Sabah sabah arayıp beni suçluyor? Ben mi suçluyum ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir bir de seyi anlayamadim ben mesela. Oglu getirmis anasini eve koymus sonra gitmis ama evde yok diye gelin suclaniliyor bir tek. Oglu dursun anasinin basinda.

Hayir bir de seyi anlayamadim ben mesela. Oglu getirmis anasini eve koymus sonra gitmis ama evde yok diye gelin suclaniliyor bir tek. Oglu dursun anasinin basinda.
Yok canım ne münasebet, oğluna laf yok, işi rahat olduğu halde annesini cekememis bır saat oturup hal hatır soramamis ama tabii ki gelin suçlu.

Evelndi evleneli zaten abim yapıyor
Ben de kaç defa gittim beni çocuklara bakmaya cağrıyolardı onlarda bütün evin işi de abim yapıyor abim o sırada kendisi dışarıda çalışıyordu üniversitede
Her yorumunuz beni çileden çıkartıyor
yahu abiniz kendisine eş seçmiş çünkü köle değil bir bunu anlasanız mı acaba
kadın çalışsa da çalışmasa o evde karı koca beraber yaşıyorlar dolayısıyla yeri gelecek evin bütün işini de yapacak size ne
çok istiyorsa da yapmazlar beraber pislik içinde yaşarlar bu yine onların tercihidir sizi zerre ilgilendirmez
kadın dışarıda gezer tozar yeri gelir ve o gün de EŞİ ilgilenir evle çocuklarla SİZE NEEE
bariz kıskançsınız başka birşey değil

Yok canım ne münasebet, oğluna laf yok, işi rahat olduğu halde annesini cekememis bır saat oturup hal hatır soramamis ama tabii ki gelin suçlu.
Aa olur mu oglusu bas taci. Gelin hem napiyor yazin okulda ogrenci de yok. Bos bos oturmaya gitmistir kaynanasi gelecek diye bahane ile evden kacmis. Evi de daginik zaten. Bir de nispet yapar gibi foto atmis.
Ben olsam bunlara daha beterini yapardim ama kadin arayip hakaret etmis bir tek

Ne üniversiteye gitmesi yahu? İlk mesajda açıköğretim bile kazanamadığını yazdın. 3-5 sayfa sonra nasıl üniversite öğrencisi oldun?

Bir de ne ara kayınvalidenle evlerinizi ayırmaya karar verdiniz? Daha 2 gün önce böyle bir şey yoktu. Kkya konu açınca zaman bükülmesi falan mı oluyor? Bir anda üniversiteye başlanıyor, kayınvalideyle ev ayrılıyor?

Ayrıca annen milletin evinde valizini koyacak yer bulamadı diye bu kadar üzüleceğine sana geldiğinde annene saygısızlık yapan kayınvalidene laf söyleseydin. Annen size misafirliğe geldiğinde kayınvaliden laf söylüyor ya hani.

Hanımefendi size ne yengenizin mesa saatleri içinde veya dışında arkadaşları ile görüşmesi sizi ne alakadar ediyor ya. Ortalığı kaynatmışsınız cahil demekte de çok haksız göremedim yengenizi yazı dilinize bakınca… duracağınız yeri ve haddinizi bilin. Size ne ya evinin dağınıklığından sizi ne ilgilendiriyor gel topla mı diyor size? Ay ne şuursuz insanlar var yarabbi

Siz haddiniz olmayan sizi ilgilendirmeyen her şeye karışır mısınız böyle? Belli ki yengeyi kıskanıyorsunuz az bile konuşmuş size,
yengenin yerinde olsam bir daha değil aramak yazmak ortalığı karıştırmak adımı anarken destur çekecek hale getirirdim sizi.

Ay bu uye, evine kayinvalidesi coken uye degil mi ya :O Kayinvalidesine laf edemeyip, kocasina dogum gununde mum yakip giyinemedi diye kocasina surat asmisti. Ona buna karisana kadar, kocasina lafini geicirip de kayinvalidesini gondersin once kendi evinden.

Biraz kafası çalışsa kadını evden göndermiş bir de ortaligi karıştırıyor, kalsın kadın onlarda ben de kafamı dinleyeyim demiyor. Böyle fitne islerine girerse kadını kimse almaz evine zaten. Vizyon, ilerigorusluluk, hepsi var...

Hepsini okuyamadım.Al birini vur ötekine.Türkçen kötü mü sinirle yazdığın için mi böyle yazmışsın anlamadım.Yengenin dedikodusunu annene yapan sen de haksızsın yengen de normal biri değil.Hepinizde problem var.Yenge de garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…