Sabaha kadar ağladım desteğinize ihtiyacım var

bu adam çok mantıklı helal olsun böyle erkeklere.
ten uyumu, insanın kokusu uymazsa o ilişki yürümez.
ve biz insanlar asla birbirimize ait değiliz.
duygularımız değişkenlik gösterebilir, birini sevdikten sonra başkasını deli gibi sevebiliriz.
insan böyle bir şey.
biri canımı acıttığında, beni istemediğinde veya bağlanamadığında ben de çok acı çekerdim.
ama aklıma hep canını acıttıklarım, reddettiklerim, istemediklerim gelirdi.
insan böyle de bencil işte.
acıyı çekerken bile hep benciliz.
ama bu konuda hiç bir art niyet yok.
galiba 17-18 yaşlarındasınız.
20 yaşındayım fakat bir kaç gündür ergenden farkım yok. Evet bencilim. Çok olgun karşıladı biliyorum. Sonrasında çok güzel cümleler de kurdu bana. Gerçeklerden korkuyorum değil mi ? Masallarda yaşamıyoruz ki. Duygusal bir dönemden geçiyorum. Ondan mı bu kadar alındım. Zaten ağlayasım mı varmış emin olamadım.

23 yaşında o da çok büyük değil ki. Sanırım bir kaç gündür olan aşırı duygusal ruh halim yordu onu. Karşısında çocuk varmış gibi hissettirdim.

Hmm aranızda çokta yaş farkı yokmuş.

Bence sizin sorununuz şu; kendinize bile dürüst olamamanız. Şöyle ki; senden kolayca vazgeçebilirim derken aslında söylediğinize siz de inanamışsınız ki bir gün ilişkinin bitebileceği gerçeği ile yüzleştirince sizi karşı taraf ağırınıza gitmiş.. aslında kötü bir şey dememiş gayet mantıklı konuşmuş ama sizin derdiniz inanmadığınız bir şeyi karşı tarafa söylemiş olmak bence. :KK66:

20 yaşındayım fakat bir kaç gündür ergenden farkım yok. Evet bencilim. Çok olgun karşıladı biliyorum. Sonrasında çok güzel cümleler de kurdu bana. Gerçeklerden korkuyorum değil mi ? Masallarda yaşamıyoruz ki. Duygusal bir dönemden geçiyorum. Ondan mı bu kadar alındım. Zaten ağlayasım mı varmış emin olamadım.

Ah canım :)
20 yaşındasın daha çok normal.
İnsan bazen duygusal dönemden de geçebilir.
Kendine yüklenmemelisin bu kadar.
Hayat bu evet.
Senin sevdiğin sana değer vermeyebilir, sana değer vereni sen istemeyebilirsin.
Yalnızca karşındakine dünyadaki tek şansınmış gibi bakmaktan vazgeçmelisin.
Akışına bırak bazı şeyleri, olmazsa üzülmemeyi öğren.
Herşeyden herkesten ders çıkarıp yoluna bakmalısın.
Kimseye haddinden fazla anlam yüklememelisin.
Hayat masallardaki, tv-filmlerdi gibi, dizilerdeki gibi değil.
Bu dönemler hata yaparak geçireceksin ama bunu en aza indirmelisin :)

Dün gece erkek arkadaşımla güzel sohbetler ediyorduk. Sonra konu biraz saptı. Ona herkesten kolayca vazgeçebileceğimi söyledim. Kendimi buna inandırdığımı falan. Basit hissetti kendini oysa amacım bu değildi. İpler burda kopuyor. O kendini bu şekilde incinmiş ve kötü hissederken bana bazı cümleler kurdu. Ben zaten cevap veremeden sadece okudum. Arkadaşlarım güzel anlamlar çıkardı ben oturup ağladım. Bir de size sorayım ablalarım. Hepiniz benden olgunsunuz.
Cümleler şunlar

Ömrümün sonuna kadar seninleyim güce ihtiyacın yok gibi tutamayabilecegim söz vermek istemiyorum
İstediğin ve istedigim sürece hep seninle olucam demem daha mantıklı olur sanırım
Her ne kadar hayaller kursam da daha birbirimizi yakından görmedik
Kokumuzu tenimizi tanımıyoruz
Yaşın küçük o yaşlardan bende geçtim
Deli gibi bağlanıyorum sana
Yaşın şımarıklık yaşları kafan atıp ben artık seni istemiyorum diyebilirsin
Tek dileğim bu kurduğumuz hayalleri gerçekleştirebilmek.

