Orantısız zeka buna mı deniyordu?
Tek sorunumuz o olsa, öp de başına koy, arkadaşım.okuma sorunu olan bir milletiz, başlığa bak gerisini ezberlenmiş şekilde doldur gitsin
Tek sorunumuz o olsa, öp de başına koy, arkadaşım.
artık her lafı üstümüze alır oldukSabah okurlarının Depardieu kazası: Tutan mı var zaten, bu ülkede aldığın nefes bile haram!
Sabah’ın haberine gelen ilginç yorumlar Ekşi Sözlük'te gündem oldu
inPaylaşın
Sabah gazetesi, internet sitesinde, Fransız sinema yıldızı Gerard Depardieu’nun Fransa’dan ayrılacağını “Ünlü oyuncudan şok sözler: Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum” başlığıyla duyurunca haberi okumayan sosyal medya kullanıcılarından ilginç yorumlar geldi. Sanatçının Türkiye'de yaşadığını düşünüp Türkiye’yi terk edeceğini sananlar, “Tutan mı var zaten, bu ülkede aldığın nefes bile haram!” gibi yorumlar yaptı.
Sabah’ın 6 Eylül'de yayımladığı haberine gelen ilginç yorumlar Ekşi Sözlük'te de gündem oldu.
Fransa ile bütün bağlarını koparmak isteğini belirten Fransız sinema yıldızı Gerard Depardieu, ülkesindeki tüm gayrimenkulleri satılığa çıkardı. Depardieu, "Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum" dedi. Bu açıklamayı haber yapan Sabah, “Ünlü oyuncudan şok sözler: Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum” başlığını attı. Haberi okumadan yorum yapan “okuyucular”ın yorumları sosyal medyada alay konusu oldu.
İşte o haber ve yorumlar:
http://t24.com.tr/haber/sabah-okurl...ten-bu-ulkede-aldigin-nefes-bile-haram,309129
artık her lafı üstümüze alır oldukişte anlamadan sırf yorum yapacam diye ortaya atlayan sazanlarr ayyy ne güldümm
neyse anlamışlardır her hall şimdide gel bize kabul eder kucak açarız der bu sazanlarr..hayır adam canlı kanlı görsek karşımızda kafa göz dalcaz yani, o derece
Her şeye dalar olduk kafa göz dalıyoruz anlamadan dinlemedenn..hayır adam canlı kanlı görsek karşımızda kafa göz dalcaz yani, o derece
bizim buradaki sazanlar anca anlamışlardırr..Çok yeni bir haber değil ki bu zaten
bizim buradaki sazanlar anca anlamışlardırr..
Her şeye dalar olduk kafa göz dalıyoruz anlamadan dinlemedenn..tövbe YARABBİMMM..
cahil olmak okumadan kulaktan dolma haberlerle hareket etmek o kadar modaki gençler arasında bakma gülüyorum aslında acınacak bir durum bu keleşimm..Bizde sazan çok nasılsa balıklama atlamışlar habere
cahil olmak okumadan kulaktan dolma haberlerle hareket etmek o kadar modaki gençler arasında bakma gülüyorum aslında acınacak bir durum bu keleşimm..
all işteee hele o ülkücü gençlik bulsa benide dövecek beni her gören doğulumusun derler bana o kadar benziyorum yanii kii olsaydımm gururda duyardım o ayrı .. görcekler beni aha bir kürt deyip saldıracaklar bişe değil kim vurduya gidecez pisi pisine ölüm yada dayakk..valla ağlancak halimiz haberini yeni paylaştıydım, ülkücü gençlik bi genci kürt bi güzel dövüyor, esmer diye kürt sanmışlar, polis kurtarıyor adamcağız abi ben burdurluyum mhp liyim beni neden dövdünüz diyor
all işteee hele o ülkücü gençlik bulsa benide dövecek beni her gören doğulumusun derler bana o kadar benziyorum yanii kii olsaydımm gururda duyardım o ayrı .. görcekler beni aha bir kürt deyip saldıracaklar bişe değil kim vurduya gidecez pisi pisine ölüm yada dayakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?