- 13 Mart 2015
- 4.411
- 8.183
- 358
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Merhaba hanımlar,
Eşimle tartistik.bugün kahvaltıyi dışarıda yapacktik .yataktan kâlktik ben gittim yeni nevresim getirdim hadi değiştirip öyle çıkalım dedim.çünkü yetisemiyorm işlere o da sabah sabah gözümü yni açtım ne nevresimi diye tutturdu bağırmaya başladı. Bırakıp çıksak nolcakmis kim gorecekmis ben sevmiyorm.düzen benim için önemli yataktan kalkınca yatak düzelir öyle mi bırakılır. Bu yüzden konuşmuyoruz ya
Ay ben de böyleyim 2 dk lık iş yani nolcak ki? Çok basit Bi konu tartışmak için. Eşiniz erkek olduğundan düşünmemiştir. Üzerine gitmeyin uzatmayın benceMerhaba hanımlar,
Eşimle tartistik.bugün kahvaltıyi dışarıda yapacktik .yataktan kâlktik ben gittim yeni nevresim getirdim hadi değiştirip öyle çıkalım dedim.çünkü yetisemiyorm işlere o da sabah sabah gözümü yni açtım ne nevresimi diye tutturdu bağırmaya başladı. Bırakıp çıksak nolcakmis kim gorecekmis ben sevmiyorm.düzen benim için önemli yataktan kalkınca yatak düzelir öyle mi bırakılır. Bu yüzden konuşmuyoruz ya
yanii bende dısarı cıkıcak olsam ve esim ay su evi düzelt koltugu yastıı düzel yada su bardakları yıka dese baslarım senin isine derim gezmeye gidicekke ne isi yani ki yatak odan bırak dagınık kalsın hayat akıp geciyo valla böyle seylere asla can sıkmam ruhum daha önemliMerhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?