- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
- Konu Sahibi LeucotheaThemis
-
henüz ortalama 4 hafta oldu ama asıl merak ettiğim daha erken dönemde bu durumu yaşayan olup olmadığı. şu anda zaten abartılı kusturacak bir bulantı değil, sadece bulanıyor ve öğlene doğru da geçiyorBulantilar gebeligin 7.haftasi gibi basliyor. Ki bu haftalarda genellikle gebelik doktor kontrolu ile kesinlesmis oluyor. Bir onceki adet tarihinden bu gune kadar hafta sayarak kacinci haftada oldugunuzu ogrenebilirsiniz
ayy büyük ihtimalle hamile bile değilim . yani bir taraftan çok istiyorum ama diğer taraftan beklememizi gerektiren sebepler var. Tamamlayıcı sağlık sigortamızın yenilenme zamanı başka bi firmaya geçip geçmeyeceğimiz belli değil ve doğum teminatı da yaptırmak istiyoruz. doğum teminatı olmadan hamilelik süreci oldukça masraflı olacak gibi geliyor, eşimin SMA tarama sonucu çıkmadi onu bekliyoruz vs vs gibi. diğer taraftan her şey olacağına varıyor tabi ama işte insan emin olamıyor. Bir de vücudumu tanırım, regl belirtilerim az çok bellidir. mide bulantısı ise bu güne kadar bir kere yaşadım regl öncesi onda da nezlem vardı geniz akıntısı mide bulantısı yapmış. açıkçası o yüzden kafam karıştı. Ama haklısınız herhangi bir belirti için çok erken. Ay ne garip insan başkasına söyleyeceği şeyleri kendi yaşayınca silip atıyor, tamamen unutuyor.Bu kadar erken bulantı olmaz bence. Olduğunu söyleyenler de psikolojik bence. Hamileliğin 4. Haftasıdır eğer sizin tutmuş ise bu da hormonlarının daha yeni yeni yükselmesi demek. Diğer erken hamilelik belirtilerini bile çok az az hissedeceğin dönem bu. Mide bulantısı için daha çok erken. Yemek yeme döngünüz değiştiğinden ve psikolojik olarak gebelik düşündüğünüzden kaynaklanan belirtiler bunlar. Umarım gebesinizdir
Kesinlikle, şuan böyle konuştuğuma bakmayın aynı durumu şuan yaşasam yine allak pullak olurum. Umarım en doğru vakitte en uygun biçimde olur sizin içinayy büyük ihtimalle hamile bile değilim . yani bir taraftan çok istiyorum ama diğer taraftan beklememizi gerektiren sebepler var. Tamamlayıcı sağlık sigortamızın yenilenme zamanı başka bi firmaya geçip geçmeyeceğimiz belli değil ve doğum teminatı da yaptırmak istiyoruz. doğum teminatı olmadan hamilelik süreci oldukça masraflı olacak gibi geliyor, eşimin SMA tarama sonucu çıkmadi onu bekliyoruz vs vs gibi. diğer taraftan her şey olacağına varıyor tabi ama işte insan emin olamıyor. Bir de vücudumu tanırım, regl belirtilerim az çok bellidir. mide bulantısı ise bu güne kadar bir kere yaşadım regl öncesi onda da nezlem vardı geniz akıntısı mide bulantısı yapmış. açıkçası o yüzden kafam karıştı. Ama haklısınız herhangi bir belirti için çok erken. Ay ne garip insan başkasına söyleyeceği şeyleri kendi yaşayınca silip atıyor, tamamen unutuyor.
aslında sayılanların hepsini gayet iyi biliyorum da insan heyecan ve panikle bildiği şeyleri unutuyor ya da unutmak istiyorGebeliğin ilk belirtisi bulantı değil 7 8.haftalarda başlar bulantılar..
sizin de hayırlı olsun bu arada, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğiniziKesinlikle, şuan böyle konuştuğuma bakmayın aynı durumu şuan yaşasam yine allak pullak olurum. Umarım en doğru vakitte en uygun biçimde olur sizin için
Teşekkür ederim çok, bizimki bugün biraz telaşlandırdı bizi. Gece biraz kanamam oldu şimdi kontrole gideceğim. Umarım benim, hamile olan tüm annelerin bebekleri sağlıkla doğar. Rabbim hamile olmayı dileyen herkese de nasip etsin bu duyguyu kucağı boş gözü yaşlı bekletmesin kimseyisizin de hayırlı olsun bu arada, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğinizi
aminn inşallah. inşallah sizin ufaklığın da bir problemi yoktur da sağ salim dönersiniz eve. çok çok geçmiş olsunTeşekkür ederim çok, bizimki bugün biraz telaşlandırdı bizi. Gece biraz kanamam oldu şimdi kontrole gideceğim. Umarım benim, hamile olan tüm annelerin bebekleri sağlıkla doğar. Rabbim hamile olmayı dileyen herkese de nasip etsin bu duyguyu kucağı boş gözü yaşlı bekletmesin kimseyi
O heyecan iyi evet ama bulantılar hiç iyi değil insan da heyecan falan bırakmıyoraslında sayılanların hepsini gayet iyi biliyorum da insan heyecan ve panikle bildiği şeyleri unutuyor ya da unutmak istiyor
Valla ben hamileliklerimi aylarca acilde serum alarak, kan kusarak geçirmiş bir insanım. Benim bile 6. haftada başladı. Daha erken başlaması çok zor. Ben hiç duymadım. Bu ara salgın var. Ya da gece geniz akıntınız oluyorsa o da bulantı yapabilir.henüz ortalama 4 hafta oldu ama asıl merak ettiğim daha erken dönemde bu durumu yaşayan olup olmadığı. şu anda zaten abartılı kusturacak bir bulantı değil, sadece bulanıyor ve öğlene doğru da geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?