• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah moralim o kadar bozuldu o kadar sinirlendim ki !

Sinirimden ağlıyorum şu an. İç döküp rahatlamak istedim. Ben özel bi hastanede hasta kayıtta çalışıyorum. Bu sabah bi adam geldi hastası varmış yoğun bakımda dahili telefondan arayıp ona vermemi istedi durumunu sormak için. Ben de bunun yasak olduğunu saat 9da doktorunun geleceğini ona sorması gerektiğini söyledim. Adam çok sinirlendi ısrar kıyamet acile gönderdim ordaki doktorla irtibata geçin diye. Ne gerizekalı bıraktı ne mal bıraktı bağırdı çağırdı kendimi çok kötü hissediyorum. Asgari ücretle çalışıyorum ve insanların böyle kolayca aşağılamasından bıktım o kadar zoruma gidiyor ki durumum olsa bir dk hizmet sektöründe çalışmazdım. İçim bi öküz oturdu sanki anlatıp rahatlamak istedim :KK43:

Çalışma hayatım boyunca öyle çok gördüm ki böyle kaba saba tipleri
Her yerde, her sektörde varlar maalesef, giderek yozlaşan toplumun sonuçları bunlar
Üzülmeyin nolur, bir çay kahve molası verin, biraz temiz hava alın
Alnınızın teriyle ekmeğinizi kazanıyorsunuz, böyle insanların üzerinde düşünmeyin, değmezler

birde neden ezik hissediyorsunuz?
nerede olursaniz olun ekmeginizi kazaniyorsunuz kimseye muhtac olmadan yasamak icin bir cabaniz var.
bu durumun okumuslukla atanmamislikla haketmislikliginizle alakasi yok sizin suçunuz değil.
bu süreci geçici olarak dusunun
bence en buyuk ezik cebinde 5 kurus para yokken ailesinin sirtindan gecinirken ama diplomam var beniiim diyen insanlar.
bunu olmak istediginiz yere,amaca ulaşana kadar ayaklarinizin uzerinde durabilmek icin harcanmis bir gayret olarak dusunun.
herseyi dahada zorlastirmayin kendinize.

Yoğun bakım ortamı stresli, sıkıntılı hoş görün diyerek normalleştiremezsiniz bu hadsizliği.
O zaman hastasını kaybeden, ruhsal anlamda çöküntü yaşayan doktorlarımız da önüne gelene hakaret etsin. Yazık çünkü. Yok öyle bir dünya.
Stresse herkese stres. Kadın orada bir eli yağda bir eli balda oturmuyor. Emeğini verip, çalışıyor.
Benim de sinir harbi yaşadığım anlar oluyor ama kimseye gerizekalı demiyorum mesela. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Hepimiz insanız.

Kendimi çok ezik hissediyorum. Sanki herkes bana her şeyi söyleme hakkına sahipmiş gibi. Okudum atanamadım her şey benim suçummuş hak ediyormuşum gibi geliyor

Olur mu öyle şey kendinizi böyle aşağı çekmeyin
Atanamamak sizin suçunuz değil bu ülkenin kanayan yarası
Atanamadım deyip pes etmemişsiniz, alın teriyle çalışıyorsunuz neden ezik olasınız
Çok moraliniz bozulmuş sizin adamda üzerine tüy dikmiş anlaşılan, biraz nefes alın, emek verilen her iş kutsaldır, güzeldir ve siz bu ülkenin okumuş, gayret gösteren pırıl pırıl bir gencisiniz, kendinize haksızlık etmeyin

Sinirimden ağlıyorum şu an. İç döküp rahatlamak istedim. Ben özel bi hastanede hasta kayıtta çalışıyorum. Bu sabah bi adam geldi hastası varmış yoğun bakımda dahili telefondan arayıp ona vermemi istedi durumunu sormak için. Ben de bunun yasak olduğunu saat 9da doktorunun geleceğini ona sorması gerektiğini söyledim. Adam çok sinirlendi ısrar kıyamet acile gönderdim ordaki doktorla irtibata geçin diye. Ne gerizekalı bıraktı ne mal bıraktı bağırdı çağırdı kendimi çok kötü hissediyorum. Asgari ücretle çalışıyorum ve insanların böyle kolayca aşağılamasından bıktım o kadar zoruma gidiyor ki durumum olsa bir dk hizmet sektöründe çalışmazdım. İçim bi öküz oturdu sanki anlatıp rahatlamak istedim :(
Canını sıkma, başhekim de olsan karşında böyle bağıranlar oluyor, bu durum o adam mal olduğu için oluyor, senle alakası yok

