- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
Dün gece erkek arkadaşımla güzel sohbetler ediyorduk. Sonra konu biraz saptı. Ona herkesten kolayca vazgeçebileceğimi söyledim. Kendimi buna inandırdığımı falan. Basit hissetti kendini oysa amacım bu değildi. İpler burda kopuyor. O kendini bu şekilde incinmiş ve kötü hissederken bana bazı cümleler kurdu. Ben zaten cevap veremeden sadece okudum. Arkadaşlarım güzel anlamlar çıkardı ben oturup ağladım. Bir de size sorayım ablalarım. Hepiniz benden olgunsunuz.
Cümleler şunlar
Ömrümün sonuna kadar seninleyim güce ihtiyacın yok gibi tutamayabilecegim söz vermek istemiyorum
İstediğin ve istedigim sürece hep seninle olucam demem daha mantıklı olur sanırım
Her ne kadar hayaller kursam da daha birbirimizi yakından görmedik
Kokumuzu tenimizi tanımıyoruz
Yaşın küçük o yaşlardan bende geçtim
Deli gibi bağlanıyorum sana
Yaşın şımarıklık yaşları kafan atıp ben artık seni istemiyorum diyebilirsin
Tek dileğim bu kurduğumuz hayalleri gerçekleştirebilmek.
O kadar incindim ki. Neye incindiğimi de bilemedim. Sanırım olumsuz bir yön de olabileceğini duymak üzdü beni. İlişkim boyunca hiç beni kırdın dememiştim. İlk kez dün dedim. O da kırılmış biliyorum. Öyle işte hanımlar. Boşuna mı ağladım sizce ?
Cümleler şunlar
Ömrümün sonuna kadar seninleyim güce ihtiyacın yok gibi tutamayabilecegim söz vermek istemiyorum
İstediğin ve istedigim sürece hep seninle olucam demem daha mantıklı olur sanırım
Her ne kadar hayaller kursam da daha birbirimizi yakından görmedik
Kokumuzu tenimizi tanımıyoruz
Yaşın küçük o yaşlardan bende geçtim
Deli gibi bağlanıyorum sana
Yaşın şımarıklık yaşları kafan atıp ben artık seni istemiyorum diyebilirsin
Tek dileğim bu kurduğumuz hayalleri gerçekleştirebilmek.
O kadar incindim ki. Neye incindiğimi de bilemedim. Sanırım olumsuz bir yön de olabileceğini duymak üzdü beni. İlişkim boyunca hiç beni kırdın dememiştim. İlk kez dün dedim. O da kırılmış biliyorum. Öyle işte hanımlar. Boşuna mı ağladım sizce ?