arkadaşlar benim saat başı tuvaletim geliyor. uyurken değil Allahtan.. sizce bu bir rahatsızlık mı? doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim ve bunun tedavisi var mıdır sizce?
arkadaşlar benim saat başı tuvaletim geliyor. uyurken değil Allahtan.. sizce bu bir rahatsızlık mı? doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim ve bunun tedavisi var mıdır sizce?
radyoloji bölümüne gitmen gerekiyor. önce çok sıkışıkken ardından boşaltım yaptıktan sonra usg ile inceleme yapılıyor. basit birkaç hareket değişikliğinden olmaz. ciddi sorunların sonucu olabilir. muhakkak doktora gidin.
bende aynı şikayetten ürolojiye çıkmıştım bana idrar kesen küçük dedi ilaç verdi :) ama ilaç midemi çok bulandırdığı için kullanamadm kontrole de gitmedim aynen devam ediyor sorunum özellikle sabah a karşı