Sabah sabah yaşadigım olay iftira.

BENİM BABAMDA MAAŞTAN SAKLARDI. BİZE DERDİ SİZ ALDINIZ
BİZDE O SAKLADIĞI PARAYI BULURDUK
GÜNAHI KENDİNE BOYNUNA GENE
İNŞ PARA KAÇIRMAMIŞTIR
Bikeresinde markettenmi ne gelmisti ayni sekilde baya oldu ama 1 1bucuk yil simdi aklima.geldi cebinde 10 tl varmis esofmanin para üstü dusürmüs .
Bana gördunmu 10 lirayi dedi ben grmedim dedim yatak odasindaydim camasir katliyodum sonra mutfaga gitti orda yerdeymis ben daha yerimden kipirmadim bak düsrmmusn dedim simdide kendi sakladida yermi yapti diye düsnmeye basladim da niye böyle bisey yapti anlam veremmiyorum ama

Geçenlerde benim de çantamdan para eksildi. 200 tl vardı, 150 kalmış. düşündüm alışveriş de yapmadım. Bir yere de vermedim.
Evde annem var bir de çocuklar. Kalkıp da anneme "sen çantamdan para aldın mı dün" diye sormak aklıma gelmedi.
Alsa zaten bana söylerdi.

Herhalde yanlış hatırlıyorum harcadım veya iş yerinde çalındı dedim içimden.

Eşiniz size güvenmiyor, güvense aklına başka ihtimaller getirirdi. Yanlış saydım herhalde derdi, yere düştü derdi.

Ama bence bir evlilikte sevgiden ve saygıdan bile önce olması gereken ilk özellik: GÜVEN

Üzüldüm durumunuza.

Aynen canim bi arkadasa da yazdim zaten benimde cebimden 50 tl kayboldu evin icinde hc hiyere cikmadim aradim düsrdum diye bulamadim.
Ama kalkipda sen aldin demedim biyere grmistir evdedir nereye gtcek dedim .
Hala bulamadim gerci ama ben hc hak etmedim byle bir muameleyi.

Ya calismayan bi bayan icin para daha farkli canim sonucta surekli para verirmisin demektense bi disariya ciktiginda yaninda olmasi insana güven veriyor.
Yoksa aniden bi disari cikacak olursun.
Para getirrimsn para verirsmsn dmek istemiyo insan .
ben calısmadıgım donemlerderdede hıc para verırmısın demedım ztn banka kartı bende ondan hatıc hergun para bırakır eve karı koca arasında oara muhabetlerı igrenc

Ay nasil sinir oldum anlatamam düsünsenize yatiyosunuz uykunzda biri bagiriyor ne oldunu anlamiyosunz paramimi aldin.
Evden ekmek almaya bile inmiyorum cogu zaman cocuklardan kendi aliyor ben napim parayi evin icinde lazm oldumu istiyorum zaten mantiga bak

cok itici ja valla ne dimki bosver allaha havale et
esine böyle iftirayi yakistiriosa kendi ayibi

ben calısmadıgım donemlerderdede hıc para verırmısın demedım ztn banka kartı bende ondan hatıc hergun para bırakır eve karı koca arasında oara muhabetlerı igrenc

Nasil alisirsan öyle gidiyor ben istemeden brakmadi hic bizamn ben isterdim öyle.
Lazim oldumu iste derdi.
Artik migdem bulanti bi kagit parcasi icin düstügüm duruma bak yediremiyorum

Gerçekten ayıp etmiş şu durumda !
İyi niyetli bakalım olaya koyduğu yer neresi ise oraya bir bakın
Veya oturduğu yere belki düşmüştür.

Pantolonun cebinde cüzdanindaydi mutafkataydik bana para verdiginde sonra cebine koydu .
Mutfaga baktim acaba düsürdmü diye eksik saymis olablirsin dedim yok kabul etmiyor .

