Sabah sabah

Ayline parlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
162
85
48
Sabah işe gelecem arabayı çıkamayacak şekilde otoparkta getirmiş arkama bırakmış defalarca uyarmama rağmen 15 dakika gelip çekmesini bekledim. Bir de uyarıyorum arkaya araba koymayın diye yani bunun acil durumu olur bilmem neyi olur ben seni aramak bulmak zorunda mıyım otoparkta bütün her yer boş. Bi de bana atarlanıyor herkes istediği yere koyar diye anlatamadım ben bunlara karı koca ya siz dedim koyunca ben arkanıza koyuyor muyum çıkışınızı engelliyor muyum ne aymazlık bu ya! Sabah sabah el deliye ben akıllıya ya kaç kere bu konuda uyarıda bulundum bunlara anlatamıyorum ama inadına yapıyorlar

Polis çağırıyorum ben,çekici gelip alıp kaldırıyor. Hiç kimseyi arayıp bulmak zorında değilsiniz,insan gibi park etmeyen insanlık beklemesin
Ya valla çok iyi fikir de işte saatlerce bekle... Ya kibarca anlattım anlamıyor da bu sabah da patladım arkama bırakmayın ya dedim aaa Bi gör suçlu benim sanki otoparkta kimseye ait yer yokmuş isteyen istediği yere bırakırmış saygısız hadsiz ben sabah sabah meymenetsiz ifadesini görmek zorundayım sanki ben sizin arkanıza koyuyor muyum dedim ama suç eşimde de var defalarca dememe rağmen çok öne alıyor arabayı bide sabah bana kızıyor niye muhatap oluyorsun diye. Ama aklıma gelseydi bunu derdim bidaha böyle bırakırsanız polis çağırıp çektirwceğim diye tüh

Of herkes bi garip bu ulkede ya. Baska park yeri de varmis ne diye sizi engelleyecek sekilde koyuyorlar ki golge falan mi oluyor

Of herkes bi garip bu ulkede ya. Baska park yeri de varmis ne diye sizi engelleyecek sekilde koyuyorlar ki golge falan mi oluyor
Yok ya kapalı otopark tek girişli ön giriyorsun açılır kapı var altta tamamen arka arka çıkıyorsun geçen seneden beri bize burası verildi aynı yere koyuyoruz biz yokken buraya koymuş 1 ay tatilde zannediyorki orası onun bende dedim bizim yerimiz dedim yine koydu aman dedim koysun onu bile önemsemedim kim boş bulursa koysun dedim herkes yerine koydu ben bunun yüzünden dışarı koydum şimdi de arkama koyuyor

Yok ya kapalı otopark tek girişli ön giriyorsun açılır kapı var altta tamamen arka arka çıkıyorsun geçen seneden beri bize burası verildi aynı yere koyuyoruz biz yokken buraya koymuş 1 ay tatilde zannediyorki orası onun bende dedim bizim yerimiz dedim yine koydu aman dedim koysun onu bile önemsemedim kim boş bulursa koysun dedim herkes yerine koydu ben bunun yüzünden dışarı koydum şimdi de arkama koyuyor
Bina toplantisi olmuyor mu o zaman konusun birde bu konuyu. Benimsemisler orayi bir kere siz koyunca ondan giciklik olsun diye koyuyorlar arkaniza.

Bina toplantisi olmuyor mu o zaman konusun birde bu konuyu. Benimsemisler orayi bir kere siz koyunca ondan giciklik olsun diye koyuyorlar arkaniza.
Bina toplantısında daha eylülde dile getirildi bu eşim dediki ben gece gündüz çıkan bir adamım dedi benim arkama koymayın dedi eşine bizzat herkesin de yeri var depremden sonra insanlar biraz tedirgin oldu içeri koymadı bir süre şimdi koyuyor ama evet bence de inadına yapıyorlar çünkü ben bugün sabah tekrar uyarınca arsız hırsız ev sahibini bastırır durumda bana herkes istediği yere koyar dedi gece acil bir durum olsa ara ki bul. Geçen 2 ay önce bir arkadaşın arkasına koymuş arkadaş yurt dışındaydı bizim önümüze koyuyordu bu da bizden yer alacak ya yerimize koymuş adam geldi yurt dışından arabayı çıkaracak bu 1 ay şehir dışına gitmiş adam 2 hafta anahtar bekledi gelip araba çekilecek diye bu kapasite yani ne beklicen işte ama ben haksizlıpa gelemiyorum. Bana bulaşma salar iyi olacak

