saatte bir tuvaletin gelmesi...

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.549
2.977
333
arkadaşlar benim saat başı tuvaletim geliyor. uyurken değil Allahtan.. sizce bu bir rahatsızlık mı? doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim ve bunun tedavisi var mıdır sizce?

arkadaşlar benim saat başı tuvaletim geliyor. uyurken değil Allahtan.. sizce bu bir rahatsızlık mı? doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim ve bunun tedavisi var mıdır sizce?
çok sıvı alıyorsanız normal.sorun olması için gece de uyandırması lazım demişti doktor

ben suyu ayakta içince bende de öyle oluyor sende aynısını yapıyo olabilir misin

radyoloji bölümüne gitmen gerekiyor. önce çok sıkışıkken ardından boşaltım yaptıktan sonra usg ile inceleme yapılıyor. basit birkaç hareket değişikliğinden olmaz. ciddi sorunların sonucu olabilir. muhakkak doktora gidin.

Bende aynı durumdayım bazen saatte 2-3 gittiğim bile oluyor. Ama şekerim dusuk böbreklerde sıkıntı yok. Ben usutuyorum diye dusunuyorum hep

sorun olabilir.öncelikle dahiliye bölümüne gitmeniz gerekiyor.burada doktor ilk muayeneyi yaparak sizi farklı bir bölüme yönlendirecektir.

Ne kadar kilo varsa o kadar erken tuvalete gidilir kendim den biliyorum tabi çok su içiyorsunuzda normal

bende aynı şikayetten ürolojiye çıkmıştım bana idrar kesen küçük dedi ilaç verdi :) ama ilaç midemi çok bulandırdığı için kullanamadm kontrole de gitmedim aynen devam ediyor sorunum özellikle sabah a karşı :(

Hamıle ola bılırsın. Hepmı boyle yenımı basladı?

Hamıle ola bılırsın. Hepmı boyle yenımı basladı?
bekarım
Ne kadar kilo varsa o kadar erken tuvalete gidilir kendim den biliyorum tabi çok su içiyorsunuzda normal
su tüketiyorum evet ama kilolu değilim
Bende aynı durumdayım bazen saatte 2-3 gittiğim bile oluyor. Ama şekerim dusuk böbreklerde sıkıntı yok. Ben usutuyorum diye dusunuyorum hep
seninki daha sıkıntıymış canım
ben suyu ayakta içince bende de öyle oluyor sende aynısını yapıyo olabilir misin
ayakta hiç içmiyorum canım hep oturarak içerim
Seker olabilir...

inşallah değildir

üroloji bakmıyor mu kızlar bu rahatsızlığa

Back
X