O kadar çok eminim ki mahsus yapmış. Paranızı geri istemeniz gücüne gitmiş. Ama kusura bakmasın bir para kenarda duracak diye biriktirildiyse çok mühim birşey yoksa yerine konur.

bazı arkadaslar es arasında gızlı skalı olmaz, borc harc mevzusu yanlıs dıye dusunebılır belkı ama boyle durumlarda bırıkım yapmaksa amac soylemeyın esınıze, zaten adam o kafada olsa kendı yapar bırıkımı, erkekler hazır paraya hıc hayır dıyemıyor ve gıdende kolay kolay gerı gelmıyor.
benım esımınde para konusunda savurganlıgı vardır, kenarda ufak bır meglab param var euro olarak ama onu tatıl parası olarak saklıyorum, fırsat olursa meblayı da arttırmak ıstıyorum zamanla ama esıme soylemedım bu paranın varlıgını, zamanı gelınce harcanır zaten ama su an bılmesıne gerek yok..
cunku bılıyorum kı bılse en ufak bır ıhtıyacta bozdurda harcayalım der...

O kadar çok eminim ki mahsus yapmış. Paranızı geri istemeniz gücüne gitmiş. Ama kusura bakmasın bir para kenarda duracak diye biriktirildiyse çok mühim birşey yoksa yerine konur.

Zaten ne gelirse basima yalan söyliyemedigimden geliyor.
Ben onu nekaaddar zorlukla biriktiriyorum 5 10 pazardan ordan burdan artirarak benim icin degerli yani .
Istedim evet inkar etmiyorum hakkim olani istedim cunkü harcamiyorum gene bisey oldumu istiyor kendisi.
Ama.bu sefer ne yapmaya calisti anlamiyorum.
Benim sinirlenip paralari cikarcagimi bildigi icin suc atayim alim mi dedi neydi amaci valla sinir oldum.

Ben olsam gece verdiği parayıda suratına fırlatırdım utanmaz herif
Attim zaten hepsini gece verdiklerini bende olan digerlerini hepsini aldim attim al dedim ben senin 3 kurus parana mi kaldim da alicam dedim.
Ya alirsin hepsini ya dokunmazsin bide beni hala.suclu göstermek icin icinden bitanesini almis gitmis adama bak.

bazı arkadaslar es arasında gızlı skalı olmaz, borc harc mevzusu yanlıs dıye dusunebılır belkı ama boyle durumlarda bırıkım yapmaksa amac soylemeyın esınıze, zaten adam o kafada olsa kendı yapar bırıkımı, erkekler hazır paraya hıc hayır dıyemıyor ve gıdende kolay kolay gerı gelmıyor.
benım esımınde para konusunda savurganlıgı vardır, kenarda ufak bır meglab param var euro olarak ama onu tatıl parası olarak saklıyorum, fırsat olursa meblayı da arttırmak ıstıyorum zamanla ama esıme soylemedım bu paranın varlıgını, zamanı gelınce harcanır zaten ama su an bılmesıne gerek yok..
cunku bılıyorum kı bılse en ufak bır ıhtıyacta bozdurda harcayalım der...

Valla canim bi arada biriktirmistim 600 700 kadar ögrendi nasil biriktirdin harcamadinmi bana yalan mi söyledin sen abartti olayi hatta ozmanki parayida altini olan insanin fitresinimi ne vermek gerekiyoms her sene onun nyetine verdim birine.
O ögrndikten sonra söyledim hatta.
Simdi gizli sakli yapsam ögrnsem gene biseyler bulurdu diye saklamadim verdim bide verdigimle hem bana borcunu ödememisken ben bide ondan para almis oldum duruma bakarmisin .

Nekadar çirkin bi diyalog yaşanmış iftira kısmını saymıyorum bile, evlilik ortaklıktır senin paran benim param olur mu ya paramı ver nası yok vermem çok çirkin muhabbetler bunlar kocan zaten sorunlu gibi senin gerçekten para çaldığını düşünse önce bi oturup düşünecek benim hanımım bunu gerçekten yapmışmıdır acaba diye, sormaya dahi utanmalı bir eş.

Back
X