Sabah opulerek uyandirilmak!

Ayni modelden bendede var uyandiginda opmeye basliyor, dön bana azicik seveyim seni gideyim der :) ben calismiyorum ama uyandigimda tekrar uyuyamiyorum uyku defteri kapaniyor. Bir kac kez ben yaptim aynisini hic söylenmedi aksine mutlu oldu. Bende soylenip tepki vermektense kalkip kahvaltisini hazirlayip öyle işe gonderiyorum. Hee bende gece o uyurken onu cok opup severim ama uykusu benim gibi hafif olmadigi icin bolunmuyor asil bunu yapsa sinirlenirim herhalde

Ya benim ki gibi itirek uyandırsa kalk açıktım diye bulmuşun bunama

beni esim her sabah oper uyandirisn da adam sevio belli

aynısı bende de var benimki de sabah ve akşam olmak üzere iki kere öper öyle uyur öyle uyanırız

Ben cok takintiliyim bu konularda artik esim de pes etti ugrasmiyor.
Hic spontane gelismez bizde isler.
Disimi fircalamadan opusmem, dus almadan asla sevismem
Hep toren gerekli bize

Ben sabah uyandigimda disimi fircalamadan agzimi bile acamam siz oyle sevişiyonuz mu
Allam evlilik ne garip

Çok haklısın vallahi. Uyku çok önemli benim için.
Bizim de oldu bu tarz tartışmalarımız, çok iyi anladım seni.
Hele öpmek bir yana, üstümü örtme ve sarılma vardır benim eşimin. Yahu örtme örtme diyorum, dayanamıyorum iki büklüm duruyordun hasta olursun diyor
Ayy ne kızdım bu huylarına anlatamam. Hadi örtüyor anladım, bi tık ört bırak. Yok oramı örter, şuramı örter, yetmez çekiştirir yorganı & pikeyi. Iyyy yy. Üstümü mü örtüyor kundaklıyor mu mübarek

ne guzel iste sabah kalktıgında adamın ilk aklına gelen opmek sarılmak oluyor..

Abla böyle erkek gördün mü sen de üstüne atla ve olacak ki? Hiç rahatsız olma. Sen de tırnaklarını geçir etine karşılık ver
kızlar valla alemsiniz

sabahları ağzın kokuyor, salyanda akmış de

ya da yatarken bol sarımsaklı yoğurt ye, hem uyku yapar, hem sabah öpücüğünden uzak tutar