Sabah sabah

Bence eşiniz haksız, uyandıysa beraber kalkar değiştirirsiniz bunun için bağırılır mı
Ama nevresim için uykudan kaldırmak doğru değil tabi

Adam hakkı

Bir pazar günü var yataktan kalktığı anda iş neden yapsın yatak da nevresim de kaçmıyor

Düzenli olmayıverin

Bakın bu saat oldu bizim yatak toplanmadı hala yaşıyoruz

Yas yapmayın bunları valla bende ailemle kalırken annemin sürekli yatağını topla makineye çamaşır atıcam üstündekileri ver yani o an aciliyeti varmış gibi sıcacık üzerimdekileri çıkarmaktan nefret ederdim sizde eşinize annesi gibi davranmayın şimdi bekar evimde yaşıyorum yatak istediğim zaman düzelir istediğim zaman dagınık kalır yani siz bide sabah sabah yataktan kaldırarak yapıyorsunuz yetişemiyorum diyosun ayol bende bugün temizlik yaptım nevresimleri değiltirdim yenilerini geçirdim beş dakka yani herkes evinde rahat olmak ister bırakın eşinizde nasıl rahatsa öyle yapsıın daraltmayın adamları sonra evden kaçıyorlar işte bundann

Reactions: anu
Bence esiniz haklı siz de abartmışşınız yani kalk nevresim değiştirym nedir gelincee de yaparsınız ama konuşmamak daha saçma ne var konuşmycak

eşin haklı, pazar sabahı mis gibi kahvaltıya gitmek varken git keyfini çıkar.
ne var araya iş güç sıkıştıracak. kapat yatağı çık. nevresimi de gelince değiştirirsin. eve gelince 5 dakikalık iş, kendin yapardın.

Eşiniz haklı.

Niye mi?

Yahu adamın belki bir pazarı var. Sabah uyanmış ve hadi kalk nevresim değiştirelim diyen bir eş ve gidilecek bir kahvaltı.

İnanın temizlik düzen araya sıkıştırılıp yapılır ama o anın keyfi huzuru kaçtığında işte böyle düşündürür. Bende yeni evliyim ve temizlik konusunda takintilıyım. Şurası temız olsun burası derli toplu olsun diye sürekli muhasebe halindeyim ama erkekler çok ayrıntı sevmiyor.

Sabah kalkıp herseyi o halde bırakıp süslenip ciksaydınız sizden iyisi olmazdı

Kendinizi de sıkıntıya sokmayın belli ki eşiniz sevmiyor bu tarzı. Kapısını kapatın sonra temizleyin düzenleyin keyfinize bakın

1 dk lik is icin bağırıp cagirmanin haklı bi tarafı yok bence.. uyku sersemi falandi herhalde..

Bazen bende yapmıyorum bazen de adamdan utanıyorum zaten ev işi yaptığım yok bari yatağı topla diyorum kendime.

Kimseden utanmiyorum artik
Bi tane de kedi alcam
Iyice kuflencem
Idealim cihangirde oturan kedi sahibi menapozlu hafif catlak kadin

Bırak dağınık kalsın derim ben gelince yaparım o günün keyfini çıkarırım. Bence eşin haklı

Kimse pazar sabahı böyle uyandirilmak istemez
Zaten hafta içi alarm kurup kalkıyoruz çoğumuz pazar rahat rahat kalkıp Kahvaltı etmek gazete okumak keyif yapmak varken siz nevresim diyorsunuz . Bence eşiniz hakli

Asla pis degilim, duzen benim icin cok onemlidir en ufak bir ignenin bile yeri bellidir, amaaaaaaaa asla ev islerinin keyfimden once gelmesine izin vermem.

Bugun pazar mesela, esim sadece pazarlari evde, ve biz hic gorusemiyoruz haftaici ne yazikki. Bugun uyandik ve saat 4 e kadar yatakta muhabbet ettik oturduk ev darmadagindi, 4 ten sonra kalkip kahvalti yaptik:)

Umrumda bile olmaz ev isiymis, nevresim takimiymis. Keyfimden asla odun vermem. Yayila yayila keyif yapariz, sonrada kalkar planlamamizi yapariz is bolumu yapar birimiz sofrayi kurar birimiz evi supurur hemencik hallederiz isleri. Evinizin duzeni ve temizligi ne olur ailenizle gecirdiginiz kaliteli zamandan once gelmesin.

Annemin evinde cok rahatsizdim bu konudan, annem butun evi supurur heryeri cifler ve tum is bittikten sonra kahvalti ederdik. Bende yatak keyfi yapalim, kahvalti keyfi yapalim sonra bakalim ev islerine isterdim. Hic sevmezdim annemin bu huyunu eve girmek istemezdim. Yapmayin boyle, esinizi cocugunuzu evden sogutursunuz

Basina nevresimle dikildiyseniz, hakli.. zaten kahvaltiya gitcekmisiniz, nevresim sirasi degilmis bencede.. bagirmasi hos degil tabikide, ama sabah sabah nevresim nedir ya.. kahvaltidan sonrada yapabilirdiniz.. olur boyle seyler.. iki gune kalmaz barisirsiniz.. tek derdiniz bu olsun..

İşleri eşiniz yokken halletseniz? Erkekler evi temiz toplu ister ama onların bize ayırdığı vakitlerde yapılınca sıkılıyorlar haklılarda bence

yatağın üzerini kapatıp çıksaydınız keşke.. nevresim işi biraz daha uzun sürüyor ya .... üzüldüm gerçekten bir pazarınızın rezil olmasına.. olan olmuş haftaya pazar güzel bir gün geçirip telafi edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…