sabah bulantılarım olmuyor:S

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
arkadaşlar bir sitede okuduğuma göre sabah bulantısı olan gebelerde düşük riski az oluyormuş. benim bulantılarım öğleden sonra başlıyor,ara ara yatana kadar devam ediyor. şu zmana kadar hiç kusmadım şükür,aşırı bir bulantım da yok ama yine de bir şeyler yiyip içemiyorum.bu arada 4+5te progesteronum 15.4ken 6. haftamda 15.7 olmuştu. dr 15in altında çıkarsa bana ulaşın dedi.15in altında değil ama sınırda nerdeyse.eşimle ilişkiye girdikten sonra kanamam oldu. dr yasakladı 2 hafta boyunca. ara ara da çok hafif kahverengi leke geliyor. bu seviyede progesteronla sağlıklı hamilelik yaşayanlarınız var mı? ha bir de sabah bulantılarının olmaması erkek bebek olduğunu mu gösterir?
teşekkür ederim.

ne alakası var. ilk kez duyuyorum böyle bişi.ben mayıs annelerine üyeyim. orda 70 80 kadınız yarımız çok bulantılı yaşadı hamileliğini yarımız hamile olduğunu bile anlamadan geçirdi. allaha şükür düşüğümüz ölenimiz olmadı. bu tamamen hormonlarla ilgili bişey.

Sabahtan akşama kadar bulantım oldu aylarca, bir lokma birşey yiyemedim, yemediğim halde çıkardım.
Ama bebeğim erkek. Pek bir alakası yok yani.
Ayrıca bu kadar bulantım olmasına rağmen, bir de kanamam vardı, düşük riskim de vardı, bunla da alakası yok bana göre.

ne bulantı ne de kusma yaşadım gebeliğim boyunca herşey de gayet sağlıklı geldi bugüne kadar bugün 38 haftalık olduk. Ayrıca bebişim de kız.

canim meraba bende de ayni bahsettigin seyler oldu 10 haftalik hamileyim cinsiyetini cok merak ediyorum seninki ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…