Sabah ameliyat oldum tavsiyelerinizi bekliyorum

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
Kizlar sonunda cesaretimi toplayip ameliyatimi oldum hala hastanedeyim yaklasik 20 saat gecdi ustunden.
Eve gecicem birkac saat sonra
Bu surecte odemleri morluklari daha cabuk kaybolmasi icin neler yaptiginizi soylermisiniz
Neler icip neler yediniz mesela.
Doktorum bugun yok sehir disinda. Ameliyattan sonra ufak tefek bisiler soyledi ama anestezinin etkisindeydim zaten anlamadim
Sadece dikis yerlerini kabuklandirmamami surekli krem surmemi soyledi
Tek istedigim iyi bakman dedi.
Tum onerilerinize ihtiyacim var

Kizlar sonunda cesaretimi toplayip ameliyatimi oldum hala hastanedeyim yaklasik 20 saat gecdi ustunden.
Bu surecte odemleri morluklari daha cabuk kaybolmasi icin neler yaptiginizi soylermisiniz
Doktorum bugun yok sehir disinda. Ameliyattan sonra ufak tefek bisiler soyledi ama anestezinin etkisindeydim zaten anlamadim
mrb canı m geçmiş olsun. umarım memnun kalacağın bir sonuç olur. hangi şehirde hangi dr a oldun acaba?

mrb canı m geçmiş olsun. umarım memnun kalacağın bir sonuç olur. hangi şehirde hangi dr a oldun acaba?
Merhaba canm tesekkur ederim insallah.
Malatya devlet hastanesnde kbb doktoruna oldum

Geçmiş olsun 🌸 bu süreçte deneyimlerinizi bizimle de paylaşır mısınız? 🌸

Darbe almamaya dikkat et çok fazla eğilme burnunun içini temiz tut buz uygulamanı aksatma bol su iç yüzün yeni şişmeye başlayıp yarın falan inmeye başlar ananas ödeme iyi geliyor diyorlar ama ben denemedim zaten indi 2-3 günde şişliklerim şuan 2.5 ayımdayım

Darbe almamaya dikkat et çok fazla eğilme burnunun içini temiz tut buz uygulamanı aksatma bol su iç yüzün yeni şişmeye başlayıp yarın falan inmeye başlar ananas ödeme iyi geliyor diyorlar ama ben denemedim zaten indi 2-3 günde şişliklerim şuan 2.5 ayımdayım
Tesekkur ederim simdiye kadar sismedim goz pinarlarimin oralarda morluk var.
Cok fazla kanamam var sadece burnumdan hep kan akiyor

Tesekkur ederim simdiye kadar sismedim goz pinarlarimin oralarda morluk var.
Cok fazla kanamam var sadece burnumdan hep kan akiyor
İlk günler normal canım kan kurumasın burnunda temizlemesi sonra zor oluyor tampob kondu mu sana bilmiyorum ama temiz tutman tampon çıkarken daha rahat geçirmeni sağlar

kemik iliği türevi şeyler, kemiği hızlı iyileştiren paça vs öneriliyor. ben kemik iliği çorbası mercimek et vs yemiştim. çok fazla aşağı bakmayın akıntı da yapabilir. arkaya doğru uzanın.

Devamlı buz koy MUTLAKA
Ben sonrasındaki 24saat boyunca epey buz koymuştum. Sonrasındaki 24saat boyunca da ara ara koydum. Hafif şişlik oldu ve hiç morarmadı. Kesinlikle öneririm.

Cokkk gecmis olsun hemsehrim :) akisina birak ani yasa cocuklara egilirken dikkat et her deridoku farkli sende cabuk iner veya gec cok sevindim zaten guzeldin bakalim nasil oldun iyiles foto bekliuorum

İlk günler normal canım kan kurumasın burnunda temizlemesi sonra zor oluyor tampob kondu mu sana bilmiyorum ama temiz tutman tampon çıkarken daha rahat geçirmeni sağlar
Tampon var
Temizlemem icin su verdi enjektore cekip temizliyorm ama sadece hafif burnumun ucundan cok az sıkıyorum. Sprey vermedi enjektorle sktigim icin ucundan azcik yapiyorum
Yalnismi yapiyorum acaba
Illiadin sprey verdi eczaci tampon cikdikdan sonra kullan dedi

Devamlı buz koy MUTLAKA
Ben sonrasındaki 24saat boyunca epey buz koymuştum. Sonrasındaki 24saat boyunca da ara ara koydum. Hafif şişlik oldu ve hiç morarmadı. Kesinlikle öneririm.
Tesekkur ederim dun cok koydular buzu hastanede sukur yok morluk simdilik az
Bugun bikez koydum sadece

Cokkk gecmis olsun hemsehrim :) akisina birak ani yasa cocuklara egilirken dikkat et her deridoku farkli sende cabuk iner veya gec cok sevindim zaten guzeldin bakalim nasil oldun iyiles foto bekliuorum
Tesekkur ederimm canim hemsoo 😊😍
Egilemiyorum zaten doktor seklini gosterdi ameliyattan sonra cekmis ama aneztezi etkisindeydim inan yarim yamalak aklimda bakalim iyileselim
Saliya kadar napcam bu tamponlarla cok tikali gbi burnum

Tesekkur ederimm canim hemsoo 😊😍
Egilemiyorum zaten doktor seklini gosterdi ameliyattan sonra cekmis ama aneztezi etkisindeydim inan yarim yamalak aklimda bakalim iyileselim
Saliya kadar napcam bu tamponlarla cok tikali gbi burnum
Dayan kuzum o cikinca hayat normale donecek tampon cikarken rahatlama hissi yasiuorsun aci yok ;) sen ince deriliydin basarisiz olmamistir eminim guzel hatun :) akisina birak agri sizi yok eve gecince o eskidenmis stres yapma sivi alhep yemek yeme kismi hikaye tamponla yenmiyo ya sekerli icecek ic

Dayan kuzum o cikinca hayat normale donecek tampon cikarken rahatlama hissi yasiuorsun aci yok :KK66: sen ince deriliydin basarisiz olmamistir eminim guzel hatun :) akisina birak agri sizi yok eve gecince o eskidenmis stres yapma sivi alhep yemek yeme kismi hikaye tamponla yenmiyo ya sekerli icecek ic
Insallah canim.Yok sukur agrim sizim yok sigaraya dayanamiyorum sadece icersen kanaman cok olur diyolar
Hic sorma yemek yemeyide cok severim.Dunden beri acliktan ortaligi inletiyorum elimde kaldi herkes :KK48:

Insallah canim.Yok sukur agrim sizim yok sigaraya dayanamiyorum sadece icersen kanaman cok olur diyolar
Hic sorma yemek yemeyide cok severim.Dunden beri acliktan ortaligi inletiyorum elimde kaldi herkes :KK48:
Dayan kelle paca corbasi ic cikinca :)) agrim olacak acim var veya ameliyat oldum psikolojisinden cik kernege git dondurma ye ;) sigara ben 3aydir biraktim canim cekiyor icmiuorum icmem cok cektim olana kadar ameliyat o etlerden nefes alamiuodum hem konkalari sisiriyobi dahami ameliyat olak :) bosver aklina gelince biseylr atostirirsin simdi aneztezi sigara canini cektiriyor slnra tiksinirsin bi sure

Kanama sikintisi herkeste olmuyor bu donem dikkat et evet dr u dinle sizma normaldir ama kani arttiricak seylerden uzak dur agri kesicileri bile.agrin olmadikca icme kani bir nevi sulandiriyor

Back
X