Sabah tartışması

Hayat böyle zor olmuyor mu? Şu adamların kulağına su kaçırmayın. Yapmıcağı varsa da böyle yapa yapa itmeyin böyle şeylere. Azcık kendinize güvenin. Mesela yapcak olsa 7/24 beraber misiniz? . Hayatı kendinize de eşinize de ziyan etmeyin.

Biliyo kendisi benim öyle binmeyeceğimi cünkü heryere kendisi götürür getirir canım hiç böyle bi durum yaşamadık benden yana bilemiyorum ki ama benim kadar sorun çıkarmaz kıskansada belli etmez valla şuan ona bunu yapmak istedim sırf tepkisini ölcmek icin

Esiniz gizli bisi yapsa kapinizin onunde yapmaz dgil mi?sakin olun

Başkasına araba sürme öğretmesi konusunda bende çıldırırım ama kaynın varmış işte kız belkide gideceği yer yolun üstuydu ki öyledir abartmayın bence

Tanıdık denk gelmiştir gideceği yere bırakmıştır. Sonuçta kv oğluna manita ayarlıcak değil demi :) ama araba kullanma konusunda haklısınız ne münasebet komşu kızına eşiniz öğretcekmiş.

şöyle birşey var içinde olan yapmak isteyen adam / kadın hertürlü yapar kimisi yakalanır kimisi yakalanmaz . hayatı insanları asla kontrol altına alamazsınız .rahat olun biraz rahat olundan kastım salın bırakın demiyorum ama biraz daha olumlu ılımlı yaklaşın. evliliğinizi yıpratmaktan başka birşey olmaz .bir müddet sonra eşiniz arık tahammül edemez duruma gelecek bunlacak ve sizden uzaklaşacak . evliliğinize bunu yapmayın . öfkenizi kontrol altına lamaıyorsanız bu konuda destek alın

Karşındakine hayatı dar etmek kıskançlık değil ki, hastalık. Kıskançlık tatlıdır, seven kıskanır, sevdiğini paylaşmak istemediğin için içten içe o kıskançlığı yaşarsın belki ama kırıp dökmezsin, iş o boyuta gelince işin içinde güvensizlik var demektir. Sizin yaptığınızı ben eşime yapsam şu an evli olmazdık, ya da aynı şekilde o bana yapsa. Oldu olacak alnına “ayiyoginin malıdır” yazın, boynuna bir tasma, gözlere at gözlüğü, ohhh misssss.

Çirkin misiniz mi?
Nasıl bi sorudur nasıl bi cevap beklenir ...
ha tamam ya çirkinse normaldir bunlar falan mı???
bu ne yahu ??
kendini çirkin mi görüyor manasında yazmıştım biraz ters olmuş tabi :)
kimi insan hiç beğenmez ya kendini o manada
yoksa kimseye çirkin demek haddim değil

Sakınan göze cöp batabilir

Bundan rahatsizsan keşke akşam geldiğinde sakince konuşsaydın.
Böyle bağırıp çağırıp mesaj atarak haklıyken haksız duruma düşmüşsün.

Çok haklısınız ama benim durumum çok vahim ben atlatabileceğimi sanmıyorum gerçekten ve bunu kendi yaşam biçimim gibi yaşıyorum artık

bu sizin yasam biciminiz olabilir tabi, kendi hayatiniz da,
kimse sizi bu sekilde cekmek zorunda degil.
Esiniz tepkisini su an boyle gostermis, bir sonrakinde ne yapacak sizce?
Bana kalirsa bu durum bosanma sebebidir mesela. zira sovdum saydim diyorsunuz, hani tatli sert soyleseniz belki bir nebze katlanilir.

Veyahut kayinvalidenize yansitiyorsunuz, anladigim baskalarina da yansitiyorsunuzdur.
Onlar da sizi yine cekmek zorunda degiller.

Bende eşimi cok kıskanırım onu cok cok sevdiğimden yeri geldi ona saçma gelen seyleri kıskanırım aşırı belli ederim o da gülüp gecer genelde bilir sevgimden yaptığımı.
Komşu kizina araba kullanmayı öğretmek tabiki eşinize kalmamış kayınvalidenin bunu teklif etmesi cok cok yanlış iken bide ısrar etmesi cok saçma ve mantıksız!
Arabasına binen kadının evli yada bekar olması fark etmez evli kadınlarında karşındaki evlimi çocuklumu dinlemeden yanlış yaklaştığını görüyoruz duyuyoruz..
Böyle durumları eşinize sakin bir dille anlatın rahatsiz olduğunuzu o an sizin icin sakin kalmak zor olsada Sizi cok iyi anlıyorum ben kıskançlıkta mantıkla düşünebilseydik kıskançlık olmazdı zaten..

Kıskançlıktan daha öte bence tedavi olmalısınız.Eşiniz haklı devamlı aramanın anlamı ne ne bekliyorsunuz eşiniz arabadan mı atacak?

Hadi diyelim komşu kızı ısrarı etti söyledi kv.ye oğlunuz bana öğretsin diye bu durumda kv.demesi gereken kızım oğlum çalışıyor zaten çocukları var yorgun argın geliyor isten ancak eşi ve çocuklarıyla ilgileniyor oğlumun buna zaman bulması cok zor diyip konuyu noktalaması gerçekten oglunu,esini,çocuklarını düşünen biri olsa bunu söylemeli. Kv sizin zayıf noktanizdan bilerek vurmaya calisyor gibi geldi bana kötü düşünmek istemem ama olanlar bunu gösteriyor.

bağırdı çağırdı yok namus bukadar basitmiymiş

Sırf eşiniz arabaya bir tanıdığı aldı diye -üstelik kayınbiraderiniz de arabadaymış- işin içine namusu mu karıştırdınız? bu yaptığınızın suizan olduğunun, eşinizle birlikte o kızın da günahını aldığınızın farkında mısınız peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…