SABAHA KADAR AGLADIM

Anneniz,eşinizin ailesi sizden köy hayatıyla ilgili beklentiye girecek diye endişeliyse haklı,
yok eğer sırf hayvancılık yapıyor diye kendi çevresine karşı saçma bi burjuvazi komplekse giriyorsa elbette haksız.

Düşmem der düşersin, şaşmam der şaşarsın. Anneniz böyle ibretlik bi çöküş istiyor heralde. İneği olunca ne oluyormuş? İnsanın kalbi kara olmasın. Zaten anneniz size evliliğinizi zehir edecek, çocuk bari heba olmasın.

inşallah iyi bir insan çikar ... annesinin babasinin nasil insanlar oldugu onemli karakter anlaminda...para hallolur ...

Yazık o anneye de evladına da.
İmkan olsa da gidip ellerini öpsem o inek bakıyor dediginiz kadının.

Sakin evlenip de günahsız insanlara yazık etmeyin. Paradan gösterişten daha kıymetli değerleri olan, kendilerine denk bir aile ile karşılaştırsın Allahım onları!

Anneniz kendini fazla abartiyor o inek bakan kadin ogluni muhendis yapmis senin annen napti anca suslenip puslenip gezmistir... Konunu okuyumca kv geldi aklima beim akrabalarimi (annem babami degil) koyde yasiyorlar diye bi garipsedi ki tum kuzenlerim is sahibi subay, sivil denizci, veteriner, astsubay, muhendis vs.. Kv sehirde yasiyor da 3 cocugunu bi b.k yapamamis anneniz kv benziyor sanki biraz baskasini begenmez kendi napti sorarlar adama ev hanimi kizi var muhendisin ailesini begenmiyor...

Bu aralar çiftlik hayatı moda ama oradan da kurtaramadılar?

Bu durumda hangi aile kültür olarak diğerine denk değil, orası tartışılır..

Erkek arkadasin ile her konustugunuzu annenize,anneniz ile her konustugunuzu erkek arkadaşınıza anlatmazsiniz

Köyde yaşayalım dese neyse anlarım da
Anlayamadım neden üzüldünüz

Hayvancılık yapanlar uzaylı değil ki
Herkes mühendis olursa
Kim tamirci olacak

Anlayamadım gerçekten

Ya yorumları okumadim da belli ki siz de annenizle aynı fikirdesiniz. Insan boyle bir sey icin aglar mi ya? Niye agliyorsunuz? Annenize diyemediniz mi 'sen ne diyorsun, ne sacmaliyorsun, onemli olan insanlik' diye?
Tersi olsa anneniz kosa kosa evlendirmek isterdi ama degil mi?

Burda aglanacak sebep gormedim. Boşuna bosuna kendinizi uzmussunuz. Annesinin inek bakmasindan size ne? Sizi inek bakmaya cagircak degil ki. Kultur farklariniz ola bilir ama onemli olan insanliktir ...

Benim ailem de çiftçilik yapıyor babamın arıları var aynı zamanda emekli eşimin babasıda saygın bi şirketten emekli nevar bunda ben olsam anneme ağzının payını verirdim bazen aileler haddi olmayan konuları aşabiliyolar insan olsun ailesi yeterki sevdiğiniz insan size değer vermedikten sonra hanları hamamları olsa kaç yazar ki???

Bu kadar ağlanacak ne var ?
Duyanda çiflikleri var hepsini sizin başınıza yıkıcaklar sanır .
Ayrılın , bir insan bir insanı bu kadar hakir göremez

Bana kızabilirsiniz ama ben annenizi çok ayıpladım.
İnsanların hayvancılıkla geçinmesi ayıp mı? Bence de ağlayın bu bakış açısına sahip aileniz olduğu için.

Hayvancilikla ugrasiyor diye birbirinize uygun degilmismisiniz k.bakmayin ama cok cirkin bi dusunce

Eşiniz olacak kişi köyde yaşayalım artık annem ineklere bakamıyor sen mi bak dedi?? Bu tepki ve üzüntü niye?? Benim kp de tavuk bakıyor ve yaşadığım ilçenin köyünde ben panik atak geçirip öleyim o zaman

Niye agladiniz ki?
Ne icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…