Sinirimden ağlıyorum şu an. İç döküp rahatlamak istedim. Ben özel bi hastanede hasta kayıtta çalışıyorum. Bu sabah bi adam geldi hastası varmış yoğun bakımda dahili telefondan arayıp ona vermemi istedi durumunu sormak için. Ben de bunun yasak olduğunu saat 9da doktorunun geleceğini ona sorması gerektiğini söyledim. Adam çok sinirlendi ısrar kıyamet acile gönderdim ordaki doktorla irtibata geçin diye. Ne gerizekalı bıraktı ne mal bıraktı bağırdı çağırdı kendimi çok kötü hissediyorum. Asgari ücretle çalışıyorum ve insanların böyle kolayca aşağılamasından bıktım o kadar zoruma gidiyor ki durumum olsa bir dk hizmet sektöründe çalışmazdım. İçim bi öküz oturdu sanki anlatıp rahatlamak istedim :KK43:
Emin olun aynı şeyi kamuda çalışmamıza rağmen bizde yaşıyoruz sürekli boşverin sıkmayın canınızı belki karşı tarafta üzüntüsünden acısından kendide değildi ama değmez her meslekte bu tarz sıkıntılar maalesef oluyor siz üslubunuzu bozmadıktan sonra dert etmeyin kendisi utansın

Sizin yerinizde başkası olsaydı o hakaretleri ona edecekti.
Adam gergin ve düşüncesiz artı ahlaksızmış.
Siz gerekeni yapmışsınız,işinizi yapmışsınız.
Siz bu durumu içselleştirmeyin unutun.

Yoğun bakım ortamı stresli, sıkıntılı hoş görün diyerek normalleştiremezsiniz bu hadsizliği.
O zaman hastasını kaybeden, ruhsal anlamda çöküntü yaşayan doktorlarımız da önüne gelene hakaret etsin. Yazık çünkü. Yok öyle bir dünya.
Stresse herkese stres. Kadın orada bir eli yağda bir eli balda oturmuyor. Emeğini verip, çalışıyor.
Benim de sinir harbi yaşadığım anlar oluyor ama kimseye gerizekalı demiyorum mesela. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Hepimiz insanız.
ben de buna bozuldum. Başımdan savmadım kimseyi çözüm yolu buldum yardımcı olmaya çalıştım sabah sabah hakaret yiyen yine ben oldum

Ben Arçelik yetkili servisinde çalışırken bir tane adam beni dövmeye gelmişti tuvalete sakladılar beni, sonrada yaka paça yolladılar adamı. Daha telefonda seviyesiz insanlardan işittiğim hakaretleri saymıyorum bile. Ama o gün hepsi iş yerinde kaldı, takılmadım bile. Çünkü çalıştığınız müddetçe her zaman insanlarla muhattap olmak zorunda kalacaksınız ve mutlaka sinirlerinizi bozacak dengesiz birilerine denk geleceksiniz. O adamın size gerizekalı demesi sizi gerizekalı yapmaz ve sizi rezil etmez. Hiç moralinizi bozup, kendinizi düşürmeyin.

Olur mu öyle şey kendinizi böyle aşağı çekmeyin
Atanamamak sizin suçunuz değil bu ülkenin kanayan yarası
Atanamadım deyip pes etmemişsiniz, alın teriyle çalışıyorsunuz neden ezik olasınız
Çok moraliniz bozulmuş sizin adamda üzerine tüy dikmiş anlaşılan, biraz nefes alın, emek verilen her iş kutsaldır, güzeldir ve siz bu ülkenin okumuş, gayret gösteren pırıl pırıl bir gencisiniz, kendinize haksızlık etmeyin
Bu cevap çok iyi geldi teşekkür ederim..

