- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
nefes problemi olan arkadaslara bir sorum olacak, simdi bende septum egriligi var sola dogru ve bunu baska bir sebeple gittigim kkp ci söylene kadar farketmemistim. Kokuyu az aldigimi biliyordum ve kendi tahminim sol tarafimdan sadece 30% nefes alabiliyorum. Nfes darligi cekmiyorum yada cekmedigimi saniyorum ama sizde nasil nefes problemim vardi yada oksojene hasretmisim falan deniliyor ya acaba bende oksijene hasretmiyim farkinda degilim.
Ameliyat olmak icin kendimi ikna edici sebepler bulmaya calisiyorum galiba :)
cok sagol canim, cok gecmiolsun yok yokmu sende. kurtuldun insallah :)
burada kkb icin randevu istedim iki hafta sonraya verdi tekrar detayli baksin istemistim. O zamanlar bebegin büyüsün gel ameliyat edelim demisti, estetiksiz tabi. Buradaki doktorlara güvenemiyorum acikcasi özellikle isin icine estetik giriyorsa.
acikcasi seklinden memnun degildim ergenlikten beridir, septum da sebebi oldu sayilir ameliyat kararinda. Evet risk her doktorda var eger bir sansizlik yasanacaksa ama doktora iyi karar vermek gerek sonra pismanligi iki kat yasamamak icin herhalde.
kızlar benim yarın 6. günüm dikişlerimin çıkması mı gerekiyomuş?
alçı değiştirilirken..
Canım benim beşinci gün yani dün dikişlerim alındı ama atele dokunmadı, sadece burun ucumdaki dikişleri aldı, ateli değiştirmeyecek direkt çıkartacak cuma günü yerine de bişey takmayacak, sizin doktorun uygulaması nasıl bilmiyorum.
canım senın doktorla benım doktor aynı prensıplerı ızlıyorlar
ben ozel hastanede oldum ama
doktorum gatada yetısmıs
sanırım gata da bu olay hep boyle
5. gun dıkısler
10.cu gun tampon ve alcı dırek alınıyor
yarın benimde dikişler alıncak o zaman.acıyomu dikişler alınırken.???
ben dün gece cok fena burnuma vurdum elimle uyurken nasıl ağrıdı uyandım korkuyla.burnumun ucuna dokunsam acıyo nasıl cıkarcalar
skyeed canım burnunun durumu nasıl, şekli ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?