Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sıvı alıyorsanız normal.sorun olması için gece de uyandırması lazım demişti doktorarkadaşlar benim saat başı tuvaletim geliyor. uyurken değil Allahtan.. sizce bu bir rahatsızlık mı? doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim ve bunun tedavisi var mıdır sizce?
sorun olabilir.öncelikle dahiliye bölümüne gitmeniz gerekiyor.burada doktor ilk muayeneyi yaparak sizi farklı bir bölüme yönlendirecektir.arkadaşlar benim saat başı tuvaletim geliyor. uyurken değil Allahtan.. sizce bu bir rahatsızlık mı? doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim ve bunun tedavisi var mıdır sizce?
Hamıle ola bılırsın. Hepmı boyle yenımı basladı?arkadaşlar benim saat başı tuvaletim geliyor. uyurken değil Allahtan.. sizce bu bir rahatsızlık mı? doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim ve bunun tedavisi var mıdır sizce?
bekarımHamıle ola bılırsın. Hepmı boyle yenımı basladı?
su tüketiyorum evet ama kilolu değilimNe kadar kilo varsa o kadar erken tuvalete gidilir kendim den biliyorum tabi çok su içiyorsunuzda normal
seninki daha sıkıntıymış canımBende aynı durumdayım bazen saatte 2-3 gittiğim bile oluyor. Ama şekerim dusuk böbreklerde sıkıntı yok. Ben usutuyorum diye dusunuyorum hep
ayakta hiç içmiyorum canım hep oturarak içerimben suyu ayakta içince bende de öyle oluyor sende aynısını yapıyo olabilir misin
Seker olabilir...