Sabah ameliyat oldum tavsiyelerinizi bekliyorum

Tampon içindeki kandan diye tahmin ediyorum ben 🙄

Bu arada tampondan hiç korkma çünkü o en kolay süreç eskisi gibi zor değil artık tampon çıktıktan sonra inanılmaz bi rahatlama hissediceksin Arel sonrası daha bi rahatlicaksin. Yeni hâline şimdiden merhaba🧿🙋🏼‍♀️

Normal tatlım çünkü burnun hava alımıyor ve koku yapiyo bende o süreçte baya bi iğrendim açıkcası Banyo yapana kadar devam edicek malesef🥴 Benim şuan bantlarimda çıktı burnumun üstü pütür pütür 😫😫
sendede bu kadar igrenc oldumu ya oyle boyle degl tamponum alindi burnum oyle bi acikki korkumdan nefes almiyorum hala.
Nefes alip vernce igrenc tadi kokuyu hissesiyorm🤢

Bu arada tampondan hiç korkma çünkü o en kolay süreç eskisi gibi zor değil artık tampon çıktıktan sonra inanılmaz bi rahatlama hissediceksin Arel sonrası daha bi rahatlicaksin. Yeni hâline şimdiden merhaba🧿🙋🏼‍♀️
Yaa canim hic deme tampon alindikdan sonra 1 saat kendime gelemedimm boyle bi acii boyle bir sanci hissetmedimm berbattiiii🙄🙄
Nefesim super acik ama koku yuzunden almiyorum burnumdan 😥
Atel cuma gunu 😊🤩😍

Yaa canim hic deme tampon alindikdan sonra 1 saat kendime gelemedimm boyle bi acii boyle bir sanci hissetmedimm berbattiiii🙄🙄
Nefesim super acik ama koku yuzunden almiyorum burnumdan 😥
Atel cuma gunu 😊🤩😍

Silikon tampon değil miydi senin?
Kanamam olduğundan yapıştı hep ondan canım yandı kesin😓 Kokuya gelince sana katılıyorum berbat kokuyo et çürümesi gibi resmen dayanılır gibi değil zaten benim🥴 Atel çıkınca dahada anlicaksin o kokuyu ay çok kötü ya🤮 Atel çok kaldı sende sanki?

Merhaba konuyu açan ben değilim karıştırdın sanırım ben o dönemi çoktan atlattım fikrimi yazmıştım😅

Senin kanamadan dolayi kan kurudu cunki iyi yikayamadin da tampon arkadasin dedigi gibi yapisti burnuna ah ya iyo yikamaktan kasit bu iste kani at diye

Back
X