Sabaha kadar ağladım desteğinize ihtiyacım var

Hayatım benim sevgilim en son bu kadar uzun mesaj attığında siyaset yapmıştı bana bence sen onu kırdığını düşündüğün için ağlamışsın. Cümlelerine bakılırsa olgun aklı başında birine beziyor bazen gerçekten seven insanları kaybetmemek gerekiyor umarım doğru kişidir ve sende aynı şeyleri hissediyorsundur.

20 yaşındayım fakat bir kaç gündür ergenden farkım yok. Evet bencilim. Çok olgun karşıladı biliyorum. Sonrasında çok güzel cümleler de kurdu bana. Gerçeklerden korkuyorum değil mi ? Masallarda yaşamıyoruz ki. Duygusal bir dönemden geçiyorum. Ondan mı bu kadar alındım. Zaten ağlayasım mı varmış emin olamadım.
Aslında bana tam tersine ondan vazgeçemeyecek kadar sevme ihtimalinizden kaçıyorsunuz gibi geldi. Ona bağlanmaktan korkuyorsunuz çünkü o depresyon döneminden sonra yüreğinize dokunan tek insan belki. Anladığım kadarıyla çok naifsiniz ve fazlasıyla duygusal. E kapılıverin ne olmuş? Siz de sevince böyle seviyorsunuz demekki, bu sizsiniz. Aşk insanısınız demekki, önemli olan her aşktan sonra ayaklarının üstünde durmak ve aşka küsmemek

Aslında bana tam tersine ondan vazgeçemeyecek kadar sevme ihtimalinizden kaçıyorsunuz gibi geldi. Ona bağlanmaktan korkuyorsunuz çünkü o depresyon döneminden sonra yüreğinize dokunan tek insan belki. Anladığım kadarıyla çok naifsiniz ve fazlasıyla duygusal. E kapılıverin ne olmuş? Siz de sevince böyle seviyorsunuz demekki, bu sizsiniz. Aşk insanısınız demekki, önemli olan her aşktan sonra ayaklarının üstünde durmak ve aşka küsmemek
Sevgi için yaşıyor gibiyim. Bir sevince sorunlu gibi seviyorum. Hayatımın merkezi yapıyorum. Sevgi yumağı oluyorum. Leyla gibi gez ortalarda sonra. Bunun önüne geçmeye çalışıyorum böyle. Ona söyledim. Ben vazgeçerim diyorum ama senden vazgeçmek zor beni üzer dedim. Açıkladım kendimi ama kırdım işte

Dün gece erkek arkadaşımla güzel sohbetler ediyorduk. Sonra konu biraz saptı. Ona herkesten kolayca vazgeçebileceğimi söyledim. Kendimi buna inandırdığımı falan. Basit hissetti kendini oysa amacım bu değildi. İpler burda kopuyor. O kendini bu şekilde incinmiş ve kötü hissederken bana bazı cümleler kurdu. Ben zaten cevap veremeden sadece okudum. Arkadaşlarım güzel anlamlar çıkardı ben oturup ağladım. Bir de size sorayım ablalarım. Hepiniz benden olgunsunuz.
Cümleler şunlar

Ömrümün sonuna kadar seninleyim güce ihtiyacın yok gibi tutamayabilecegim söz vermek istemiyorum
İstediğin ve istedigim sürece hep seninle olucam demem daha mantıklı olur sanırım
Her ne kadar hayaller kursam da daha birbirimizi yakından görmedik
Kokumuzu tenimizi tanımıyoruz
Yaşın küçük o yaşlardan bende geçtim
Deli gibi bağlanıyorum sana
Yaşın şımarıklık yaşları kafan atıp ben artık seni istemiyorum diyebilirsin
Tek dileğim bu kurduğumuz hayalleri gerçekleştirebilmek.

O kadar incindim ki. Neye incindiğimi de bilemedim. Sanırım olumsuz bir yön de olabileceğini duymak üzdü beni. İlişkim boyunca hiç beni kırdın dememiştim. İlk kez dün dedim. O da kırılmış biliyorum. Öyle işte hanımlar. Boşuna mı ağladım sizce ?
Okudugunu anla diyorum kardeş
Boşuna aglamq

Sevgi için yaşıyor gibiyim. Bir sevince sorunlu gibi seviyorum. Hayatımın merkezi yapıyorum. Sevgi yumağı oluyorum. Leyla gibi gez ortalarda sonra. Bunun önüne geçmeye çalışıyorum böyle. Ona söyledim. Ben vazgeçerim diyorum ama senden vazgeçmek zor beni üzer dedim. Açıkladım kendimi ama kırdım işte
Eğer imkanınız varsa görüşmek için yanına gidin en kısa sürede, sanıyorum ki henüz yüz yüze gelmemiş olmanın da etkisi var şu ruh halinizde. Çok söylenir ancak bu doğruluğunu eskitmez bir söz var,yanlış zamanda yanlış insanları çok sevip doğru zaman geldiğinde doğru insanları yanlış sevmek diye, sizinkisi o misal. Herkesi ayrı değerlendirmek lazım, muhakkak aklı devreden çıkarmayın elbet ama bir önceki eski sevgili yüzünden bu insanı da harcamak olmaz değil mi?

