merhaba,benım de bırkac önerim var
kasar peynırı biraz kalın kesip,önce yumurtaya sonra galete ununa bulayıp teflonda az sıvıyağda kızartabilirsin.Biz cok severiz
krep yapıp bir kacına peynır,bırkacına nutella sürüp rulo yapıp dılım dılım kesebilirsin.
yumurtayı haslayıp ıkıye bolüp sarısını çattala ezip,krem peynir ya da mayonez,karabiber karıstırp tekrar beyazların içine koyabilirsin
Kahvaltıda domates soslu karışık kızartma da güzel olabilir
Fırından hamur alıp sadece kızartarak lokma yapabilirsin.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar,kolay gelsın
arzucum nohut salatası nedir? ben hiç görmedim de:)))
sana kocacığınla güzel mutlu lezzetli kahvaltılar canım :)
afiyet olsun...
bu tarıfleri aldım.
bende sabaha papates+sogan rendelenmıs olarak koyulcak+maydonoz ince dogra +2 yumurta +un +kabartma tozu +baharat +tuzla karıstırıp yaglanmıs tepsıye dok fırında pişir
arkadaşlar size kahvaltı için güzel bir tarıf vereceğim çok basıt ve lezzetli herkes beğenecek:)
önce bıberleri küçük doğrayıp soğanla kavurun.sonra kaç kişilik yapacaksanız yumurtaları kişi sayısına göre kırıp ayrı bır yerde çırpın.sonra yuvarlak tepsiye kavurduğunuz bıberleri yayın.içine isteyen faklı malzemelerde koyabilir.sonra üstüne yumurtaları dökün ve yayılmasını sağlayın. fırına atın.pişince dilimleyip servis yapın harıka oluyorBen buna pızza dıyorum.çünkü piza gibi oluyor görüntüsü.Dediğim gibi malzemeleri çoğltabilirsiniz.Kaşar peyniri, zeytın taneleri, pizzaya konan malzemeler gibi oluyor.Ben en basit tarıfı verdim. siz yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.AFİYETTT OLSUNN :)
denicemmm cnm peki yag suruyormuyuz tepsıyee
tepsiye yağ sürmüyoruz arkadaşlar.Çünkü kavururken bıberlerın yağı yeterli oluyor.Domateste var domateste suyunu bırakınca tam karar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?