• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah namazina kaldıran sevgili

Kumar oynamamanı tavsiye ederim,hiç görüşmeden nasıl olacak?
Sırf namaza kaldırmasından ne belli olabilir ki,saat de aynı görevi görüyor. Dinine bağlı ne hacı hocalar gördük,hatta ben en çok onlardan tırsıyorum.Başka şeyleri değerlendir,o da görüşmeyle olur

' ilerisinin olup olmayacağını' sadece birbirinizi sabah namazlarına kaldırdığınızı bilerek söyleyemeyiz. Konuşurken sizinle nasıl konuşuyor,nasıl davranıyor, görüşmeseniz bile sizinle ilgilenmeye çalışıyor mu vb. Biraz detay verseniz keşke

aileler tanışmış düğünde görmüşsünüz birbirinizi. böyle her şey güzel gitse herkes akrabasıyla evlenirdi. önemli olan sizin tanımanız bu yüzden flört ediyoruz. bakıyoruz bu adam bize göre mi değil mi diye ...

Sadece sabah mı uyandırıyorsunuz birbirinizi.
Ondan sonra gün içinde iletişim var mı.
Neler konuşuyorsunuz
Yada konuşuyor musunuz.
Biraz detay verirsen anlaya bilebiliriz diye düşünüyorum.

ilerisi olmaz tecrübe ile sabit,siz bu soğukluğunu dinine düşkünlüğüne bağlarsınızda işin aslı o değil.Hisseden insan söyler çekinmez.

Ya yanlış anlamayın ama buradan ne tür bir yorum bekliyorsunuz ?
Hiç görüşmemişsiniz bile ama birbirinizi sabah namazına kaldırıyormuşsunuz.Ne dememiz gerekiyor,kesin olur veya olmaz mı ?

Kizlar görüştüğüm çocukta bende dinimize düşkün insanlarız hatta 4 ay olmasına rağmen ne görüştük ne de birbirmize canım hayatım vs bişiler söyledik hep utandık inanin seviyor mu anlamıyorum bile ☺ sbeni sabah namazlarına uyandır diyor ben geç kalınca da o uyandırıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ilerisi olur mu
Kriter mi bu şimdi.Sabah namazına uyandırıyor namaz kılıyor o kadar dindar ki ne görüştünüz ne canım dediniz.Bu kadar hassasiyetin varsa hiç bir şekilde göürşme namahremle

Ehehe bi ara seninle aynı evde abdest alma sırası kavgası yapmak istiyorum diye bir komik şey dolaşıyordu. Herkesin ibadeti kendine, ben artık samimi bulmuyorum bu tarz şeyleri. Anneniz kaldırsın, babanız kaldırsın telefonun sesine uyanıyorsan alarma da uyanırsın zaten nasıl kaldırıyor anlamadım ki gelip su döküp kaçıyor mu? :deli:

Gercekten cok sacma yorumlar var bakın ailelerimiz tanışıyor zaten onun ablası bizim konusmamizi sağladı bizim eve geldiği bile var ama konuştuğumuzu kimse bilmiyor gorucu usulu gibi bişey düşünülebilir değil mi

Back
X