Eğer imkanınız varsa görüşmek için yanına gidin en kısa sürede, sanıyorum ki henüz yüz yüze gelmemiş olmanın da etkisi var şu ruh halinizde. Çok söylenir ancak bu doğruluğunu eskitmez bir söz var,yanlış zamanda yanlış insanları çok sevip doğru zaman geldiğinde doğru insanları yanlış sevmek diye, sizinkisi o misal. Herkesi ayrı değerlendirmek lazım, muhakkak aklı devreden çıkarmayın elbet ama bir önceki eski sevgili yüzünden bu insanı da harcamak olmaz değil mi?
Kalbi güzel bi adamı harcamak olmaz. Sevgili olmaya ne hacet. Böyle güzel adamları hep bulamıyoruz zira

Anladigim kadaryla bu insan sizi gormeden baglanmis sizde yas olarak ondn kucuksunuz belkide daha küçük ama adam sanki gelecek degilde tenin uyumunun derdinde bilemdim

Anladigim kadaryla bu insan sizi gormeden baglanmis sizde yas olarak ondn kucuksunuz belkide daha küçük ama adam sanki gelecek degilde tenin uyumunun derdinde bilemdim
Sanırım incindiğim nokta tam olarak sizin düşündüğünüz şey. İyi biri olduğunu biliyorum. Hemen sevişelim tarzında bi adam değildir. Fakat ruhlardan önce tenleri düşünmesi beni incitti

Dün gece erkek arkadaşımla güzel sohbetler ediyorduk. Sonra konu biraz saptı. Ona herkesten kolayca vazgeçebileceğimi söyledim. Kendimi buna inandırdığımı falan. Basit hissetti kendini oysa amacım bu değildi. İpler burda kopuyor. O kendini bu şekilde incinmiş ve kötü hissederken bana bazı cümleler kurdu. Ben zaten cevap veremeden sadece okudum. Arkadaşlarım güzel anlamlar çıkardı ben oturup ağladım. Bir de size sorayım ablalarım. Hepiniz benden olgunsunuz.
Cümleler şunlar

Ömrümün sonuna kadar seninleyim güce ihtiyacın yok gibi tutamayabilecegim söz vermek istemiyorum
İstediğin ve istedigim sürece hep seninle olucam demem daha mantıklı olur sanırım
Her ne kadar hayaller kursam da daha birbirimizi yakından görmedik
Kokumuzu tenimizi tanımıyoruz
Yaşın küçük o yaşlardan bende geçtim
Deli gibi bağlanıyorum sana
Yaşın şımarıklık yaşları kafan atıp ben artık seni istemiyorum diyebilirsin
Tek dileğim bu kurduğumuz hayalleri gerçekleştirebilmek.

O kadar incindim ki. Neye incindiğimi de bilemedim. Sanırım olumsuz bir yön de olabileceğini duymak üzdü beni. İlişkim boyunca hiç beni kırdın dememiştim. İlk kez dün dedim. O da kırılmış biliyorum. Öyle işte hanımlar. Boşuna mı ağladım sizce ?

neye incinip ağladığını anlayamadım, gayet realist konuşmuş, yalandan masallar yerine gerçekler... yani şurda takılcak olsan şımarık lafına takılırsın belki çünkü çok yaş farkınız yokmuş, genelde yaşlada çok ilgisi olmuyo şımarıklığın, şımarık kadın 60 yaşında da şımarık oluyor

Ne kadar romantik ve kavusmak isteyen bir adam..:KK23::KK75:
Bu güzel sözlerle elde ettikten sonra çizgili pijamalarını giyip kumandayi ele geçirecek.:eek:

Herkes herkesden kolayca vazgeçebilmeli belkide....
Neden seni mutsuz eden insanlara katlanasin ki?böyle devam et bence karşındaki seni kaybetmekten kirmaktan korksun.soylediklerindede birsey yok güzel şeyler.
Mutluluklar dilerim

Back
X