Sabah okurlarının Depardieu kazası: Tutan mı var zaten, bu ülkede aldığın nefes bile haram!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sabah okurlarının Depardieu kazası: Tutan mı var zaten, bu ülkede aldığın nefes bile haram!

Sabah’ın haberine gelen ilginç yorumlar Ekşi Sözlük'te gündem oldu

inPaylaşın
Sabah gazetesi, internet sitesinde, Fransız sinema yıldızı Gerard Depardieu’nun Fransa’dan ayrılacağını “Ünlü oyuncudan şok sözler: Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum” başlığıyla duyurunca haberi okumayan sosyal medya kullanıcılarından ilginç yorumlar geldi. Sanatçının Türkiye'de yaşadığını düşünüp Türkiye’yi terk edeceğini sananlar, “Tutan mı var zaten, bu ülkede aldığın nefes bile haram!” gibi yorumlar yaptı.

Sabah’ın 6 Eylül'de yayımladığı haberine gelen ilginç yorumlar Ekşi Sözlük'te de gündem oldu.

Fransa ile bütün bağlarını koparmak isteğini belirten Fransız sinema yıldızı Gerard Depardieu, ülkesindeki tüm gayrimenkulleri satılığa çıkardı. Depardieu, "Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum" dedi. Bu açıklamayı haber yapan Sabah, “Ünlü oyuncudan şok sözler: Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum” başlığını attı. Haberi okumadan yorum yapan “okuyucular”ın yorumları sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte o haber ve yorumlar:

http://t24.com.tr/haber/sabah-okurl...ten-bu-ulkede-aldigin-nefes-bile-haram,309129

Gunlerden sonra kafami dagitan hatta kahkaha atmama sebep olan olay bu.Twitterda takip ettim bugun hep te amma dalga gectiler be :)

Sanatci olmussun bu ulkenin sayesinde
gülüyoruz ama ağlanacak halimize, ülkemizin gerçeği bu insanlar ve oldukça da çoklar, çok çok fazlalar, keşke daha fazla çoğalmasalar

çok iyi niyetlisin parkonbence direk başlığı okuyup leman sam gibi bizim sanatçılardan biri sandılar, insan bu kadar içten saydıramaz yoksa
Yok yok, Ismine bakıp Türkiyede yaşayan bir yabancı diye düşünmüşlerdir diyorum.

gülüyoruz ama ağlanacak halimize, ülkemizin gerçeği bu insanlar ve oldukça da çoklar, çok çok fazlalar, keşke daha fazla çoğalmasalar

Insan dusunmeden edemiyor ama yahu hic mi haberi okuma zahmetinde bulunmazsiniz.Okumayi sevmeyen bir toplumuz.Useniyoruz 5 satiri okumaya.Yalniz bu haberde Bu usengeclikten mi kaynakli yoksa genetik mi cozemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…