Sabah sabah

Kusura bakma da davranisin asir sacma olmus. Adam daha gozunu acamamis sen firsat bu firsat deyip nevresim takimi getirmissin. Esim bana yapsa yuzune bakmazdim herhalde, tabii ki esinizin size sesini yukseltmis olmasi da yanlis ama siz daha adam uyanmadan burnuna dayamissiniz nevresimleri. Ne var sanki aksam yatmadan once degistirin? Dun evdeydim tum gun, birkac is yaptim, yatagin nevresimlerini de cikardim ama yenisini takmadim. Gece 12 yi gecmisti esimle birlikte yaptik yattik. İlla kalkinca olmaz ki. :) keyfinizi bozdugunuza degmez. Ben de isterim ki evim duzenli olsun, temiz olsun, baktikca icim acilsin falan ama olmuyorsa da cok zorlamanin alemi yok, esimle gecirecegim guzel vakitten onemli degil sonucta.

benide biri sabah oyle kaldırsa kızardım tamam duzen temizlik onemli ama bu kadar da degil geldiginizde yapardınız cok mesaketli bir is degilki 5 dk da bitiyor

Valla bence de adam haklı. Pazar pazar kocam gelecek bana daha kahvaltımı etmemişim hadi nevresim değiştirelim diyecek suratına kahkaha atarım.

Bağırması olmamış tabi. Sudan bir sebeple pazar gününüz rezil olmuş

Ay ben de böyleyim 2 dk lık iş yani nolcak ki? Çok basit Bi konu tartışmak için. Eşiniz erkek olduğundan düşünmemiştir. Üzerine gitmeyin uzatmayın bence

Sabah sabah bencede nevresimimi gordunuz ruyanizda
Hayir yani erkekler sabah ac karnina zaten sinirli olur ve nevresim takmaktan hic hoslanmazlar yaani. Bende dun teklif ettim ama sabah degildi bak oglendi, oda miymiy birazdan felan filan derken kalktim kendim taktim geldim nevresimi bitti. Yani yazik olmus gununuze. Arayi siz duzeltin dusuncesizlik ettim deyin. Olur biter iste barisin

Sabah sabah ne çarşafı yada ilk önce Bı kahvaltınizi yapsaydınız eve dönünce degistirirdiniz 2 dklik bişey

Hiçbir şey sizin moralinizden önemli değildi
bıraksaydınız dağınık kalsaydı
şimdi daha mı iyi oldu
tabi ki de hayır....

Adam haklı.
Bende de erkek versiyonunuzdan var.
Ne güzel çevre sahilleri gezeriz diye planlamıştık. sabah sabah temizlik aşkı kabardı, işe koyuldu. Ben de tepki gösterince gün rezil oldu.

Adam haklı valla...
Ben mesela yatagimi duzeltince içimi huzursuzluk kaplıyor. :)
Geçen annemin zoruyla dolabimi duzelltim aradigim kıyafetleri bulamıyorum bende altını üstüne getirdim yine dolabin oh mis dedim. Çarşamba pazarı gibi sec sec al :)
Ama sizide anlıyorum tam tersisiniz.
Orta yolu bulmaya çalışın derim.
Bu konuda da bence uzatmayin.

yanii bende dısarı cıkıcak olsam ve esim ay su evi düzelt koltugu yastıı düzel yada su bardakları yıka dese baslarım senin isine derim gezmeye gidicekke ne isi yani ki yatak odan bırak dagınık kalsın hayat akıp geciyo valla böyle seylere asla can sıkmam ruhum daha önemli

Ne nevresimmiş ya. Aynı annem. Kıyamet kopsa kopmadan o yatak düzelecek Ben de "amaan akşama yine bozulacak niye kapatayım hem kimse görmüyo" kafasındayım. Öyle değil mi ama yatak kapatmanın amacı nedir yani

Pazar sabahıçarşaf muhabbeti ne ya. Benim eşim haftasonu nefret eder işten,hiçbişey yapma batıyor bana biz vakit geçirelim der. Sabah kalk çarşafı değiştirelim öyle çıkalım desem küfür etsen daha iyiydi der. Çarşaf bu ya değişir.. sabah bi sevişin kirlensin akşama değişirdiniz :)

Reactions: anu
Eşinizi kesinlikle haklı buldum. Pazar sabahı kahvaltıya gitmeden "hadi nevresim değiştirelim" demek zamansız olmuş. Eve gelince değiştirirdiniz, nolacak ki?

Eşim pazar sabahı kahvaltıyı dışarda yapacağız dese aklıma gelecek olan en son şey nevresim değiştirmek olurdu, nevresim yerine ne giysem diye düşünür, hazır kıta kapıda uyanmasını beklerdim

Gününüz mahvolmuş, yazık olmuş.

Esiniz hakli
Adam daha gozunu yeni acmis sen housekeeper gibi dikilmissin elinde carsafla :) hic sempatik degil
Birak daginik kalsin. Bir nevresim degistirmek kac dakika?

Adam haklı diyorsunuz da nerde iletişim?

Güzel bir güne nevresim değiştirerek başlamak olmamış, adamın bağırması hiç olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…