Sabah okurlarının Depardieu kazası: Tutan mı var zaten, bu ülkede aldığın nefes bile haram!

Ben karadenizliyimm.. ama kürtte olsaydımm gurur duyar bu ülke benim bu topraklar benimm bu bayrak benimm der ve ülkem için mücadelemi ederdimm..

aynen böyle konuştuk diye yanlış anlaşılma olmasın, asıl konu anlamadan dinlemeden adam harcamamız ve öfke kontrolü sorunumuz
aynen öyle canımm dinlemeden ,anlamadan kafa göz dalmaya meraklı bir ülkücü gençlikk.. napcaz bunlarla bilmiyorumm..

:))).. Hic sasirmadim biz genellikle siyah büyük başlıkları okur biraz daha ayrintisina inip kendimizi yormayiz hiç

Ülkücü değilim ama son 2 seçimdir MHP ye oy veriyorum.
Hiç alınmadım.
Bilinçli bir toplum istiyorum,Kürt,Türk,alevi,sünni,Ermeni,farketmez..

Aynen burdaki ülkücü üyelerinde alındığını sanmam da yine de belirtme ihtiyacı hissettim, onlarda onaylamıyorlardır bence bu taşkınlıkları

ay onlarada bişey demeyelim şimdi aramızda ülkücü arkdaşlarda var, gerçi onlarda bu adam dövenleri onaylamıyordur muhakkak
evet mhp'liyim.eğer yaptılarsa kesinlikle onaylamam.ama ülkü ocakları bas bas bağırıyor bunları yapan biz değiliz diye.bilemiyorum artık.

bilmiyorum canım.

birde bunlar var

sokaktada var provakatörler

heleki internette daha çokkk

herkes uyanık olmak zorunda

Sürekli gazete okumadıklarından varsa yok face , bilgisiz kalıyorlar, bazı insanlar sanal dünyanın face olduğunu sanıyorlar , google amcadan haberleri olduğunu sanmıyorum , ve dış basın onları hiç alakadar etmiyor

Ayrıca bu haberde eski geçen yıl bu haber vardı oda neden ülkesini terk ediyor zenginlere uygulanan yüksek vergi yüzünden , tabi fransa vatandaşları onu vatan haini ilan etmişler , rusya'ya yerleşeceğini ima etmişti ,
bu o kadar hükümete kızmış ki yani diyor ki ben herkesten çok çalışayım ama başkalarından fazla vergi ödeyeyim bunda yokum diyor zenginliğini başkalarıyla paylaşmak istemiyor haberin ayrıntısında bunlar yok bu bizim gazetecilerdede kalite ve ayrıntı yok , gün geçtikçede düşüyor

ben olayları ne ülkücülerin nede ak partililerin yaptığına inamıyorum zaten

gerçek ülkücü bunu yapmaz yapamaz

yapanlar yine kendileri hdpliler bence

heee baştaki kurtçuğun saraya yürürüz söyleminden etkilenen masum ülkücüler yoktur insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…