Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabi kan biriktikçe kuruyo ve kökü yapiyo aynı şekilde burnunun üzerindeki bantlardan seven hava almadığından leş gibi koku yapio Biraz daha sabret geçicek hepsi
Bu arada tampondan hiç korkma çünkü o en kolay süreç eskisi gibi zor değil artık tampon çıktıktan sonra inanılmaz bi rahatlama hissediceksin Arel sonrası daha bi rahatlicaksin. Yeni hâline şimdiden merhaba
Normal tatlım çünkü burnun hava alımıyor ve koku yapiyo bende o süreçte baya bi iğrendim açıkcası Banyo yapana kadar devam edicek malesef Benim şuan bantlarimda çıktı burnumun üstü pütür pütür
Bu arada tampondan hiç korkma çünkü o en kolay süreç eskisi gibi zor değil artık tampon çıktıktan sonra inanılmaz bi rahatlama hissediceksin Arel sonrası daha bi rahatlicaksin. Yeni hâline şimdiden merhaba
Yaa canim hic deme tampon alindikdan sonra 1 saat kendime gelemedimm boyle bi acii boyle bir sanci hissetmedimm berbattiiii
Nefesim super acik ama koku yuzunden almiyorum burnumdan
Atel cuma gunu
Yaa canim hic deme tampon alindikdan sonra 1 saat kendime gelemedimm boyle bi acii boyle bir sanci hissetmedimm berbattiiii
Nefesim super acik ama koku yuzunden almiyorum burnumdan
Atel cuma gunu
Silikon tampon değil miydi senin?
Kanamam olduğundan yapıştı hep ondan canım yandı kesin Kokuya gelince sana katılıyorum berbat kokuyo et çürümesi gibi resmen dayanılır gibi değil zaten benim Atel çıkınca dahada anlicaksin o kokuyu ay çok kötü ya Atel çok kaldı sende sanki?
Senin kanamadan dolayi kan kurudu cunki iyi yikayamadin da tampon arkadasin dedigi gibi yapisti burnuna ah ya iyo yikamaktan kasit bu iste kani at diye