SABAHA KADAR AGLADIM

Ben onu bunu bilmem kültürler ailelerin uyumuncok çok önemli ben bunu çok geç anladim şimdi iş işten geçti şimdiki aklım olsaydı ailemi dinlerdim iyi düşün iyi karar ver hayırlısı olsun herseyin

az önce bir konuya cevap veriyodum anenizede malasef istanbulda yaşamak ve geniş cevre varlık pek bir şey katamamış at gözlüklerini değiştirsin anennize söyleyin

Bu trendden dolayı o işlerle uğraşırsa o zaman adı "modern, entelektüel,zengin,sosyete,varlıklı" filan oluyor.
Şimdi sadece köylüler...

Ruh ikizini bulmak kolay mı ?
Zengin ve çevrenizin olması zengin, çevresi olmayanları hakir görmenizi gerektirmez .
Sadece sevgilinizle değil onun ailesiyle de evleneceksiniz .
Ama bu uyum meselesi benimde hayvancılıkla uğraşan tanıdıklarım var köyde ki evlerin de kütüphane var .
Meslek veya çevre meselesi değil uyum meselesi ve konu ailenizin çevresi değil sizsiziniz .
Onlar değil siz uyum sağlayacaksınız daha çok .

Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim

ne amaçla anlattın bunu annene?
garip mi buldun kadının hayvan bakmasını? yoksa baktığı hayvana olan bağlılığı mı seni bunu konu edecek noktaya getirdi?

ne amaçla anlattın bunu annene?
garip mi buldun kadının hayvan bakmasını? yoksa baktığı hayvana olan bağlılığı mı seni bunu konu edecek noktaya getirdi?
Hayır laf arasında söyledim sadece benim de iyi bir mesleğim var

Bence konu inek bakmasi degil.

Sevgilisi annesi inek baktigi icin onu birakamiyormus yani evlenince istanbula gelemicek gibi anladim ben

Calismiosan heleki annenin laf etmesi ne alaka?

Ayrica benim onunla ilgili suphelerim yok ama annem her firsatta du
niye ağladın o zaman peki?
laf arasında konuşulacak kadar önemsiz bir mevzuysa sana göre
cunku annem acik acik bize uygun degiller demek istedi ve bunu karsimdaki insana malesef caktirdim onun uzuldugunu gormek beni kahretti oyle uzuldum vicdan yaptim ki bir yandan da annem surekli igneleyici seyler diyor

Bence konu inek bakmasi degil.

Sevgilisi annesi inek baktigi icin onu birakamiyormus yani evlenince istanbula gelemicek gibi anladim ben

Yok, ayrılamayan çocuğun annesi, inek baktığı için öyle kafasına esince köyünü bırakıp bir yerlere gidemiyormuş kadın. Konu sahibi sanki bundan sonra köyde yaşayıp inek besleyeceksin denilmişçesine dramatikleştiği için öyle anlamanız normal ama onun genel havası dramatik anladığım kadarıyla.

Bir de evlenmeyi düşünüyorsunuz ama aile yapısını yeni öğrenmişsiniz. Daha önceki konunuz da mühendis maaşıyla geçinebilir miyizdi. Çalışmaya niyetiniz YÖK sanırım.
Şimdiden bunlar için bu kadar dertleniyorsanız evlenme işini erteleyin. Sorun yaşayacaksınız gibi.

annen mi evlenecek?

sevgilin annesi inek baktığı için, sevgilisinin annesi tarafından aşağılandığında ağlıyorsa resti çekemiyorsa senin vicdan yapıp ağlamana hiç gerek yok bence.

O hayvancılıkla uğraşan insanlar sayesinde et süt yoğurt peynir alıp yiyebiliyorsunuz
anneniz emin olsun ki onlar sizden bizden daha değerli insanlar. emekçi insanlar.
Şusu busu var mı diye sormadan önce kıyaslamadan önce, keşke erkek arkadaşınızın insanlığını sorgulasaydı anneniz. şahsen ben annenizi çok ayıpladım

bence siz bu adamdan ayrılın lütfen. kimseyi üzmeye hakkınız yok.
zaten mühendis maaşıyla da zor geçinirsiniz

Hayvancılıkla uğraşınca ne oluyor ki, bu insanlar denginiz olmuyor.
Annen şimdi pişman oldu ama siz evlenince bu konu daha çoook gündeme gelir.

Neden her muhabbetinizi annenize anlatıyorsunuz?
Size tavsiyem annenize eşinizle aranızda olan şeyleri anlatmayın. Baştan kaybedersiniz, mutsuz olursunuz.
Hayvancılıkla uğraşıyorlarsa ne olmuş? Ne güzel işte oh doğalından süt tereyağı peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…