Haklısın ablacım ama nedense bana herşey batıyo bu son zamanlarda daha da felaket oldum bilmiyorum ben heryere eşimle gidip geliyorum 2 cocuk var kücük. Böyle bişey hiçç başımıza gelmedi de ondan eşimle de karşılaştırma yapamıyorum hani o olsa oda böyle davranırdı diyebilmek icinBen de kıskancımdır ama arabayla oraya buraya bırakılmış,bana çok batmaz ya.
Alışkınım belki de beni de bırakırlar,eşim de birilerini bırakır.
Yani trafik o kadar kötü oluyor ki herkes aracını çıkarınca,ortak yola çıkmak daha doğru sanki.
Karşıda oturan 30 yıllık komşularıymış sanki eşimi yeni mi tanımış olcak olsa yıllardır olurmuş bilmem ne bana böyle dedi bide. Bende kendi kocanı gönder napiyim esim gitmiyo dedim. Babası gitti sürdürdü. Kızda gıcığın biriabartı aşırı derece.
ama kv'den daha öncede bir bayana ısrarla araba öğretmesini istemesi beni düşündürdü.
geri kalan kısım zaten saçma.kıskanırsında kudurmadan.
Çok haklısınız ama benim durumum çok vahim ben atlatabileceğimi sanmıyorum gerçekten ve bunu kendi yaşam biçimim gibi yaşıyorum artıkBende kıskancım, ama baktım ki eşimle aramızda durduk yere huzursuzluk çıkmasına sebep oluyorum, kendime dedim ki nereye kadar böyle gidecek? Birgün eşimi kendimden tamamen uzaklaştırana kadar devam etmicem bu kıskançlığıma dedim ve nasıl olduysa gerçekten bunu başarabildim, şimdi kıskandığımda gözüm dönmüyor kavga ya da huzursuzluk çıkmıyor ama şakayla karışık kızıyorum eşime, gülüp geçiyoruz. Eşinizin size olan sevgisinden ve sadakatinden eminseniz kıskanmak ve hayatı ikinize de dar etmek çok saçma inanın.
Ya nedense bayan evliyse bu kadar sinirlenmem mesela. Geçende benim arkadaşımı bıraktı eve saat geç olmuştu eşide akrabası oluyo. Bıraktı geldi. böyle bişey değil aslındaişim dolayısı ile ve servis problemi nedeni ile iş yerimden mesai arkadaşlarımla gelip gidiyorum .çok uzun yıllardır . ne onların eşleri bu durumu problem yaptı nede benim eşim . sakin kalıp önce bir sorsaymışsınız keşke .
kv deniz de ne münasebet de araç kullanmayı öğretmesini istiyor eşinizden pek iyi niyetli gelmedi bana
Alışmak zorundasın.Haklısın ablacım ama nedense bana herşey batıyo bu son zamanlarda daha da felaket oldum bilmiyorum ben heryere eşimle gidip geliyorum 2 cocuk var kücük. Böyle bişey hiçç başımıza gelmedi de ondan eşimle de karşılaştırma yapamıyorum hani o olsa oda böyle davranırdı diyebilmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?