O kadar incindim ki. Neye incindiğimi de bilemedim. Sanırım olumsuz bir yön de olabileceğini duymak üzdü beni. İlişkim boyunca hiç beni kırdın dememiştim. İlk kez dün dedim. O da kırılmış biliyorum. Öyle işte hanımlar. Boşuna mı ağladım sizce ?
Siz ilişki yürütebilecek yapıya sahip değilsiniz. Bunun yaşla bence ilgisi yok. İlişki yürütmek, evlilik yürütmek herkese göre değil.
Siz daha ilişki ve içinde olgunluk, kabulleniş, sevgi vs bunlara sahip değilsiniz.
Ne insanlar var 18 de evlenip maaşallah evliliklerini adam akıllı yürütüyor, ne insanlar var 30 da evleniyor evliliği rezil ediyorlar. Yada ilişkilerini diyelim.
Siz içsel yolculuğunuza çıkın bi kendinizi tanıyın sonra ilişki yaşamayı deneyin.

Kendinizi sağlam göstermek adına beylik laflar etmeyin. Sonra böyle üzülüyorsunuz işte.
Olduğunuz gibi davranın bence.
Ha çocuğun yazdıklarında bir şey yok. Aslında sizin söyledikleriniz kırıcı.
Kendinizi sağlam göstermek adına beylik laflar etmeyin. Sonra böyle üzülüyorsunuz işte.
Siz ilişki yürütebilecek yapıya sahip değilsiniz. Bunun yaşla bence ilgisi yok. İlişki yürütmek, evlilik yürütmek herkese göre değil.
Siz daha ilişki ve içinde olgunluk, kabulleniş, sevgi vs bunlara sahip değilsiniz.
Ne insanlar var 18 de evlenip maaşallah evliliklerini adam akıllı yürütüyor, ne insanlar var 30 da evleniyor evliliği rezil ediyorlar. Yada ilişkilerini diyelim.
Siz içsel yolculuğunuza çıkın bi kendinizi tanıyın sonra ilişki yaşamayı deneyin.
İnanın kısa süredir böyleyim. Bazı problemlerim var aşamıyorum ve hassasım. Aileme karşı da böyle. Umarım aşabilirim bir an önce

Buna aglarsan bu hayatta isin zor yavrum ya.
Kiracak birsey dememis ki cocuk.
Ne demeliyim sizce ? İncittim onu. Kendi sorunlarımı ona yükledim. Nasıl affettireyim kendimi ?

Fazla anlam yuklemeyin yoksa cok uzulursunuz , sevgilinde biraz abartmis sanki yaslari gormeden sen 18 yasindasin sevgilin de 30 sandim. Once gorusun bakalim elektrik tutacak mi ondan sonra bu kadar duygusallasin.

İnanın kısa süredir böyleyim. Bazı problemlerim var aşamıyorum ve hassasım. Aileme karşı da böyle. Umarım aşabilirim bir an önce
Siz yıkıcı bir ilişki mi yasadınız, yada iliskiniz vardı sevdiniz fakat sevdiginiz kadar sevilmediniz ayrıldınız mı, yada sevdiğiniz insana kavuşamadınız mı, yada kendinizi ait hissetmediğiniz ortamda mı büyüdünüz?

Siz yıkıcı bir ilişki mi yasadınız, yada iliskiniz vardı sevdiniz fakat sevdiginiz kadar sevilmediniz ayrıldınız mı, yada sevdiğiniz insana kavuşamadınız mı, yada kendinizi ait hissetmediğiniz ortamda mı büyüdünüz?
Nerden anladınız? Kusursuz bir ilişkim bir anda yıkıldı mahvoldu. Sevdiğim adam değişti tanıyamadığım hale geldi. Kırgınlıklarımı sarıcak gücüm bile kalmamıştı. Bunları aşmam bir yılımı aldı. Uzun depresyon süreci yaşadım. Ve bu yıkım ben herşey çok güzel gidiyor sanarken oldu.

Nerden anladınız? Kusursuz bir ilişkim bir anda yıkıldı mahvoldu. Sevdiğim adam değişti tanıyamadığım hale geldi. Kırgınlıklarımı sarıcak gücüm bile kalmamıştı. Bunları aşmam bir yılımı aldı. Uzun depresyon süreci yaşadım. Ve bu yıkım ben herşey çok güzel gidiyor sanarken oldu.
Bu depresyon daha geçmemiş, ilişkini bitir şu an hayatında olan insanı sevmiyorsun ve aradığın insan değil.
Sakın kalbin ısınmadan ve eski sevgilini unutana kadar, iyice emin olmadığın sürece ilişki yaşama.
Yoksa kendine edersin.
Ailen baskıcı mı, yoksa anlayışlı insanlar mı?
(Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Geçen gün senin gibi bi konu daha açan oldu, nerden anladın dedi.)

