az önce bir konuya cevap veriyodum anenizede malasef istanbulda yaşamak ve geniş cevre varlık pek bir şey katamamış at gözlüklerini değiştirsin anennize söyleyinAllah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim varcok icim aciyor
Bu trendden dolayı o işlerle uğraşırsa o zaman adı "modern, entelektüel,zengin,sosyete,varlıklı" filan oluyor.Annenizin tarım çiftçilik köy hayatı inek bakmak domates ekmek tavuk beslenek doğal yaşam denen yeni trendden haberi yok galiba
En iyi yerlere gelmiş emekli insanlar bile bu işle uğraşıyor artık
Tanımadan etmeden bu nasıl bir ayrımcılık
Bu kadar sınıf farkı kafası bana çok itici geliyor
Hiç ağlama , seviyorsan eminsen evlen
ÇalışmıyormuşO mühendis peki siz ?
Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim
İnek bakan mühendis yapmış okutup acaba o varlıklı aile neden okutup bişey yapmadı bence kimse ne oldum dememeli ne olacam demeli :/Çalışmıyormuş
Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi
Hayır laf arasında söyledim sadece benim de iyi bir mesleğim varne amaçla anlattın bunu annene?
garip mi buldun kadının hayvan bakmasını? yoksa baktığı hayvana olan bağlılığı mı seni bunu konu edecek noktaya getirdi?
Hayır laf arasında söyledim sadece benim de iyi bir mesleğim var
cunku annem acik acik bize uygun degiller demek istedi ve bunu karsimdaki insana malesef caktirdim onun uzuldugunu gormek beni kahretti oyle uzuldum vicdan yaptim ki bir yandan da annem surekli igneleyici seyler diyorniye ağladın o zaman peki?
laf arasında konuşulacak kadar önemsiz bir mevzuysa sana göre
Bence konu inek bakmasi degil.
Sevgilisi annesi inek baktigi icin onu birakamiyormus yani evlenince istanbula gelemicek gibi anladim ben
Ayrica benim onunla ilgili suphelerim yok ama annem her firsatta du
cunku annem acik acik bize uygun degiller demek istedi ve bunu karsimdaki insana malesef caktirdim onun uzuldugunu gormek beni kahretti oyle uzuldum vicdan yaptim ki bir yandan da annem surekli igneleyici seyler diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?