Sabah sabah arayıp beni suçluyor? Ben mi suçluyum ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu kadar derdini anlatamayan birinin haklı olma şansı sıfırdır.

O yüzden kesin gelin hanım haklıdır.

Calisan kadin kocasını ezer tarzı fetva veren hocalarada diyecek 2 cift lafım var, bizi ezemeyeceksiniz.

Nasil universite sinavini kazandin da atanamadin anlatsana Allah askina. Tdk kendine kazik girmis gibi inliyor agliyor yirtiniyor. Yengenin varoşlugunami yanayim.senin bu dille bu ne diyim nasil anlatayim bilemedimki nasil bir aile yapiniz var .annen ta o kadar uzun aralikli mesafeli olan sehirleri iki gunluge ne diye gidiyor. Gelinin evinde bavul konacak yer dahi yok daginiksa alacak bavulunu cikacak. Anne kiz dedikodu yapmak istediniz elinizde patladi. Hakli oldugunuz tek konu cocuklu ev pis daginik olmamali buna kesinlikle karsiyim. Ama oda yine baskasinin evi yani sizi yine ilgilendirmez

Öncelikle fitne fesat koyacak biri değilim ikincisi Öğretmenler odasında değildi
Eee sanane? Ben de öğretmenim iş çıkışında arkadaşlarıma kahve içmeye de gidiyorum çaya da. Eve kayınvalidem geldi diye niye koştur koştur gideyim? Geldiyse edebiyle otursun. İki kap yemek yapsın bari de işe yarasın.

Öncelikle fitne fesat koyacak biri değilim ikincisi Öğretmenler odasında değildi
Olmayabilir, belki önceden kararlaştırılmış bir bulusmaydi,
bu seni neden ilgilendiriyor?
Sen annene haber vermemişsin, resmen ortalığı karıştırmışsın.
Nurettin Yildiz'i dinliyorsan, sor bakalim, kari koca arasina, insanlarin arasina fitne sokanlarin hükmü neymiş?

Iyi de kadının annesi değil,abinizin annesi ,abiniz kırık parmakla serbest çalıstığı işine gidiyor ama siz yengenize mi bileniyorsunuz?
Kadın çalışıyor,evi de dağınık veya kirli olabilir size ne yani? Anne kız birde evi dağınık diye arkasından ćekiştiriyorsunuz. Yetmiyor siz kadını takip ediyorsunuz nerede ne yapıyor diye. Size ne?
Misafir (anneniz)önce abinizin misafiri. Abiniz düşünecek annesini. Ev dağınıksa anneniz misafir olduğunu kabul ederek susacak. Resmen açık arıyorsunuz anne kız,ayıp örtmek yerine.
Dibine kadar hatalısınız. Çalışan bir anneye böyle davranamazsınız. Amacınız yardım etmekse zaten anneniz toplayıverseydi. Hizmet beklemek yerine.
Çok ayıp yaptıklarınız. Abinizi azıcık seviyorsanız işinize bakın. Karışmayın insanların düzenine.

Ben kimseye karşmıyorum kimsenin işine laf ettim yok diyorum yukarıda dedim en sonra ramazan Bayramı'nda gördüm bir daha ne gördüm ne konuştum
Karışmamış halin buysa bir de karışsan ne olacak.
Insallah en kısa zamanda o beğenmediğin yengen asalak abini boşar da sizin gibi rezillerden kurtulur..

Yahu size ne.
SIz kimsiniz de hesap sorma hakkını kendinizde görüyorsunuz.
Nereye gidiyorsa eşi biliyordur zaten,isterse cafede takılıyor olsun arkadaşları ile yada yemeğe çıkmış olabilir sizi ne ilgilendiriyor ?
Birde öğretmenler odasında değildi diyerek yaptığınızı savunuyorsunuz hala. Akıl alır gibi değil.

Evelndi evleneli zaten abim yapıyor
Ben de kaç defa gittim beni çocuklara bakmaya cağrıyolardı onlarda bütün evin işi de abim yapıyor abim o sırada kendisi dışarıda çalışıyordu üniversitede
Abin yapsin, ev ikisinin ortak evi degil mi?
Evin bütün işini kadın yapınca sorun değil ama erkek yapinca mı sorun oluyor?
Hem bu kadın da sonucta çalışan bir kadın, evin sorumluluklarini paylaşmişlardir,
Onlarin kari koca, dört duvar arasinda aldiklari kararari, ne yaşadıklarını bilemezsiniz.

Yıllarca bir bardağı şuradan alip oraya koymayan abiye ev isi yaptıran yenge şoku hahahhsjajsk siz de buna kurulmussunuz anladığım kadarıyla bi de. Ay çok kötü yazmadan duramıyorum

Çalışan bir kadın işlere yetisemeyebilir ben ev hanımıyim yeri geliyor yetişemiyorum hatta kendi kendime dusunuyorum Bi de çalışsam ne yapardım diye ayrıca gelininiz ogretmenmis belki akşama kadar işi çıktı siz baya kadin calisiyor diye komplekse girmişsiniz ayrıca malum partinin hocalarını da çok önemsemeyin bence neymiş çalışan kadınlar eşini ezermis ne kadar cahil Bi düşünce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…