Sabah sabah tadım tuzum kaçtı

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Hanımlar günaydın güne aşırı canım sıkılarak başladım..
Üniversiteden mezun olalı daha 1 ay olmadan, 4 sene yeri gelince birlikte uyuduğumuz farklı şehiri gezdiğimiz arkadaşlar mezun olur olmaz bağını kopardı. İnsan hayret ediyor
2 tanesiyle aram önceden çok iyiydi, birkaç gün önce birini aradım dönmedi. Dün de bir tanesini aradım o da açmadı ve dönmedi. Ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok aşırı kırgın ve kızgınım. Sınıf grubuyla yüksek lisans hakkında muhabbet ettik, okudukları halde bana özelden de bu durumla ilgilenmediler yani ben olsam ilgilenir, en azından sorardım. Doğumgünüm var, annem aramazlar yine bekleme benim saf kızım diyor. Sorun bende okul bitince kaçtılar desem, lisedeki arkadaşlarımla aram hâlâ çok çok iyi hep görüşüyoruz. Kaçsa onlar kaçardı.

Ben onların doğumgününde neler yapmıştım, kendime o kadar sinir oluyorum o kadar sinir oldum ki. Şimdi bir aramayı bile çok görüyorlar. Kutlamayı da çok görecekler. Arayıp sövesim püh yazıklar olsun 4yıl emeklerime diyesim bile geliyor. Sırf telefonuma dönmediler diye yola çıkmıyorum, önceden de seziyordum zaten.
Giden gitsin de benim sinir olduğum şey biter bitmez silip atmaları. Büyüklerim üniversitedeki dostlukları ciddiye alma derlerdi haklılarmış. Hayatı böyle böyle öğreniyorum demek ki.

Ya da ben büyütüyorum, şu temmuz sonu yüksek lisans mulakatları ve sonuçları, Yks sınav sonuçları açıklanacak. 22'sinde kpss sınavım var. Aşırı stres altındayım, çok endişeliyim Bu kadar sinirlenmemde belki de stres altında oluşumun etkisi vardır.

Lise arkadaslariyla üni arkadasliklari farkli oluyor malesef..
siz hayatiniza bakin. Size deger vermeyene siz de deger vermeyin. Arayip soracak olursalar mesafeli davranin bence. Bulusalim dediklerinde hemen tamam demeyin. Istedikleri zaman seninle görüsebileceklerini sanmasinlae

Çok haklısınız. Herkes farklı şehirlere dağıldı zaten. Aradıklarında mesafeli olurum zaten ama sanmıyorum arayacaklarını

Üniversite arkadaşlıkları otogarda biter diye bir klişe var. Çok çok azıyla devam edersin yoluna. Hatta 1 2 kişiyi geçmez. Gerisi ancak instagram face arkadaşı olarak kalır. Yediğim içtiğim ayrı gitmeyen insanlar düğünüme bile gelmedi mezuniyetten sonra. Birde beni arıyor unuttum diyor. Çok mana yükleme anlıcan.

Üniversite arkadaşlarımdan sadece 1 İ ile yakınım ama hiç ummadığım aynı sınıfta sohbet bile etmediğim arkadaşlarım oldu okul sonrası
Benim de öyle oldu, alt sınıflardaki insanlarla çok iyi olduk. Bende o 1 kişi bile kalmadı

Bende de tam tersi bi durum yaşandı. Lise arkadaşlarımla neredeyse hiç görüşmüyorum. Ama üniversitede kurduğum arkadaşlıklar daha kalıcı ve samimi geliyor şu an.
Bu iş liseye, üniye bağlı değil bence.Nasıl insanlarla karşılaştığına bağlı ki bu da tamamen kısmet işi :)

Lisede daha kısmetliymişim o zaman:) Sizin adınıza sevindim:)

Okul bitince herkes degisiyor .Mezun olali 4 yil olcak. Hala görüştüğüm sayili arkadasim var. Hatta bir tanesi bebeğim icin hediyeler almis elime ulasti cok duygulandim .

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Artık düşünmüyorum ben de onların bana yaptığı gibi yapıyorum.. sonuç stres etmeden yola devam arkadaşlık bitti mi hayır ama eskisi gibi tabiki olmadı onların istediği zaten bu sen aman çok iyi olalım birbirimizi bırakmayalım diye çabalayıp durursan hiiiiçbir sonuç elde edemezsin. Onların aradığı kadar arayacaksın bu kadar

Benim hic oyle olmadi universite dostluklarim hala devam.ediyor..
gelelim dogumgunlerine bunu beklemek boş hayat kosturmaca iş guç kimse kimsenin tarihini hafizada tutamaz zaten..Ben de sevmiyorum o benimkini kutlayinca pasta alinca ben de onunkini kutlamaliyim karsilikli yağlama sart..Aile ici dogumgunleri yeterli..
arkadaslariniza gelince yogundur tatildedir geri donememistir belki..Aninda geri dönüs beklemek saçma gelmistir bana hep..kimseye de anında dönüs yapmam ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…