Ben Arçelik yetkili servisinde çalışırken bir tane adam beni dövmeye gelmişti tuvalete sakladılar beni, sonrada yaka paça yolladılar adamı. Daha telefonda seviyesiz insanlardan işittiğim hakaretleri saymıyorum bile. Ama o gün hepsi iş yerinde kaldı, takılmadım bile. Çünkü çalıştığınız müddetçe her zaman insanlarla muhattap olmak zorunda kalacaksınız ve mutlaka sinirlerinizi bozacak dengesiz birilerine denk geleceksiniz. O adamın size gerizekalı demesi sizi gerizekalı yapmaz ve sizi rezil etmez. Hiç moralinizi bozup, kendinizi düşürmeyin.
Yaa sizin yaşadığınız daha kötüymüş. Ben fazla mı takıyorum acaba

ben de buna bozuldum. Başımdan savmadım kimseyi çözüm yolu buldum yardımcı olmaya çalıştım sabah sabah hakaret yiyen yine ben oldum
Üzüldüğünüze değmez. Hadsiz vatandaşlardan biri işte.
Ekmeğinizi, aşkınızı o mu veriyor? Hayır.
O halde hiiiiiç umursamadan işinize devam edin.

Canım Allah sabır versin ancak şöyle düşün bu adamı bir daha görmeyeceksin. Asıl yaralar tanıdıklarımızdan, hayatımızda yeri olan insanlardan geliyor. 5 dakika dinle bırak hatta o an kafanı çevir başka bir şey düşün vs. Kişiselleştirme lütfen. Her işin zorluğu oluyor. İnsanlarla uğraşmak çok zor.

Aha ssh çımısınız :))
Dünyanın en berbat işi denebilir servis sektörüne
Adam Siirtten geldi bizi dövmek için:)))) neler geldi başımıza ya

Canım benim beterin beteri vardır demeye geldim. İnan bana senin yerinde olmayı o kadar isterdimki... o kim dış kapının dış mandalı diye düşün, kendini bu şekil rahatlatmaya çalış, en azından evine gelip kapını kapattığın zaman o insanlar dışarda kalıyor. Kendimden misal vereyim 6 ay önce “kocam” dediğim alçağın beni yıllarca aldattığını öğrendim, dünyam başıma yıkıldı. Şuan içimde öyle derin bir yara varkı bu yara ölene dek hep içimde kalacak. Bu acıyı yaşamaya ömür boyu mahkumum.
Hani demem o ki üzülme beterin beteri vardır...

Canım Allah sabır versin ancak şöyle düşün bu adamı bir daha görmeyeceksin. Asıl yaralar tanıdıklarımızdan, hayatımızda yeri olan insanlardan geliyor. 5 dakika dinle bırak hatta o an kafanı çevir başka bir şey düşün vs. Kişiselleştirme lütfen. Her işin zorluğu oluyor. İnsanlarla uğraşmak çok zor.
👍🏻 Aynen

birde neden ezik hissediyorsunuz?
nerede olursaniz olun ekmeginizi kazaniyorsunuz kimseye muhtac olmadan yasamak icin bir cabaniz var.
bu durumun okumuslukla atanmamislikla haketmislikliginizle alakasi yok sizin suçunuz değil.
bu süreci geçici olarak dusunun
bence en buyuk ezik cebinde 5 kurus para yokken ailesinin sirtindan gecinirken ama diplomam var beniiim diyen insanlar.
bunu olmak istediginiz yere,amaca ulaşana kadar ayaklarinizin uzerinde durabilmek icin harcanmis bir gayret olarak dusunun.
herseyi dahada zorlastirmayin kendinize.
Galiba benim de huyum böyle her söylenileni fazla takıyorum, bir de bu sene hiç tatil yapıp dinlenemedim sürekli çalıştım pandemi de etkiledi. Sabah işe geliyorum akşam eve dönüyorum günler böyle geçiyor o yüzden sinirlerim de bozulmuş olabilir :)

Aha ssh çımısınız :))
Dünyanın en berbat işi denebilir servis sektörüne
Adam Siirtten geldi bizi dövmek için:)))) neler geldi başımıza ya

Çok şükür artık değilim :KK45: 2 yıl çalıştım ama o sektörde en berbat insan karakterlerini bile tecrübe ettim şimdi çalıştığım yerdekiler melek gibi geliyor bana :KK53: o sektördeki herkesin atraksiyonlu bir tecrübesi var demek ki :KK70:

Çok şükür artık değilim :KK45: 2 yıl çalıştım ama o sektörde en berbat insan karakterlerini bile tecrübe ettim şimdi çalıştığım yerdekiler melek gibi geliyor bana :KK53: o sektördeki herkesin atraksiyonlu bir tecrübesi var demek ki :KK70:

İklimlendirme sektörü çok fena, 24 yılım geçti içinde
Türkiye çapında çalıştığımız için maceralarım ansiklopedi kadar oldu:)))
Ama çok güzel insanlar da gördüm, eğrisi doğrusuyla iş hayatı iyidir ya

Back
X