Sabah sabah olur mu????

bence sabahları ayrı bi tutuku oluyo yeni uyanmışsın mahmurluk var süper oluyo haksızmıyım :)

Olur olur hatta çok da güzel olur ,deneyin pişman olmazsınızkaydirigubbakcemile3:asigim:
Tek sıkıntı ağız kokusudur, ağzı kapalı öpüşmekte fayda var.:utangac:-tatlicadiarzu-:icecream:

ay demek ki sabahları cinsel birleşimi sevmeyen tek kişi ben değilmişim ne o öğle hem ben hiç zevk almıyorum ki ayrıcaaaa mini kızın cevabına bayıldım biyolojik saatim geldi.....

ya arkadaşlar bi düşünün sewdiğinis insan sabah sabah tüm şehwetiyle gelio ardınısdan size sarılıo...siz yarı uyanık gösünüsü açık noluooo diosunuz ama mutlu son:D

valla çok da güzel olurr sevdigin adamın yanında uyanmak onun öpücükleriyle güne o aşkla başlamak.. günü o aşkla bitirmeye hiç benzemez daha bile depreşir insan. "günün güzel geçsin" öpücüğü :D

Oluyor valla..:utangac:
Ben asla uykudan uyandırılmayı hatta sırf bu iş için dürtülerek uyanmayı sevmem.Ama tecrübe ile söyleyebilirim ki oldumu oluyorrr çapaklı gözler yarı aralanmış gözlerle de olsa bir anda cin gibi oluyor insan. sositososito:delphin:
Hele de eşim bazen işden sabaha karşı geliyor eve . Gece yarısıda oluyor yani.

Back
X