Sabah sabah olur mu????

aman yaaa evli değilim ama sabah sabah ta düşününce hiç cazip gelmio -tatlicadiarzu-belki evlenince fikrim değişir bilmiyorum ama:1rolleyes:yine de ne bilim yaw ben sabah uyudukça uyuuyasım gelir kalkmak bile istemezken yüksek tempolu bi işe kalkışmak istemeeeeem:asigim:

tabi ki saati olmaz .. mesela sabah sabah daha gözümü açmamışım üstelik ağzım kokuyor mu endişesi var her ne kadar dişlerini fırçalayıp yatsan da .. ancak şu da bir gerçek ki sabah seksi kadar muhteşem birşey de yok. denemeyen arkadaşlar muhakkak deneyin.. bu zmana kadar (1 yıllık evliyim) sabahları beni tahrik eden hep eşim olmuştur. hiç bir söz söylemeden sevişmeye başlamak ve ardından gelen inanılmaz bir orgazm ki nirvanaya çıkıyorsun o anda.. ve de ardından gelen sabahın ilk cümlesi GÜNAYDIN SEVGİLİM .. güne iyi başlamak diye buna denir... ki sabah bu şekilde uyanıp da gün içerisinde devamının sıkça geldiğini de yaşayabilirsiniz( eşinzin çalışma saatleri müsait ise)

hadi yaa bu da ilginçmiş denemk lazım hele bi evlenemde sözlüyüm zatisırnaşık şey

valla canın ne zaman isterse olur bence
sabahta olur işte ne güzel hemde tatilse tamamdır :)))
hepinize kolay gelsin kızlarrrr

yaa herhalde adamın üzerine çıkmasıyla uyanmaktan bahsetmiyoruz. ama öpücüklerle uyandırılıp arkasından da nazik dokunuşlarla sevişmenin de tadı başka oluyor :)

sabah nefret ederım walla ama seks saatı olmaz ne zaman canımız ısterse o zaman olur biz ıstedıgımız saatlerde verımlı oluruz zaten

:enbuyukkk:ya sabahları sürep oluyo kızlar . bide size tavsiyem çıplak yatın ozaman saat falan yalan oluyo dokunduğunuz an iş biter.özelliklede bi şey isteyeceğiniz zaman asla karşı koyamazlar!... tecrübe konuşuyo aloooooooo!......-tatlicadiarzu-

bencede sabahları harıka oluooo :) yanı tercıh meselesı ama ben sabah ssaatındekı sevkate daha cok ıannıorum hele bı kedı gıbı kıvrılın bakıım sokulunj as sate sabah sırtımda bı sertlıkle uyanınca yapcak baska bısıy kalmıo tadını cıkarıoruumm ayy ne edepsız oldum yaa

seksin de bir saati var ve bunun için en uygun zaman geceleri değil sabah saatleriymiş kıslarrr.. Kronobiyolojiye göre en ideal saat sabah sekiz
07.00
Kortizon salgılanmasıyla vücut uyanır.ancak vücut hala zayıftır, bu nedenle spor yapmaktan kaçının.
08.00
seks için en iyi zamndır. Çünkü bezler fazlasıyla hormon salgılar.
10.00Organizma şimdi faaliyeete hazır.insan yaratıcı ve dinamik olur.
11.00
Vücudunuz tam formundadır.
13.00
Vücut formdan bir hayli düşmüştür.Verimlilik gün ortalamasının % 20 altındadır.
15.00
Enerjimiz geri gelmiştir, belleğimiz tam formundadır.ama bu enerji sabahkinden azdır.
16.00
Spor için en uygun zaman. tansiyon ve dolaşım çok iyi durumdadır.
17.00organların faaliyeti en üst düzeydedir.tırnaklar ve saçın en çok uzadığı zamandır.
19.00
Tansiyon ve nabız tembelleşir.Tansiyon düşürücü ilaçlar tehlikeli olabilir.
21.00
Sindirim organlarının faafliyeti durur. Yenen herşey hazmedilmeden sabaha kadar kalır.23.00
Tam dinlenme zamnıdır.
01.00
Verimlilik en alt düzeyde. bu saatte çalışanlar hata yapar.
03.00
Bedensel ve ruhsal olarak karanlık safhadır bu saate intihar edenler fazladır.
05.00
Kaybolan enerji geri gelir, yeni güne hazırsınız.

Valla aklıma ne zaman eserse ben o zaman yaparım arkadaş:teytey:
ben kocamı uykudan bile uyandırırım ne saati işimiz saate kaldıysa ooooooooo kaydirigubbakcemileŞeniz

Hımm.. Sabah sabah oLabiLir asLında yani ıyy mıyy demem sengözlerimebaksanab
ama gece moduna aLışmışız zihniyet oLarak,hani hava karanLık oLsun oda Loş oLsun faLan dierektenn naniknanik

ben sabah hıc sevmem nedense sabahları mıdem bulanıyor artık aç karnına oluyo dıyemı bılemıyorum o seyden sonra mıdem bulanıyor(sabahları tek oluyo bu)

Valla aklıma ne zaman eserse ben o zaman yaparım arkadaş:teytey:
ben kocamı uykudan bile uyandırırım ne saati işimiz saate kaldıysa ooooooooo kaydirigubbakcemileŞeniz

aynen katılıyorum canım ben de senın gıbıyım zaman mekan fark etmez oyle bısey degıl bu:icecream::roflol:sırnaşık şeynaniknanikkaydirigubbakcemile2

Back
X