- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
ne bilem anamm yakama yazacağım hey ülkücü gençlik ben karadenizliyim diyee..sakın dokunmaaa..kendine dikkat et o zaman, ya da saçını sarıya mı boyatsan
Ben karadenizliyimm.. ama kürtte olsaydımm gurur duyar bu ülke benim bu topraklar benimm bu bayrak benimm der ve ülkem için mücadelemi ederdimm..
aynen öyle canımm dinlemeden ,anlamadan kafa göz dalmaya meraklı bir ülkücü gençlikk.. napcaz bunlarla bilmiyorumm..aynen böyle konuştuk diye yanlış anlaşılma olmasın, asıl konu anlamadan dinlemeden adam harcamamız ve öfke kontrolü sorunumuz
aynen öyle canımm dinlemeden ,anlamadan kafa göz dalmaya meraklı bir ülkücü gençlikk.. napcaz bunlarla bilmiyorumm..
Adama fransızlardan bu kadar tepki gelmemiştir.
Ülkücü değilim ama son 2 seçimdir MHP ye oy veriyorum.ay onlarada bişey demeyelim şimdi aramızda ülkücü arkdaşlarda var, gerçi onlarda bu adam dövenleri onaylamıyordur muhakkak
Ülkücü değilim ama son 2 seçimdir MHP ye oy veriyorum.
Hiç alınmadım.
Bilinçli bir toplum istiyorum,Kürt,Türk,alevi,sünni,Ermeni,farketmez..
evet mhp'liyim.eğer yaptılarsa kesinlikle onaylamam.ama ülkü ocakları bas bas bağırıyor bunları yapan biz değiliz diye.bilemiyorum artık.ay onlarada bişey demeyelim şimdi aramızda ülkücü arkdaşlarda var, gerçi onlarda bu adam dövenleri onaylamıyordur muhakkak
bilmiyorum canım.ya bu adam hangi olaylarda çıkmıştı bulup konuştular bunu saftiriğin tekiydi, eğlence arıyordu herhal, bi düşüncesi vizyonu misyonu olduğundan değil, ama doğru söylüyosun tabii gerçekten ortalık karıştıran kimin tarafında olduğu belli olmayan insan çok
birde bunlar var
sokaktada var provakatörler
heleki internette daha çokkk
herkes uyanık olmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?