Sabah tartışması

Esinin araba ögretmesi yanlış o tepkinde sikinti yok da gerisi hastalik ayi yogicim esegin aklina karpuz kabugu düşürüp kocanı kendı elinle başka kadınlara itme bence

Çok haklısınız ama benim durumum çok vahim ben atlatabileceğimi sanmıyorum gerçekten ve bunu kendi yaşam biçimim gibi yaşıyorum artık
Bide şöyle düşünün mesela burda herkes bu olayda bişey olmadığını söylemiş, demekki gerçekten kızmanız gereken bişey yok. Kendiniz abarttığınıza kendinizi inandırın. Bakın geçenlerde eşim kapıda sigara içiyodu bende balkondaydım bi baktım eşimin yanına 3 kız geldi süslü püslü, eşime cilvelek bi sesle "yaa pardon arabamızı park edemedikte yardim eder misiniz?" Dedi e ben keseyim o zaman kocamı eşim cevap olarak dedi ki "ehliyetim yok" neden? Döt korkusu çünkü eski hallerimi biliyor dellendirmek istemiyor eve gelince de hemen olayı anlattı, ben gayet güleryüzle "aa öyle mi? Görmedim aşkım iyi yapmışsın" dedim. Ha yardim etseydi kötü bişey mi? Hayır tabiki, ama ben öyle birşeyi kabul etmem, başkası yardım etsin benim eşim bulaşmasın isterim. Eskiden olsa eşimin suçu olmadığı halde burnundan getirirdim ama yapmadım.

Araba baş başa olsalar neyse amann abartmayın bu kdar ..

Bunun öncesi var mı yoksa birden bire mi patladın?
Çünkü çok enteresan.

Ama şu da var tabi eğer sen tanıdığın birinin arabasına binsen eşinin tepkisi ne olurdu?
Eşim benim yapamam istemediği şeyleri kendisi yaparsa ben de dellenirim açıkçası.

Alışmak zorundasın.
Sosyal hayat diye bir durum var.
Eşine güvenmiyorsan asıl sıkıntı orada.
Eşime çok güveniyorum aslında ama ben öyle bayanlarla vakit geçirmesini filan kabul edemem sanırım sorun orda hani aldatmasa bile arkadas bile olmasini istemiyorum

Hiç mi gün yüzü görmediniz? Hiç mi sosyal yaşantınız olmadı? Kadınla eşiniz bir araya gelince ne olabilir, altı üstü bir yere bırakmış. Her kendine gülen erkeği kendine aşık sanan tiplerdensiniz muhtemelen, o yüzden bu tarz şeyler size garip geliyor.

O kadar abartmışsınız ki hemen saydırmak, sövdürmek nedir ?
Yarın birgün gerçek bir konudan tartışma yaşasanız adam sizi hiç ciddiye almaz karım zaten hep böyleydi der. Eşinizle aranızda ki saygıyı yitirmeyin. Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Kadınlarda kocanizi sizin elinizden kapmak için sıraya girmişler.
Tedavi olun bı zahmet. Çekilir gibi değilsiniz.

ya denk gelmiştir, yol üstüdür bırakmıştır. ne olacak ?
araba sürmeyi öğretme olayı biraz saçma olmuş evet, ben de o noktada düşünürdüm ama sabahki olayınız anlamsız olmuş.
o zaman markette kasiyer kadınsa o sırada durmasın, iş yerinde hiçbir kadınla konuşmasın.
bence psikolojik sıkıntınız var.

Iki küçük çocuk cok zor bendede var bilirim. Ama stresinizi bu şekilde eşinizden çıkarsanız evliliginiz ciddi zarar görür. Bence anlayıp dinlemeden suclamak ağır gelir her insana. Esiniz sizi iffetsizlikle itham etse siz ne hissedersiniz.kv denin gözü önünde aldatacak değil ya

Allah şifa versin

tedavi olun!!
üzgünüm böyle yazmak zorundayım

çok mu çirkinsiniz eşiniz sevmiyor mu sizi?
veya yetersiz mi görüyorsunuz kendinizi eşinizin yanında

bunların hepsi hayırsa tedavi şart

Çirkin misiniz mi?
Nasıl bi sorudur nasıl bi cevap beklenir ...
ha tamam ya çirkinse normaldir bunlar falan mı???
bu ne yahu ??

Kaynana sorununuzdan bagımsız konusucam çünkü onun diretmesi hoş olmamış...

sizinki kıskançlık değil çoooooook büyük sinir bozucu bir problem...
Şey yazmışsınız evli olsa kadın bu kadar sinirim bozulmaz...
Kk yı okumadınız herhalde bunun evli bekar olmasıyla ne alakası var insan da bitiyor...

bir de sizin kocanıza kalmadılar hem evli hem çocuklu adama yani...
Arabada yalnız da değilmişler neyin kafası çözemedim...

bu arada sanırım durum mu ne oluyor sey yazmıssınız
Kaybetmeden kıymet bilinmez...
Dikkatli kaybedip de değerini anlayan siz olmayın...
Hiç bir insan bu olaya sonsuza dek tahammül etmez...
Zorla boşattıracaksınız kendinizi sizden yaka silker...

sorulur kimdi o arabaya binen diye ama boyle veryansin sekilde degil ya olay rahatsiz olduysaniz bile aksamina daha uygun sekilde konusabilir bir durum mutlaka tanidik biriydi binende

Tedaviye ihtiyacınız var, geçen gün alt komşumun eşi beni gördü aynı anda çıkmıştık sizi otobüs durağına bırakabilirim yolumun üstü dedi ve bıraktı. Ne var bunda ? Benim eşimde bir kaç kez onun eşinin market poşetlerini asansöre taşımaya yardım etti.. Kendine güven,eşine güven kimseye şu hayatı zehir etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…