Bu depresyon daha geçmemiş, ilişkini bitir şu an hayatında olan insanı sevmiyorsun ve aradığın insan değil.
Sakın kalbin ısınmadan ve eski sevgilini unutana kadar, iyice emin olmadığın sürece ilişki yaşama.
Yoksa kendine edersin.
Ailen baskıcı mı, yoksa anlayışlı insanlar mı?
(Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Geçen gün senin gibi bi konu daha açan oldu, nerden anladın dedi.)
Çok anlayışlı bir ailem var. Bu depresyon sürecimde çok yanımda oldular inanın. Çok büyük bir yıkımdı. Nasıl anlatabilirim ki. Ergenliğin ve hormonların da getirisiyle onun beyaz atlı prens olduğuna emindim. İnsanlar kıskanılacak bir ilişkiniz var diyordu. Mükemmel bir uyum vardı aramızda. Aynı değildik ama tamamlayıcıydık. Mesela ben gökyüzünü seviyorsam o denizi severdi. Ben gündüzü sevsem o geceyi severdi. Ben ona gündüzü sevdirirdim o bana geceyi sevdirirdi. Aklınıza gelebilecek her problemimi anlatabilirdim. Biliyor musunuz, ben kimseye söylemesem de bazen onu düşününce kanımın çekildiğini hissediyorum. Fakat sebebi sevgi olamaz değil mi ? O kadar kırgınlık o kadar acı. Artık bu bahsettiğim adam bile değil. Ah, içimde uyuyan bişeyleri uyandırdınız. Ondan bahsetmek zarar verdi bana.

Çok anlayışlı bir ailem var. Bu depresyon sürecimde çok yanımda oldular inanın. Çok büyük bir yıkımdı. Nasıl anlatabilirim ki. Ergenliğin ve hormonların da getirisiyle onun beyaz atlı prens olduğuna emindim. İnsanlar kıskanılacak bir ilişkiniz var diyordu. Mükemmel bir uyum vardı aramızda. Aynı değildik ama tamamlayıcıydık. Mesela ben gökyüzünü seviyorsam o denizi severdi. Ben gündüzü sevsem o geceyi severdi. Ben ona gündüzü sevdirirdim o bana geceyi sevdirirdi. Aklınıza gelebilecek her problemimi anlatabilirdim. Biliyor musunuz, ben kimseye söylemesem de bazen onu düşününce kanımın çekildiğini hissediyorum. Fakat sebebi sevgi olamaz değil mi ? O kadar kırgınlık o kadar acı. Artık bu bahsettiğim adam bile değil. Ah, içimde uyuyan bişeyleri uyandırdınız. Ondan bahsetmek zarar verdi bana.
Seviyorsun cnm ama inan geçecek sadece uzun bi zamana ihtiyacın var.
Bi abla tavsiyesi kabul et, Allah karşına daha çok seveceğin daha çok anlaşacağın eşini çıkaracak.
Ve sen bütün acılarını unutup onu seveceksin sımsıkı. Ve diyeceksin; iyi ki acıların hüzünlerim oldu. Yaşadığın acılar üzüntüler birer inci tanesi kadar değerli olacak senin icin.
Sadece, sade ve sadece tevekkül.

Seviyorsun cnm ama inan geçecek sadece uzun bi zamana ihtiyacın var.
Bi abla tavsiyesi kabul et, Allah karşına daha çok seveceğin daha çok anlaşacağın eşini çıkaracak.
Ve sen bütün acılarını unutup onu seveceksin sımsıkı. Ve diyeceksin; iyi ki acıların hüzünlerim oldu. Yaşadığın acılar üzüntüler birer inci tanesi kadar değerli olacak senin icin.
Sadece, sade ve sadece tevekkül.
Peki sizce bu ara ara gelen duygusallığın sebebi o mu ? O kadar ay oldu nasıl hala hayatıma etkisi olabilir ? İnanılır gibi değil

Haklısınız. Ne diyebilirim ki. En net cümleleri sizden duycağımı biliyordum. Teşekkür ederim

rica ederim. bu kadar kaptırma kendini belki onu görünce duyguların değişecek o yazışmalar filan büyü bozulacak ondan korkuyodur o da biliyordur. direk görmeden hiçbi ilişki gerçek sayılmaz. elini bile tutmadın belki sevmeyeceksin ay nası yazşmışım diyeceksin. en kısa sürede görüşün karşılıklı, imkanlar nasıl bilmiyorum ama farklı şehirdemisiniz fln

Back
X