• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah başıma iş açıldı

Evet arkadaşlar çağrı merkezi çalışanları çok kibar oluyor bu adam lakayitti

Bir de labletle beni kandıracaklar
Sabah sabah uğraştın canım sıkıldı

Bu bilgilere nasıl ulaşabiliyorlar adına soyadıma kullandığım şubeye ben bunu anlsmıyorum

Ben ucuz yırttım
Kullanılan bir sürü programlar var onlar sayesinde öğreniyorlar,GSM numaralarını satanlar bile var.

Beni de güya Telekom destekli bir turizm acentesinden aradılar, tatil kazanmışım.:KK53: İstemiyorum teşekkür ederim dedim, hala işte şöyle tatil böyle fırsat zırvalıyor, istemiyorum tekrar deyince hanımefendi tatil kazandınız diyorum dedi. Ben de istemiyorum tatil falan zorla mı göndereceksiniz, anlamıyor musunuz diye bağırınca çat kapattı yüzüme. Şerefsizler...:KK62:

Allahtan inanmamissiniz ucuz kurtulmussunuz gecmis olsun.Maalesef her turlu dolandiricilik var artik, beni de su meshur "Bankadaki hesaplariniz teroristlerce kullaniliyor"cular tam 3 kere aradi.Alttan polis telsizi sesleri siren sesleri filan.Hepsinde de agzima geleni sayip kapattim ama bitmiyorlar ki /:

Geçen gün iş yerimden arandım bu dolandırıcılar tarafından.Neyse arkadan telsiz sesi de geliyor.Bişeyler sordu geçiştirdim tc istedi.Dedim madem polissin tc mi bilirsin sana niye güveneyim ki.
Yüzsüz herif küfretti kapattı.

Kızlar sabah sabah 530 lu numaradan arandım
Maaşımı çektiğim bankadan aradığını söyledi
Bi siğorta şirketiyle anlaşmalı olduklarını tüm özel hastanelerde ücretsiz muayene olabileceğimi söylediler ilkin uyanmadım tablette kazanacaksınız dedi
Tablet diyince kıllandım

Adımı soyadımı maaş çektiğim şubeyi vs biliyor

Yaşımı sordu cevap verdim
Huylandım kapattım

Ve sonra en az 30 defa aradılar farklı numaralardan hep reddettim

Eşime aradım bankadan arkadaşını aradı sordu olmaz öyle bir şey dediler

Bu arada sürekli arıyorlar en son açtım adam bana fırça kaydı neden suratıma kapatıyorsun
Vs

Diye ve bankayı aradım dolandırıcılarmış tüm kartlarım iptal oldu canım sıkıldı insanlar ne kadar çok seviyorlar haramı
Bayram öncesi insanların alın terini sömürüyorlar

Aklınızda olsun 530 lu bir çok numara ve çok ısrarcılar

Uyardığınız içim teşekkürler. Kartlarınız niye iptal oldu? Siz mi iptal ettirdiniz?

Beni de güya Telekom destekli bir turizm acentesinden aradılar, tatil kazanmışım.:KK53: İstemiyorum teşekkür ederim dedim, hala işte şöyle tatil böyle fırsat zırvalıyor, istemiyorum tekrar deyince hanımefendi tatil kazandınız diyorum dedi. Ben de istemiyorum tatil falan zorla mı göndereceksiniz, anlamıyor musunuz diye bağırınca çat kapattı yüzüme. Şerefsizler...:KK62:
Devremülk satmak için uygulanan bir yöntem Buda tatil kazandınız diye.

Benide Aradılar Otelden Yemek kazanmışım.:) Beşiktaş da Yatta ymış.. İstemiyorum.sağolun dedim kapadım :) Benim Eşim Otelde Kıytırık Menü sü 65 Tl.den başlıyormuş... Bide Yatta yemekmiş Pehhh :)))

Meşhur terör örgütü adına arıyorlar ya,hesabınızdan para çekildi diye,geçen debeni aradılar ..
Sahte kimlik çıkarmışlar benim adıma,hesaplarıma kadar sordular,ne zaman hesabınıza girdinizdiye.
Diyarbakırdan 2 kişiyi sordular tanıyormusunuz diye..
Bir bağırdım adam çat diye telefonu suratıma kapattı..
Hemen karakolu aradım günde kaç tane şikayet geliyor bununla ilgili dediler..
Arayan olursa direk ilçe emniyet müdürlüğünden arıyoruz diyorlar,sakın olaki bilgi filan vermeyin..

Sizinkiler ekstra yüzsüzmüş bir de suratıma neden kapatıyorsun demişler, Allah neler yaratıyor...

Ben de bilindik bir gsm operatöründe sıkıntı yaşamıştım...

Yüklü faturalar yüzünden faturasıza geçtim, faturasızda yaptığım yükleme vaat edilen pakete yetmiyor dendi...

Çok da cüz-i bir miktardı ama yılmadan aradım bu şekilde hak yediklerini, dava açacağımı söyledim.

Üstelik blöf de yapmıyordum işimi gücümü bırakıp uğraşacaktım...

Hediye smsler, neler neler verdiler, özür dilediler...

Haklı olsalar onca hediyeye boğarlar mı?

Sahtekarlar kadar işini doğru yapmayanlara da haddini bildirmek gerekiyor maalesef... :ssz:

Geçmiş olsun :) Beni de çok arıyor bu 530 ve 850 ler hat babamın üzerine o_O.ama ben pek tanımadığım numarları açmıyorum :KK43:. Bilgilendirdiğiniz iyi oldu annem her teli açıyor sağolsun :KK57:.Yaşlı insanlar daha bir hassas oluyor ve daha çabuk inanıyorlar :110:

Kızlar sabah sabah 530 lu numaradan arandım
Maaşımı çektiğim bankadan aradığını söyledi
Bi siğorta şirketiyle anlaşmalı olduklarını tüm özel hastanelerde ücretsiz muayene olabileceğimi söylediler ilkin uyanmadım tablette kazanacaksınız dedi
Tablet diyince kıllandım

Adımı soyadımı maaş çektiğim şubeyi vs biliyor

Yaşımı sordu cevap verdim
Huylandım kapattım

Ve sonra en az 30 defa aradılar farklı numaralardan hep reddettim

Eşime aradım bankadan arkadaşını aradı sordu olmaz öyle bir şey dediler

Bu arada sürekli arıyorlar en son açtım adam bana fırça kaydı neden suratıma kapatıyorsun
Vs

Diye ve bankayı aradım dolandırıcılarmış tüm kartlarım iptal oldu canım sıkıldı insanlar ne kadar çok seviyorlar haramı
Bayram öncesi insanların alın terini sömürüyorlar

Aklınızda olsun 530 lu bir çok numara ve çok ısrarcılar
Beni aradıklarına pişman olurlardı sanırım :KK53:

eşim komiser benim. bi gün bana da denk geldi.
ben polis memuruyum diye başladılar konuşmaya. biraz lafa tuttum. güya hesabımdan bi örgüte para aktarılmış vs.
dedim bi sn bekler misin, kocam komiser ona anlatın daha iyi anlar dediydim telefon kapandı :D

:KK62:Kartlarımı kendin iptal ettirdim hesap hareketlerimi incelettim
Ayrıca numaraları bankalara bildirdim inceleyeceklerini söylediler

Adımı soyadımı maaşımı hangi bankadan çektiğimi vs hep söylediler

Hesabımda 500 liram vardı ona mı göz koydular dı :63:

Back
X