Sabah sabah

Evet süper olmuş,böyle devam edin bence.

sizi çok iyi anlıyorum en ufak vakiti bile insan değerlendirmek istiyor ama sabah sabah birisinden birşey isteyince olay oluyor

eşiniz haklı
eşinizi bıktırmak istemiyorsanız, akşam yemek yendiğinde falan birşeyler isteyin
sabah uyku sersemi en ufak birşey büyütülüp kavga yapılacak modda oluyor insan

anlıyorum sizi vakit kısıtlı oluyor hele de çalışıyorsanız ama
burda eşiniz haklı kusura bakmayın

Ben haftasonu yatak toplamiyorum.
Esimle bi haftasonumuz var giriyoruz mutfaga acayip tarifler deniyoruz sonra mutfagida oyle bırakıp ufakligi da alip gezmeye çıkıyoruz
Eve gelincede hep beraber toplayip sonra misir kestane patlatip cayimizi kahvemizi koyup film veya dizi izliyoruz.
Demem o ki rahat olun
Olayda haksiz bir taraf yok.sadece zamansizlik var.yani ne güzel gule oynaya cikacakken son dk is çıkmasi hos değil .
Ben dağınık bir insanim esimde keza öyle .
Esimle cocugumla gecirecegim mutlu bir ana ev kurban olsun ,b.k götürse umrumda olmaz.
Eger ki titizseniz bu tip isleri 1 gun onceden halledin ve haftasonunu sadece ketfinize ayirin.benim için haftasonları cok onemlidir.bazen farkli sebeplerden esimle küs oldugumuzda o haftasonu zehir gibi geciyor ve ben üzülüyorum.
Sizi de anlıyorum ama bence biraz daha rahat olun

Bende normalde çok derli toplu düzenli bir insanım
Ama eğer eşim kahvaltıya götürecekse her işi bırakırım yorganı atarım yatağın üstüne giderim
Evet çalışan insan için zaman değerli oluyor ama eşimden değerli olamaz herhalde.
O nedenle bence bundan sonra daha rahat olmayı deneyin
Çünkü eşiniz bir zaman sonra bıkabilir.

Keyfimi çarşaflar için bozamam, temizliği de gerektiği kadar yaparım fazlasına gerek yok ki. Ben olsam bırakır çıkardım bence kocan haklı bu konuda.

Teşekkür ederim herkese düşünceleri için. Evet esim haklıydı benimki biraz zamansizlik oldu ama ben ne yapacam bu titizligimi ya yeni evliyim.cildiriyorum is icin.tek bir bulasik bile kalsa yatamiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…