sabah başlayan baş dönmesi

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
merhaba bayanlar bu sabah kalktım sersem gibi dengem yoktu sanki başım dönüyor gibiydi sonra yine yattım uykumu alamadığımı düşündüm 1 saat daha uyudum uyandım kötü kabuslarda görmüştüm :KK43: yine aynı anlık sanki dengemi kaybediyor gibi oldum. bacaklarım titriyor panik atak anksiyete bozukluğuda var başım döndükçe korkudan karnım ağrıyor:KK43:... bugün saçımı taramak için eğdim başımı kaldırdığımda yaklaşık 30 saniye süren bi baş dönmesi yaşadm denge kaybıyla karışık regl dönemimdeyim acaba alakası olabilirmi? tansiyonuma baktım normal gün içinde sürekli anlık başım döndü asansörle inip çıkarken de aynısı oldu tedirgin oldum sizce neden olabilir?

Baş dönmesinin bir çok nedeni olabilir. Vertigo olabilir diye düşünüyüyorum inşallah değildir geçici bişeydir. Vertigonun belirtilerine bi bakın isterseniz

Baş dönmesinin bir çok nedeni olabilir. Vertigo olabilir diye düşünüyüyorum inşallah değildir geçici bişeydir. Vertigonun belirtilerine bi bakın isterseniz
baktım canım vertigo uzun süreli baş dönmesi yapıyormuş bendeki anlık yada bir kaç saniyelik sarsıntı denge kaybı gibi teşekkürler

Bunu en iyi tibbi bi teshisle anlarsin tabii ki ama denge kaybi gibi hareketle seyir eden bi bas donmesi genelde ic kulakla ilgili bi problemden kaynaklaniyor diye biliyorum yine de bi doktora gorunun derim yabana atilacak bir sey degil

Cok normal.
Helede regl zamanindaysaniz.
Ben kandaki demir oraninizin dustugunu dusunuyorum.
Sonucta kan kaybediyorsunz.
Bol bol kirmizi et ve yesillik yiyin gecer.

Yattığınız veya oturduğunuz yerden hızlı kalkmayın. Dinlenirken tansiyonunuz düşer. Kalkınca, hareket edince artar. Siz aniden yataktan kalkarsanız vücudunuza aktivite için gereken tansiyona ulaşması için vakit vermemiş olursunuz ve kalktığınız an geçici bir tansiyon düşüklüğü yaşarsınız. Kısa sürer ama sağlıklı bir davranış değil. Yataktan kalkmadan önce oturur pozisyonda birkaç saniye bekleyin, ayaklarınızı yere sarkıtıp, sonra ayağa kalkın.

teşekkürler bayanlar bugun kalktığımda daha iyiydim...başımı eğdiğimde dönmüyorum en azından fikirleriniz için çok teşekkürler

bende çok sık olur sizin bahsettikleriniz
doktor da bir çare söylemedi
baş dönmesinin nedeninin bulamıyorlar genelde bu tip şikayetlerde
yeşillik kırmızı et bol tüketin
kan değerlerinize baktırın
şekerinize baktırın

X