yaşamış olanların çoğu ameliyat diyor.bunun sonucunda izler yüzde orantısızlık vs oluyormuş.ameliyattan çok korkuyorum.bilgisi olan yazabilirmi lütfen veya bu durumu yaşayan
yaa millet kafatasından kemik kestirtip çenesine ek yaptırtıyor da yüz mankeni oluyor (böyle bir arkadaşım var çok ağır bir ameliyat geçirdi ve çok sağlıklı ) git bir doktora bitsin gitsin yaaaa kim demiş yamukluk diye apartı var onu takıon gece geçiveriyor

O kadar büyütülecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
Dönem dönem bir çok kişiye oluyordur.
Ben de eskiden ses geliyordu. Sanki çene kemiğim yerinden çıkıyormuş gibi.
Sonra düzeldi. Tabi sizin ağzınızı açamama durumunuz var.
İhmal etmeyin bence :)

pazar akşamı çenemi vurdum ondan olabilirmi acaba ujutmuşum ama umarım bu darbe çok ciddi sonüçlara sebebiyet vermez gerçrkten korkuyorum ya yorumları gördukten sonra

Korkma hiç. Bende de var yıllardır. Dişlerini sıkma çeneni yorma ama doktora en kısa zamanda git.

internetten bişeyler araştırıp nasıl saatlerdir ağlayacak seviyeye geliyorsunuz? nasıl bi hassaslık bu ben çözemedim. gidin doktora bi bakın neymiş ne değilmiş.

Back
X