Ya valla çok iyi fikir de işte saatlerce bekle... Ya kibarca anlattım anlamıyor da bu sabah da patladım arkama bırakmayın ya dedim aaa Bi gör suçlu benim sanki otoparkta kimseye ait yer yokmuş isteyen istediği yere bırakırmış saygısız hadsiz ben sabah sabah meymenetsiz ifadesini görmek zorundayım sanki ben sizin arkanıza koyuyor muyum dedim ama suç eşimde de var defalarca dememe rağmen çok öne alıyor arabayı bide sabah bana kızıyor niye muhatap oluyorsun diye. Ama aklıma gelseydi bunu derdim bidaha böyle bırakırsanız polis çağırıp çektirwceğim diye tüh
Benim başıma hep geliyor, çağırıyorum anında. Canıma telefon bırakmamış,mal gibi de arkama geçmiş park etmişse acımam

Sabah işe gelecem arabayı çıkamayacak şekilde otoparkta getirmiş arkama bırakmış defalarca uyarmama rağmen 15 dakika gelip çekmesini bekledim. Bir de uyarıyorum arkaya araba koymayın diye yani bunun acil durumu olur bilmem neyi olur ben seni aramak bulmak zorunda mıyım otoparkta bütün her yer boş. Bi de bana atarlanıyor herkes istediği yere koyar diye anlatamadım ben bunlara karı koca ya siz dedim koyunca ben arkanıza koyuyor muyum çıkışınızı engelliyor muyum ne aymazlık bu ya! Sabah sabah el deliye ben akıllıya ya kaç kere bu konuda uyarıda bulundum bunlara anlatamıyorum ama inadına yapıyorlar
Polisi arıyorsun çok acil çıkmam lazım arkama araç park etmiş sahibine ulaşamadım acil diyorsun. Polis plakadan araç sahibine ulaşıyor, bir de ceza kesiyor. Bak bakayım yapabiliyorlar mı bir daha.
Aynısı başıma geldi daha önce bu şekilde çözdüm

Polisi arıyorsun çok acil çıkmam lazım arkama araç park etmiş sahibine ulaşamadım acil diyorsun. Polis plakadan araç sahibine ulaşıyor, bir de ceza kesiyor. Bak bakayım yapabiliyorlar mı bir daha.
Aynısı başıma geldi daha önce bu şekilde çözdüm
Ya aynı binada ve otoparkta ama yapmak lazım cidden

Şeyi anlamadım aranızda bir sorun, gıcık olmalarını geciktirecek bir durum mu var? Yoksa sadece mendebur tipler mi, size özel değil mi? :KK53:

Bu tür anlayışsız insanlar gerçekten insanın yaşam enerjisini sömürüyor.

bizde de vardı böyle bir komşu. Villa sitede oturuyoruz. Herkesin villası ayrı ama villalar ada ada ayrılmış durumda. Bu komşu da sürekli o adanın çıkışına araba park ediyordu. kocam bi kaç kez uyardı rica etti. Ben zaten sabahları herkesten erken çıkıyorum o yüzden koyuyorum demişti. Eşim baktı böyle olmayacak bir kaç gün sonra hem benim arabamı hem kendi arabasını bunun dibine kadar soktu. Sabah kalkmış bu yana yakıla bizi arıyor. Eşimde kalktı ya kusura bakma ben sabah erken gitcem diye böyle koydum sonra uyanamadım dedi. Adam ondan sonra dikkat etmeye başladı

Herkesin otoparkta yeri varsa bu adamın yok mu? Neden kendi yerine koymuyor?

Back
X